|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Te preklete kasice Hippove, Jezna sem!
30.10.2004 13:11:21   
Seven*
Vceraj sem za hec kupila eno Hipp kasico, na kateri pise od 4. meseca dalje. Bila je neka kvazi za lahko noc kasica. In prinesem domov, mu jo dam (bila mu je zelo vsec), nakar ugotovim, da vsebuje gluten. Saj vem, da sem si po svoje sama kriva, pa vendar. Gor pise, da je primerna po 4. mesecu, a noter je gluten. Kje je logika. Sem imela strasansko slabo vest, ker nisem prebrala vsega drobnega tiska.. Grrr!!! :hudicek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
30.10.2004 13:14:01   
dory
Ne vsebujejo vse hippove kasice gluten...tle mors bit mal previdna...ker v nemciji nimajo tko strogih kriterijev in otroci lahko dobijo gluten ze po 4.mesecu...nasemu se prvic dala kasico z glutenom pri skoraj sestem mesecu :)...

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.10.2004 13:15:33   
Jančika_
Seven, a gluten je v vseh izdelkih iz pšenice? Tudi v grisu? Ker sem videla, da nekatere dajejo otročkom gris, jaz pa sem mislila, da je not gluten, zdaj pa mi ni nič več jasno.:zmeden:

Na tvoji napaki se bom pa jaz učila:)- in bom, ko bo čas, pozorna na to, kaj je notri v kašicah.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.10.2004 13:29:43   
Seven*
Gluten je v vsem kar je iz psenice. Gris je psenicni zdrob, ce se prav spomnim..

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.10.2004 13:32:38   
dory
Ja tud v gresu je gluten...je kr fino mal pocakat s tem :)

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.10.2004 21:53:44   
kimi
sem jaz tudi hotla mojemu kupit eno čokoladno kašico od hippa od 4 meseca naprej pa sem videla gluten pa nisem uzela čeprav je moj malček star 6 mesecev

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.10.2004 23:08:15   
nejcko
Ampak a ni malo hecno, da nemški otroci lahko gluten uživajo že po 4. mesecu, naši pa ne? Pa Plasmon piškoti tudi vsebujejo gluten in gor piše, da so za otroke po dopolnjenem 4. mes. Ne vem no, mi je vse malo čudno.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.10.2004 23:37:01   
Nogavička
Če ti kaj pomaga - jaz kupujem hrano Alete od
Nestle-ja. Kašice nimajo dodanih konzervansov, niti sladkorja in ne vsebujejo glutena. Prav tako ga ne vsebujejo kosmiči - npr. mlečna riževa kašica.

Hana jih je od dopolnjenega 4. meseca dalje in jih tudi lepo prenaša. Jaz jih kupujem v DM, prodaja pa jih tudi E-Leclerc na Rudniku v LJ.

L.p.

Tea

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
31.10.2004 9:43:22   
MATEJA.*
Ja, vse kar je iz pšenice, oves, rž, vsebuje gluten. Kar se pa čokoladnih kašic tiče, pa sploh ne pred 8. mesecem. Saj na vseh piše po 8. mesecu. Ni čokolinota ali drugih kašic s čokolado pred 8. mesecem. Samo riž ali koruzni zdrob ne vsebujeta glutena.

LP

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.10.2004 9:45:20   
Jančika_
No pol sem prav mislila glede glutena. Ampak je bila zadnjič debata o grisu, pa sem videla, da ene to dajejo že pri 6 mesecih...:zmeden:

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.10.2004 10:56:42   
Anja167
Kaj je s tem glutenom? Zakaj ni v redu?

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.10.2004 11:47:32   
Jančika_
Menda zaradi alergije:zmeden:. V vseh otroških cajtengih piše, da ga naj ne bi do enega leta dajali tamalim.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.10.2004 13:08:26   
Seven*
Alergija na gluten se imenuje Celiakija. Hudo neprijetna rec, sploh ce otrok potem nikoli vec v zivljenju ne sme poskusiti psenice. Imam prijateljico s celiakijo..zoprno vam povem! Prehitro dajanje glutena lahko sprozi taksno alergijo, ker crevesje se ni dovolj zrelo. Podobno kot pac z vsemi alergeni.

(odgovor članu Seven*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zanimivosti o novembrskih otrocih
Pričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?