|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s tastom
18.7.2006 9:21:40   
Maleal
Moja tašča si je poleg tasta ena velika revica.On jo zmerja,pošilja v p.m.,pravi da je kuser posted image  ker ima od prej enga otroka (mojga partnerja),prvi mož oz.partnerjev oče je umrl,bil je bolan.Z njim ima 3 otroke,ki so zelo pridni (nimajo tastove pameti).Non stop ji meče pod nos prvega sina (mojga user posted image ),da ji vse pomeni,da bi vse nardila za njega,...ampak ona ne dela razlik med svojimi otroci.Stari je ful lubosumen na njo.Ona je pred leti izgubila službo,takrat ko so v Mariboru množično hodle firme v stečaj.Ko si je hotla poiskat delo,ji je on to prepovedal,da naj bo raje doma in skrbi za otroke,on bo pa delal.Zdaj sem ugotovila,da ni smela v službo zaradi njegovega ljubosumja.user posted image  Tako je danes ženska brez svojih prihrankov,ima le tisto kar dobi od csd-otroške doklade.Sedaj jo je začel že mantretirat,da ne sme več k sestri.Stike s prijateljicami pa je že tak prej zgubila.ker niso smele k njej na obisk,ona pa ne k njim.Ja kot v vrtcu.user posted image  Stari je nikoli nikam ne pelje,še k nam noče prit,da pride vnuka pogledat.Mali bo star 1.leto in jo je pripeljal enih 3 krat.Ona bi pa rada prišla a ne sme.
Največja frka pa je nastala še včeraj.Moj user posted image  praznuje v soboto 1.roj.dan,tašča pa ima v petek 50 let.Ker nima svojega denarja ni razmišljala o kaki čagi.Mi pa smo poslali vsem vabila za user posted image  in takrat je stari popizdo.Da v soboto ne more user posted image  praznovat,ker so misli it na kmečki turizem za abrahama.Pa sma z user posted image  rekla,da sma povabla okol 30 ljudi,da ne morma zdaj tega skenslat in vsakega posebaj klicat,da pa lahko praznujemo taščinega abrahama v nedeljo ali naslednjo soboto.Pa je popizdo in reko,da ne misli prit.Sem rekla tašči,da ni problema,da ga nihče nebo proso,kdo te misli da je,da se bo svet vrtel le okoli njega?Pa sem rekla tašči,da pridem jaz po njo,otroke in svakovo punco.Pa ji je baje reko,da če bo šla se naj pripravi na posledice.Zdaj pa sem v temi,kaj naj nardim?Jaz se starega ne bojim,a strah me je za njo,da nebo spet ur nebes,saj kolk sem razbrala,dans po telefonu ko sva se menli,se mi zdi,da jo pretepa.user posted image  Kaj bi nardili vi,kako ji naj pomagam?
Občasno ji bom dala tudi vnuka v varstvo (ko ga moja mama nebo mogla met,ker še dela),sedaj pa se sprašujem,če je to dobra ideja?Jaz sem gledala s pozitivne strani,da ni tašča cele dneve v stanovanju,da gre z user posted image  na sprehod,sreča nekoga,poklepeta,...
Še to,res jo ima kot v kletki,saj še pokojnemu možu(očetu od user posted image ) ne sme it na grob svečke prižgat.user posted image user posted image user posted image
Jaz bi vsekakor odreagirala drugače,vse kar bi mi rekel,da ne smem bi nardila,a ona je taka nežna dušica,pa ful se ga boji.Zdaj se pa še sekira,ker ji je rekel,da se bo z avtom zabil,da bo hin.Sem ji rekla,da to tak samo straši,naj pa mu reče,naj se te vredi zlama,da ga še nebo ki na vozičku imela.
Vem,da je malo zmedeno to vse skup,a vsakega nasveta bom vesela,hvala.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s tastom
18.7.2006 9:37:55   
fricka
Ne vtikaj se preveč v te zadeve. Tašči pokaži, da jo imaš rada, se z njo pogovarjaj in kolikor se le da videvaj. Nikar pa je ne vozi na rojstni dan in hodi iskat. To morata urediti sama s tastom. V nasprotnem primeru ji bo kaj naredil in še tebi zraven. Sem bila v podobni situaciji po svoji neumnosti in je na koncu hodil celo v mojim staršem težit. Ljubusumni možje so zmožni nerazumnih dejanj. 

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.7.2006 10:51:12   
srki
Se strinjam s Fricko.

Tašči daj vedeti, da si ji v oporo, pogovarjaj se z njo, pripelji ji vnuka, da se veseli z njim, pojdita na sprehod (če že to ni preveč).

Verjetno ni v tem odnosu več kaj dosti nardit. To zgodbo bi mogla končat že pred leti. Sedaj samo še bolj trpi.

Če so si oni rezervirali rojstni dan na turistični kmetiji, je ne hodi iskat. To je konec koncev njen rojsti dan in konec koncev bi se bilo pa že prej pametno zmenit, kdaj bo kdo praznoval. Razen če je tast spet tle vmes in je zanalašč izbral isti datum...

Če ima take izpade, bi se ga jaz tudi bala, da bi se še name spravil, zato bodi tašči le v oporo in jo razumi.

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.7.2006 11:02:44   
Maleal

Če so si oni rezervirali rojstni dan na turistični kmetiji, je ne hodi iskat. To je konec koncev njen rojsti dan in konec koncev bi se bilo pa že prej pametno zmenit, kdaj bo kdo praznoval. Razen če je tast spet tle vmes in je zanalašč izbral isti datum...

Menda sem se narobe izrazla.Tast se je nekaj meno,da bi šli to soboto na kmerčki turizem,vabila še vedno niso poslana,pa tudi nobenega še ni povabo.To se pa je začel menit,ko so dobili vabilo za roj.dan našega user posted image .
Tak,da jaz nisem misla it nobenga na kmečki tzrizem iskat,ampak sem misla,da bi šla domov po taščo in otroke.

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.7.2006 12:04:34   
CUKRČEK
ja kaj pa tvoj mož pravi na to?? Po moje ima on več "vpliva" na mater in očeta kot ti

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.7.2006 12:50:21   
BLAŽIKA
Se strinjam z ficko. Mislim da kaj dosti ne moreš narediti. Stoj tašči ob strani. Glede varstva pa bi jaz konkretno premislila. Če so razmere doma res neverjetne, nevem če je potem tvojemu otroku to potrebno.user posted image

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.7.2006 13:17:35   
piščanc
podobna situacija je bila pri mojemu dedku in babici - dedek je bil in je še tiran, ampak tako življenje si je izbrala, z njim je šla iz svojih razlogov.

babica je umrla štiri leta nazaj in dedek je zdaj čisto sam - velja pa tista, da se vse vrne, njemu se je, šele zdaj ve, kako jo je potreboval in ja zelo mu je žal.

če imate možnost, in ona to želi, naj se preseli k vam, drugače pa se ji raje vi prilagodite - da greste vi k njej, jo vi kam peljete

iz malega zraste veliko

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?