|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težko je....
18.8.2007 19:53:07   
Anonimen
Biti samohranilka....

Imam krasnega fanta, s katerim sem pol leta. Z otrokom se lepo razume (star je 3 leta). Zdaj pa mene "mori" to, da zakaj je njemu sploh tega treba?Fantu, mislim....Ker so dnevi, ko je otrok nevdržen in že meni pokajo živci, on sicer tega ne pokaže, ampak mislim,da mu ni ravno fino takrat....In potemse sprašujem? Zakaj je njemu tega treba? Poslušati tujega otroka, kako se dere in trmari?

Bojim se tudi tega, da bivši partner otroku vse dovoli, potem pa nastopijo pri meni problemi. Ker jaz otroku ne dovolim vsega in potem je jok in stok. Kako to preprečiti? Kako bivšemu dopovedati,da je to vzgoja? Da kar jaz gradim 14 dni, mi on v enem vikendu VSE podre? Kako imate to vi/ve rešeno?

In potem se še sprašujem, če sem sploh lahko srečna?Imam pravico biti z nekom ali moram biti do konca življenja sama?Zavoljo otroka?Da ne bo se navezal na fanta, na njegovo družino, ....naj se izognem vsemu temu in raje ostanem sama in jo "spravim do kruha", pa potem ponovno zaživim ali imam tudi jaz pravico živeti dalje?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težko je....
18.8.2007 20:04:01   
purple
Ne razmišlaj tako. Če te ima novi partner rad, bo sprejel tudi tvojega otroka. Res je, otrok enkrat odraste in gre. Ali misliš čakati na ta čas?

Život ide dalje,
život brzo odlazi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2007 20:08:50   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Zdaj pa mene "mori" to, da zakaj je njemu sploh tega treba?Fantu, mislim....Ker so dnevi, ko je otrok nevdržen in že meni pokajo živci, on sicer tega ne pokaže, ampak mislim,da mu ni ravno fino takrat....In potemse sprašujem? Zakaj je njemu tega treba? Poslušati tujega otroka, kako se dere in trmari?

Čisto enostavno. Ta fant te ima neizmerno rad in ker ima tebe tako fejst rad, je takšen tudi do otroka. saj je otrok del tebe.

Ne obremenjuj se, bodi srečna in uživaj svojo srečo. Je pa fant od fareuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2007 20:11:05   
Taula
Seveda imaš pravico biti srečna in imeti partnerja. V življenju nisi samo mama, si tudi ženska.user posted image
Vesela bodi da je partner lepo sprejel otroka. Ne razmišljaja zakaj mu je tega treba..itd.
To, da se je odločil za tebe in otroka je NJEGOVA odločitev. Sprejmi jo in bodi vesela. Tvojega otroka ima lahko rad kljub temu da biološko gledano ni njegov sin.user posted image  In očitno ga ima rad..njega in tebe.user posted image

Poslušati tujega otroka, kako se dere in trmari?

Pa ne razmišljaja tako..za njega to ni tuj otrok. Za njega je to otrok ženske, ki jo ljubi. Otrok, ki bo nekoč mogoče del njegove družine.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu purple)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2007 20:12:17   
piščanc
ti si v dilemi ali je to sploh to. ko se boš prepričala, da ste skupaj lahko družina, potem ti bo laže.

vsak otrok je lahko težak in vzgoja ni mačji kašelj. pa če je lasten ali 'tuji'. če te partner podpira, bo to razumel. pa tudi ločitev je najbrž na otroka zelo vplivala in ima posledice. poizkusi tudi otroka razumeti. vendar pa je vzrok za nevzgojenost v obeh starših. če je otrok res tako nemogoč, potem je delna krivda tudi pri tebi.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2007 20:16:40   
Anonimen
Ko bi vsaj vse samohranilke spoznale takega fanta, partnerja.
Spoštuj kar si našla, ker ne prileti iz neba.

Glede vzgoje s strani bivšega pa mislim, da bi bilo najbolje, da se o tem pogovorita in dogovorita vidva sama z bivšim. Ker je res veliko takih,ki podrejo trud 14 dni.

Srečno!

(odgovor članu piščanc)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2007 20:20:51   
benika
Srečna boš toliko, kolikor si boš sama dovolila. To je vprašanje, na katerega moraš odgovoriti samo ti. Seveda si lahko srečna, zaslužiš si. Otrok ne bo celo življenje ob tebi in ti ne more nuditi tega, kar ti lahko nudi partner. Samo srečna bodi, da si dobila to kar imaš in da ima tvoj dragi tako zelo rad tebe in tvojega fantka.

Srečno!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2007 21:10:34   
daša
V tolažbo ti lahko povem samo to, da je tvoj otrok po mojih izkušnjah zdaj v najhujših letih. Še kakšno leto bo hudo z njim, potem je pa boljše, se da z njimi  čisto drugač komunicirat. Jaz sem pri prvem mislila da se mi bo pri starosti treh let zmešal, zdaj imam pa spet enega toliko starega in je isto hudo trmoglav.
Tako, da če bo fant "preživel" še kakšno leto ste kar se tega tiče "iz vode". Pa probajte se čim bolj fajn imeti, ti privoščim iz srca.

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2007 21:38:23   
Anonimen
Moja soseda je rekla,da ima hčerko doma nevzdržno,ker ima kar štiri vzgoje.Pri njej,potem njena mama pa dedi,bivši mož oziroma oče twe deklice pa njegovi starši.Vsak dela in vzgaja po svojem tako,da ubogi otrok več sploh neve kaj je prav in kaj ni???Mislim,da bi se pri takih zadevah trebalo ornk pogovorit kako vzgajat otroka,da nebo vsa zmešana.Pri enem lahko to počne pri drugem ne enim lahko skače po glavi drugim neuser posted image user posted image user posted image Potem na koncu pa ima same probleme njena mamica,ki več neve kaj storit.Je rekla,da bi najraje odšal nekam z njo stran od vseh.

(odgovor članu daša)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2007 22:21:01   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Bojim se tudi tega, da bivši partner otroku vse dovoli, potem pa nastopijo pri meni problemi. Ker jaz otroku ne dovolim vsega in potem je jok in stok. Kako to preprečiti? Kako bivšemu dopovedati,da je to vzgoja? Da kar jaz gradim 14 dni, mi on v enem vikendu VSE podre? Kako imate to vi/ve rešeno?

Kakor imam jaz. oz midva s tem izkusnje, se pri vsakem obnasa drugace. Ko je z babico, mu je dovoljeno vse, tudi izsiljevanje z jokom (in potem poslusamo, da samo joka), pri nama ve, da s tem ne bo nic dosegel, pri mamici je pa tudi podobno. Ja, ampak tisti, ki nima otroka, ne ve, kako je, ko ti 24h/dan trmari, izsiljuje, izziva, je tecen, je neprespan je ... obiski so itak najbolj fajn in se ta drugi stars itak ful potrudi za otroka (logicno) in mu mogoce ne prepove vsega.

LP

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2007 23:01:24   
karmy
jaz tako rešim da je moj bivši samo enkrat na mesec z njim, pa še to sem jaz zravn

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2007 23:19:57   
Njuškalo
Ko sem jaz spoznala sedanjega moža, je bil moj sin star 2 leti. Ko sta se onedva spoznala, je bil star 2,5. To, da se spoznata je moj praktično izsililuser posted image , ker jaz sem kar odlašala in odlašala.Enako kot ti ,sem razmišljala, kaj pa je tega fantu treba, saj ni otrok njegova odgovornost in podobno...vendar sem popustila in jih spoznala.Takoj sta se ujela, moj se je z otrokom veliko ukvarjal in sem potiho verjela, da se bo itak naveličal. Pa se ni, sedaj sva skupaj že kar nekaj let, poročena, tamav pa ga je sprejel kot, da mu je oče....saj v bistvu mu tudi je, glede na to, da skrbi zanj.
Tudi moj je bil takrat po mojem mnenju nevzdržen, ampak sem tudi pretiravala.Mojemu se ni zdelo, da je tako.user posted image
Kar se bivšega tiče, sin itak nima stikov, sicer sem imela pa tako porihtano, da če bi bivši že kaj težil, da bi itak obveljala moja beseda. Otroku moraš razložiti, zakaj ti želiš tako in tako, in zakaj nekdo drugi želi drugače.Pa naj pri bivšem teži in dela kar hoče, ti pač hočeš drugače!Otrok že ve, kako se mora pri kom obnašati, brez skrbi!
V glavnem, bodi vesela, da si spoznala takega v redu moškega in kar obdrži ga, ti ne bo žal, boš videla!user posted image Vso pravico imaš biti srečna, tudi otrok bo bolj srečen, če boš ti srečna; razmišljaj pozitivno!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2007 23:29:51   
Anonimen
Imam krasnega fanta, s katerim sem pol leta. Z otrokom se lepo razume (star je 3 leta). Zdaj pa mene "mori" to, da zakaj je njemu sploh tega treba?

In zakaj si postavljaš metafizična vprašanja?

Uživaj v lepem odnosu in čas bo dal odgovore na zakaje user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
19.8.2007 7:26:31   
dory
Zakaj tebe mori? Ce te ima rad,se je tudi zavestno podal v vezo in sprejel tudi otroka...v dobrem in slabem...tko da ne filozofiraj v tri dni ampak rajs uzivaj v danem...ce te pa tko mori, se pa pac pogovorta...

zivljenje je tezko,kolikor si ga pac naredimo in zakompliciramo :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
19.8.2007 12:03:35   
sisi80
Uživaj v sreči, saj si jo očitno zaslužiš.

Glede otroka vztrajaj pri svoji vzgoji. Slej ko prej bo videl, da je pri tebi tako, pri očetu pa naj dela, kar mu on pač dovoli.

Moja fanta sta smisel mojega življenja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
19.8.2007 16:37:32   
Anonimen
Ne sekiraj se, in samo uživaj v tej sreči.

(odgovor članu sisi80)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
20.8.2007 10:16:24   
itata
Seveda imaš pravico biti z nekom - mi je rekla ena kolegica, ki je ločena, da sta ji otrka sama rekla, da si onadva samo želita, da bi bila mami srečna in nasmejana:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?