|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teden po PDP-kaj sledi
26.10.2006 15:46:01   
Slončica
Umetno sprožen porod al bom mogla še mal počakat doma?
Jutri bo 7 dni po PDP pa me zanima kaj lahko pričakujem pri G.Na CTG-ju se je moj user posted image  zelo dobr počutu, edino 142/72 pritiska imam...Drugače pa sem dogovorjena za EA v Postojni.
Vem da je vse tole čudn za prebrat, sam sem prvič user posted image , tko da sorry za taka vprašanja.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teden po PDP-kaj sledi
26.10.2006 15:49:52   
morskadeklica
Po moje je čisto odvisno od porodnišnice. Meni so porod sprožili samo en dan po roku, čeprav je bilo še vse ok (čep se še ni odluščil, nobenih popadkov, niti lažnih, voda v redu...).

Človek mora najprej imeti rad samega sebe, da bi lahko imel rad druge

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
26.10.2006 17:29:39   
Mateja82
Pri meni so počakali 14 dni po roku, potem so pač sprožili ,ker se ni nič dogajalo enako kot pri tebi.  Lahko pa sprožijo tudi prej odvisno kaj se dogaja s user posted image  . Spremljali bodo stanje plodovnice pa pogosti CTG.

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.10.2006 21:00:35   
triša
Če boš šla v Postojno bodo čakali, da boš dobila svoje popadke, čeprav te bodo verjetno po pregledu zadržali noter. Jaz sem prišla k njim že trikrat preden so me 10 dan po roku zadržali tam in čakali dokler nisem dobila svojih popadkov pa še te sem mela en cel dan na 10 min., preden sem šla v porodno, potem pa je bilo fertik v 3.5 urah.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.10.2006 21:01:43   
triša
Aja, rodila sem 12 dan po roku.

(odgovor članu triša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.10.2006 11:45:47   
TONČI.
Jah, meni so v Lj. sprožili po 2 dneh po roku. Res je odvisno od porodnišnice. Glede na tvoj pritisk, pa ne vem kako to, da niso že sprožili. Drugače pa ti želim čim lepši porod, da bi čim prej objela svojega user posted image . Med porodom pa misli samo na dihanje in ne na bolečine.

(odgovor članu Slončica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.10.2006 17:46:45   
Dajanax
Rodila sem 10 dni po roku. dva dni prej se je začel rahljati MV, ampak pomagat z vagineletko pa mi niso hotl. G je rekel da bomo počakali da bo zrelo in porod se je začel spontano.

Počakajo dokler se da, dokler je vse ok (pretoki, plodovnica, utrip dojenčka,...) - kar pomeni, da se otrok dobro počuti v trebuščku. Kljub temu da je bilo obupno čakanje tako dolgo, me je tolažila misel, da je vsak dan več za dojenčka v trebuščku dobrodošel!!!! Srečno nosečke!!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.10.2006 20:55:04   
Anonimen
odvisno od porodnišnice, dohtarja ki te gleda in od tvojega stanja. mene so v prvo dal rodit na jesenicah 2 dni čez rok. mv sem imela zmehčan 2 prsta odprta dogajal se ni pa nič drugje bi me vrjetno še pustl čakat. v drugo sem bla pa že 3x pri tem istem dohtarju na ctgju, uzju in pregledu pa me je še skos pošiljal domov. sicer sem bla še pred rokom. točno na rok sem pršla spet na pregled, pa je bil drug dohtar. stanje nespremenjeno. neki je momlal sicer da je ctg preveč miren in se je odloču sprožit porod za vsak slučaj da ne bi blo kej narobe. prštimana pa sam tolk da sme bla en prst odprta in to je blo to.

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?