|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave s komuniciranjem v službi
16.10.2007 19:21:07   
Anonimen
Zadnje čase ugotavljam, da se mi dogajako take stvari, kot bi imela neko blokado. Teđko komuniciram s sodelovci, ne znam se vklopit v pogovor. Res samozavest tolk na nuli. Dobr res sem začetnica v drugi službi. Ostali so tako sproščeni, meni pa kar ne steče- Res se potem s časom nekak vpelješ, sam mi gre pa tolk na živce. Rada grem sicer v službo, delo me veseli,.. le sprostit se nekak ne znam- ne zmorem.

Ne vem, nekaj sem že enkrat slišala za zaprte Čakre,... Pojma nimam, a rada bi si pomagala. Vsaki hvala za nasvet.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave s komuniciranjem v službi
17.10.2007 7:29:56   
Anonimen
No sedaj se vidi, koliko tem kdo konča. Žalostno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.10.2007 7:36:23   
srki
Po mojem bo čas prinesel svoje.

Tudi jaz, ko sem začela z novo službo, sem bila bolj tiha. Sedaj temu ni več tako.

Za moje pojme oz. kolikor sebe poznam, sem skorja povsod taka, dokler se pač ne "začutim" z ljudmi, se tudi ne morem tako hitro sprostit.

Eni se pač takoj vklopijo, so pač bolj komunikativni, samozavestni.

Saj bo, boš videla.

Mogoče boš potem še preveč jezična postala, kot jaz, ker se baje skoz nekaj vsajam v službi, čeprav se za svoj prav. Ampak tako je, radi imajo, da si tiho in delaš, čim se oglasiš in poveš svoje mnenje, se pa vsajaš. Pa tudi prav. Važno, da vem jaz, kaj je prav. 

Malo  izven teme, pa vseeno paše nekomu povedat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
17.10.2007 9:12:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.10.2007 9:29:59   
karmy
jaz sem lani začela tle kjer trenutno delam, in seveda je nelagodje, ko ljudi še ne poznaš, vendar po tem ko sem imela ene par stvari poštimat pri sebi doma, in zdaj sem ful dobre volje ko pridem na šiht....ko čvekaš pol k nor user posted image user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

gripa
Lelly28 RR

Ali ste cepljeni proti gripi?

da (7%)

ne (93%)

Število vseh glasov: 27

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!