Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 14.7.2021 20:19:48
|
|
|
|
maca51
|
Zdravo, jaz oz. midva se nisva cepila. 🙂 Nisem spraševala niti svoje G, niti osebne zdravnice, ker sploh ne razmišljam v tej smeri, da bi se cepila. Ko bova zaključila z načrtovanjem/širjenjem najine družine bom pa razmišljala v tej smeri. 🤷🏻♀️
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 14.7.2021 21:11:07
|
|
|
|
Vrtnica8
|
Maca51 tudi jaz nisem spraševala, ker njihov odgovor tako ali tako poznam🤦♀️in tudi jaz sem enakega mišljenja kot ti😊🙂upam, da nam kmalu rata tisti plusek, ki si ga tako želimo😊🤗
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 30.7.2021 6:57:25
|
|
|
|
mojcy1
|
Meni je ginekologinja rekla, da se po porodu lahko cepim (ne takoj)... Zagotovo pa to ni nekaj, kar se pocne v casu nacrtovanja nosečnosti in v casu nosecnosti je njeno mnenje (pa je nacelno zelo za cepljenje v splosni populaciji)..
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 30.7.2021 12:09:12
|
|
|
|
maca51
|
Vrtnica8 hvala za lepe želje.🤗 Tudi tebi želim, da se ti čimprej izpolni ta želja. ❤️
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 6.8.2021 21:41:53
|
|
|
|
Tasykaa RR
|
Jaz se nebi cepila, niti po nosečnosti 😔 je še vseeno premalo preverjeno cepivo 😔 da bi se lahko videle posledice sploh če so še v planu otroci 🥰
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 19.9.2021 12:35:17
|
|
|
|
Vrtnica8
|
Maca51 meni se želja že izpolnila😊❤ upam, da se tudi tebi, držim pesti🍀🐞🤗
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 21.9.2021 9:04:03
|
|
|
|
maca51
|
Vrtnica8 čestitke😊❤️ Nama se želja še ni izpolnila. 😢
|
|
|
|
RE: Težave z zanositvijo in cepljenje 26.9.2021 20:08:04
|
|
|
|
Vrtnica8
|
Hvala maca51😊 verjemi, ko najmanj pričakuješ bo tudi tebi uspelo, samo obupat ne smeš 🤗😊držim pesti👊🍀🐞
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?