frecy
|
Dan:nosecka::zaspan:!!! Jaz sem zdle v 19t pa še kr umiram od utrujenosti:muca::zaspan:, zaspim pa lahko malo kdaj, sploh ne morem, se pa zato ko je čas kr uležem, držim za bušija in čakam na premike, po dolgem času sem si pršla gor, da moram za :metulj: bit v bolj sedečem položaju. Najhujš je pa še to, da ponoči, ko bi lahka spala pa tud ne morem:grrr:. Pa saj bo vse šlo:)! Meni sicer res ni treba v službo, imam pa predavanja, na katera sem si sveto obljubila da bom redno hodila. Po moje tud, več sem v postli in za krožnikom ko pa tam. Še migat se mi nč ne lub, pa sem bila vrhunska športnica (po tri treninge na dan, spat pa jest), najbrž se tolažim s tem da še imam dovolj mišic, kondiceje in moči in da men pa res zdej ni treba nč migat:kuza:. Glede kil, pa je meni tudi šlo na začetku ene dve kili dol, to pa se zgodi zaradi tega, ker smo mogle kr naprej na wc in smo izgubile veliko vode. Imela sem jih 73-74 pa je šlo dol, pol pa mal gor, pa dolg nč, pol pa kr naenkrat gor, pa smo spet stal ... Zdaj pa sem že tam pri 80. Sem pa skoz lačna. Na začetku ko mi je bilo slabo, sem morala samo se najest pa je bilo za en (kratek) čas mir. Dala sem si mejo da čez 90 ne smem it. Pa vam bom pol povedala. Ti se nič sekirat, počivi kulker ti telo narekuje, jej raznoliko in po malem, pa bo vse ok. IN NE POZABI BUŠIJA:duda: CARTAT!!! LP VSEM:zaspan::nosecka: :sloncek::kuza:IN ŽELIM VAM ČIM VEČ VOLJE DO GIBANJA!!:kuza::sloncek:
|