|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tea tree
1.3.2008 21:27:11   
Anonimen
Ker vem, da jo imate nekatere, me zanima zakaj jo vse uporabljate. Hvala.user posted image
Sama sem si jo nabavila zaradi hemeroidov, pa mi že pomaga.user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tea tree
1.3.2008 21:51:41   
*pepelka*
Jaz jih že kar nekaj časa uporabljam za herpes, pa pri vnetih ušesih jih dam na vato in v uho. Super pa je tudi za lajšanje težav pri belem toku. Kakšna kapljica na tampon in je kmalu dobro, lahko pa kar na hlačke.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.3.2008 22:38:43   
Majuska
Imela sem nek gel iz čajevca in mi je ful pomagal pri težavah s kožo. Sedaj imam tudi nekakšen tonik - pomaga pri več stvareh, pri mozoljčkih, pri kakih manjših poškodbah (ne sme se nanašati za rane), vendar pri nenehni uporabi nekako nima več tolikšnega učinka. 

(odgovor članu *pepelka*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.3.2008 0:18:19   
* Mateja *
Za opekline mazat, za aknasto kožo, razpokane in suhe roke, to se zdej spomnim.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.3.2008 9:25:31   
Anonimen
Za akne in razna kožna vnetja. Pa pri bolečinah v ušesih tud pomaga. Al pa na zob če te boli. No govorim o olju. Za kremo pa ne vem.

(odgovor članu * Mateja *)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
2.3.2008 9:29:38   
Bubamaraa
TEA TREE ETERIČNO OLJE IN KREMA
(doziranje in uporaba)

·          ARTRITIS:  artritis v začetni obliki izgine ob uporabi evkaliptovega olje (naloga drenaže) in kreme tea tree (naloga lajšanja bolečin)

·          CISTITIS: evkaliptovo olje in krema tea tree

·          VNETJE MEHURJA:  5 kapljic olja tea tree v vročo vodo in popijemo

·          DERMATITIS: baldrijanova kopel ter 5-10 kapljic olja tea tree v kad z vodo, po kopeli pa namažemo prizadeta mesta s kremo tea tree

·          AKNE: (tudi izpuščaji, težave pubrtetnikov): mazanje s kremo tea tree

·          HERPES SIMPLEKS: krema tea tree

·          RANE(gnojne, zobne, odrgnine): v drenažo kremo tea tree in v 48 urah se rana zaceli

·          GLJIVICE(tudi na nohtih): krema tea tree in v 30. dneh težave izginejo

·          VNETJE UŠES: olje tea tree na palčko s tkanino nanesemo v sluhovod, kožo za in pred ušesom namažemo s kremo tea tree

·          UŠESNO MASLO: 2 -3 kaplice olja tea tree odstranjuje maslo

·          MASTNI LASJE, PRHLJAJ, TEMENCA; olje tea tree nanesemo na lasišče, masiramo 5 minut, nato umijemo lase

·          KOŽNI ZAJEDALCI (garje, stenice, klopi, uši): olje tea tree ali olje materine dušice

·          POSTOPEK RAZUŠEVANJA: zmočimo lasišče, naredimo prečke in lasišče natremo z oljem tea tree ali oljem materine dušice.
                    Uši bežijo, gnide ostanejo, vendar olji izsušita gnido. Postopek ponovimo 2 – 3 krat.

·          HEMOROIDI: olje in krema tea tree (proti bolečinam)

·          OPEKLINE: namažemo jih s kremo tea tree

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.3.2008 10:05:49   
blue sky
Kaj pa je boljše oz. bolj uporabno - olje ali krema? Ali je vseeno?

(odgovor članu Bubamaraa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.3.2008 10:10:20   
Bubamaraa
jaz imam kremo skor vezčas s seboj... olje sem do sedaj uporabljala pri Danaji za uneta ušesa...user posted image

...KO TI ŽIVLJENJE PRINESE LIMONE ,ZAPROSI ZA TEQILO,SOL IN SEVEDA ME POKLIČI…

(odgovor članu blue sky)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.3.2008 11:49:32   
Anonimen
Hvala punce. user posted image user posted image user posted image  Se jo da uporabljat kar za nekaj težav očitno.user posted image
Za ušesa sem pa tudi jaz še slišala, da je dobra krema in olje.user posted image

(odgovor članu Bubamaraa)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
2.3.2008 12:24:18   
Anonimen
In kakšno je to tee tree olje oz. kje se kupi?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
2.3.2008 19:51:31   
Felicita
Kupi se ga v drogerijah, lekarnah in bolje založenih trgovinah (npr muller ali hofer sta ga pred kratkim imela v akciji). sama 100% olje razredčim v razmerju 1:2 z mandljevim oljem (1 del čajevca in 2 dela mandljevega olja) in ga imam za univerzalno zdravilo - za glivice, akne, opekline, afte, pri prehladu si ga dam kapljico v inhalator, in še in še. 

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.3.2008 22:14:54   
nezadavid
Lahko kontaktirate z menoj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?