bajsek
|
Čao! Drugače ima vsak agent ki prodaja kozmetiko, na listu napisana navodila za uporabo (za teetree olje in kremo, za olje 31,...) in bi ti lahko dal, če bi hotel. jaz uporabljam to kozmetiko že sedem let in sem z njo full zadovolna, res je draga ampak jaz sem si preračunala: gel za tuširanje od justa maš za full cajta in če bi kupovala npr. dove gel bi jih porabla več in na koncu bi zapravla tud več keša, edino kar je, da morš na enkrat dat tok keša. drugače pa kremo teetree uporabiš povsod: mažeš lahko odprto rano, dač na tampon in v nožnico če imaš kako vnetje, bolečine,..., mažeš oko, trud otrokove boleče dlesni pri izraščanju zob - okus ni lih dobe, pomaga pa preverjeno. zelo dobro bi blo če bi mela še olje teetree - s to kombinacijo odlično ppozdraviš vneta ušesa (jaz ta malmu zdejle k so take temp. in veter kar vsako jutro z oljem mal uho namažem - sam ne smeš kar direkt v uho ulit), oboje je fajn tud po britju (da se ne vraščajo dlake in da ni rdeče), pa za vse kar ste že napisale in še ... Sivkina krema je najboljša za krče in v kombinaciji z body freshom za krčne žile, fajn je tud za glabžvobole (če fajn boli zraven še metino olje). v bistvu sivka sprošča mišice (ampak je bolj blaga). brinova - ni fajn otrok mazat ker je full agresivna (vsj ne čisto malih otrok), je pa za sklepna in mišična obolenja (križ, vrat, koleno,...) - ne smeš je masirat ker začne pečt ker ima toploten učinek pa tudi srbet lahk začne! za tale prehoden čas najboljša po mojem mnenju je krema Materina dušica (obstaja tudi esenca) ki res dobro deluje na dihala: mažeš stopala, prsa in zg. del hrbta (jaz mažem ta malga zjutraj in zvečer) pa še antiseptično deluje. tkole, pisala bi lahko še pa še, ker jaz izključno od justa uporabljam naslednje zadeve: olje 31, tee tre olje in krema, materina dušica krema in esenca(žigata mažen od rojstva dalje), deo intim (zakon tudi za malega), slezenovčeva kopel za ta malga, sivka in bodyfresh za moje krčne žilein poleti izdelke za sončenje. drugače pa ima doma še brinovo (kadar pač rabim), rožmarinovo olje, metino olje, aja pa skoz uporabljamo tufžd eucasol (sprej za razkuževanje in opdišavljanje zraka pa tud zamašen nos odlično odmaši). vsake tok cajta si pa kako stvar zase privoščim (npr. gel za tuširanje med mleko riž; krema za obraz..) sem se kar razpisalča. drugače je pa moje mnenje. Ne uporabljajte izdelkov Just, če ne veste točko zakaj in kako ser uporablja, ker je potem škoda denarja, pa še na koncu bote pluvale čez just, čeprav je resnično faj. pa ne pretiravat s količino (tud tablet ne pojeste pet, namesto enga). Jaz mam že skoz eno inisto agentk, ki jo priporočam vsem, ker ni vsiljiva: tud če na predstavitvi nič ne prodaš ni panike in tud ni potrebno povabit ne vem kok ljudi(pride tudi zaradi enega). če katero zanima lahko dam njeno številko, lahko pa k meni na predstavitev pridete, ki jo bom imela v začetku februarja! lp
|