|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s spanjem - strahovit jok
6.1.2007 12:07:23   
simona2
Pozdravljene,

na srečo že kar dolgo časda nisem potrebovala nasvetov ringarajčic, sedaj pa nas je pri 16 mesecih zadelo kot strela z jasnega.  Že 2 meseca smo tudi v vrtcu in že lep čas ni težav s spanjem razen z občasnimi nočnimi zbujanji, na katere pa smo se že navadili. Pred enim tednom, pa na lepem naša pupa ni več hotela v svojo posteljico. Joče in kriči kot zmešana. Ne pomaga ne duda, ne flaška, nič. Edino kar jo pomirije, da jo vzameš v naročje ali jo daš na ta veliko posteljo v spalnici in se vležeš poleg nje.

Pojma nimam kaj bi bilo narobe. Česa se tako boji? Ali je imela katera podobne težave? Pred tem je vedno zaspala sama v posteljici, brez težav (imela je dudo). Še teden nazaj je spala 2x na dan, sedaj pa bi naredila vse, da bi ostala budna. Sem jo že pustila nekaj časa, pa ne pomaga, jok je vse hujši in bolj histeričen, kot da se resnično nečesa boji. Sploh ne vem, kako bo sedaj v ponedeljek, ko bo po 3 tednih šla spet v vrtec.

Prosim za kakršenkoli pameten nasvet, izkušnjo!!??user posted image

LP Simona

Maša (1.9.2005) je dobila sestrico Evo (1.8.2008)!
Ni je večje radosti od otroškega smeha.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s spanjem - strahovit jok
6.1.2007 20:40:49   
Naja31
Kaj pa če kaj grdega sanja?

Moj sinko itak psi pri nama, kakšno noč ima grde sanje, se stisne k meni in takoj zaspi nazaj. Nimam boljšega nasveta,
Upam, da se hitro vrnete na "staro stanje".

(odgovor članu simona2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.1.2007 21:14:27   
Mojra
joj ista težava.. naš po tudi ravnokar 16M star. Sredi noci mi se zbudi in začne tako strahovito jokat da sva oba v luftu. Prvo noč sem ga nocila je zaspal, isto je je ponovilo še dvakrat. Drgo noč sem mi je tako zbudil ob 2h zjutraj in ni hotel zaspati zato sem njegovo posteljico prepeljala iz njegove sobe v spalnico na mojo stran. Je stegoval rokice za k meni pa sem ga na finto s kukukanjem spravla da se je ulegel in sva se leze mAlo hecala vsak v svoji posteljiuser posted image . Aja pa malo nocno lučko sem pustila prižgano. In je delovalo. Očitno je začel sanjat,in potem ko se zbudi vidi temo in je panika.... ker sem opazila, da se je vmes še enkrat zbudil pogledal naokoli, videl mene se nasmehnil in zaspal. Vceraj je sel spat ob 19h in se zbudil s krikom ob 04h, sem šla kar v sanjah do posteljice in ga prepeljala v spalnico in je spal do 7.30. V najino posteljo ga pa nočem dat ravno zato ker je ( brihtni kot so) velika nevarnost da potem sploh v svoji spat ne bo hotel več.
Tudi naš ne spi več zadnji teden popoldan. morda 1x ali 2x po pol ure, pred tem je spal ponavadi tudi po 2 uri skupaj čez dan. Pa še te pol ure je problem ker noče iti spat...jaz mislim da se sedaj že prav dobro zavedajo svoge jaza in še dogaja se jim ogromno stvari in mislijo da jim bo zbežalo če bodo šli spatuser posted image
Sam gledat ga pa tudi ne morem da hodi z roza podočnjaki okoli oči tako je utrujen. Ga pa pustim v posteljci da kriči- če čez 5-7 min ne neha (več ne zdržim jaz in moje srce) ga grem iskat. Pa potem čez pol ure še enkrat probam in takrat ponavadi zaspi. Ja nore reakcije. Upam da je ta faza kratkotrajna !!

Ravno včeraj sva se z mojim pogovarjala kako ima mali nasmeh za milijon dolarjev... ampak odkrila sva tudi da naš ni poper... naš jeuser posted image TABASCO !

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 3
8.1.2007 9:51:06   
srecka
Ojla!

Tudi naša 14-mesečna pupika ima podobne probleme odkar sem pred 2-ma mesecema odšla nazaj v službo. Vsak večer zaspi nekomu v naročju (meni ali možu) in mora res trdno spati, da jo lahko odneseva v njeno posteljico, saj je drugače spet strašen jok. Če pa je budna in jo dam v posteljico, joka dokler je ne dava k nama "na sredo". Potem počakava, da zaspi in jo dava nazaj v njeno posteljico.

Menim, da se vsak otroček zaveda sprememb okrog sebe in nanje odreagira na svoj način. Pri nas teh problemov ni bilo pred mojim odhodom nazaj v službo.

(odgovor članu Mojra)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

kupovanje daril
Lelly28 RR

ali ste že začeli z nakupovanjem daril za decemberske praznike?

da (24%)

ne (76%)

Število vseh glasov: 33

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!