|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža v nosečnosti
5.11.2010 10:38:20   
liamm
Pozdravljene
Zanima me koliko ste se zredile v nosečnosti???
Jaz sem se do 23 tedna vsega skupaj 4 kg, med 23. in 26. tednom pa kar za 4 kg (v manj kot mesecu).
Zdaj sem v 26 tednu in sem se vsega skupaj zredila 8 kg, ampak ginekologinja mi je malo zatežila, ker mi je v zadnjih treh tednih teža precej narasla.... user posted image
Ja, je hudič, če se ne moreš upret čokoladi.... user posted image

Hvala za komentarje...lepo se imejte.....
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža v nosečnosti
5.11.2010 10:57:01   
Lu
20 kg pri obeh. Tudi zdaj se že nestrpno približujem tej cifri user posted image Ampak saj gre pol vse dol. Sčasoma in voljo user posted image

Maja 21.02.2005 ribica
Tian 03.10.2006 tehtnica
Maša 21.1.2011 vodnarka

(odgovor članu liamm)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2010 10:58:00   
ribica.
jaz bi samo to rekla, da imaš ginekologe in pediatre ki te znajo sekirat glede kil. Najprej zaradi tvojih, potem pa pediatri, če se otrok preveč redi. Hvala bogu imam trenutno ginekologinjo in pediatrinjo, ki sta obe zakon, in mi nobena nikoli ni težila. Pa sem tudi v nosečnostih imela take poskoke teže, ko sem pridelala po 5 kil na 4 tedne. Nikoli mi ni težila. Enaki znajo biti pediatri, ko povzročajo stres s tem kako pogosto dojiš, pa da probaj vsaj na 3 ure, ne na dve. Slabo mi je ko pomislim. IN potem se človek skuša tega držat, pa je vse narobe. Sedaj pri tretjem otroku mu dam glih kdaj hoče, pa je on srečen, jaz pa tudi, pediatrinja pa sploh ne guši. Skratka, ignoriraj če imaš te vrste ginekologinjo. Saj ona tudi vedno ne ve najbolje. Včasih moramo bolj poslušati sami sebe.

(odgovor članu liamm)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2010 11:03:09   
liamm
Hvala za komentarje
Saj se ne sekiram glih preveč, ampak me je malo vrglo, ker sem se prej redila povprečno 1 kg na mesec, in zdaj kar na enkrat 4 kg na mesec...ajej....user posted image
No, ne vem, verjetno se bo treba odrečt sladkarijam.....user posted image

Lepo se imejte.....

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2010 11:05:04   
butt3rfly
pridelala sm celih 26 kil (ja, ja, res sm si dala duškauser posted image ), morm pa rečt, da se nism pretirano nažirala. ok, tud ful pazla nisem, bla sm pač nekje v zlati sredini. ginek. me nikoli ni okregala, ker sm se dobro počutla, izvidi so bli normalni (razen pomanjakanja železa), mali je primerno rastel, tak da panike pri nas ni blo.

(odgovor članu ribica.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2010 11:06:48   
mišk
Prvič sem se 20 kg, drugič 13 kg.
Sem pa kile pridobivala kar postopoma.

(odgovor članu butt3rfly)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2010 11:22:03   
liamm
Eh, meni pa niti krvi in vode ni vzela, tudi, če sem se kar na enkrat toliko zredila...mah, ti dohtarji so kar so....
Tako, da si samo mislim, da je vse ok....ker počutim se v redu, le malo so mi roke zatekle...
Nasvet moje gin. e bil...zelo malo sladkega in slanega.....
Bomo videli, kaj reče čez en mesec, ob naslednjem pregledu.... user posted image

Hvala vsem...uživajte v nosečnosti....

Ciaoooooooooooooo

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2010 12:04:43   
kobacaj
Liamm, tudi jaz imam enake težave kot ti! Najprej sem se redila po 1kg na mesec, zdaj v 22 tednu, ko sem imela kontrola pa kar za 4kg user posted image , s tem da nisem bila na pregledu skoraj 6 tednov (sem bila prehlajena in sem prestavljala) in je bila to pridobljena teža v 6 tednih in ne 4. Pa še mene vedno tehta v oblačilih in čevljih in zdaj sem imela že kar veliko robe na sebi user posted image . Pa mi je tudi ginekolog kar neki težiluser posted image Jaz se tehtam zjutraj na moji tehtnici in sem se realno zredila max 5kg, čokoladi se pa res težko odpovedujemuser posted image

(odgovor članu liamm)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2010 13:06:21   
m_o_i
tolko, kolko se zredis, potem dol spravljas-al pa se najprej nosis. simpl ko pimpl

in manj ko se obremenjujes, boljse jeuser posted image

jaz sem se zredila 19 kil, pa mi nikoli ni omenla kilaze-samo vpisovala jo je v materinskouser posted image  en dan pred porodom sem pa v P srecala punco, ki jo je G poslala NA DIETO v bolnico(ker tam bo pod nadzorom), ker se je v 7ih mesecih zredila 12 kiluser posted image

Elias je pridrvel k nam 11.05.2010 ob 11.07
11.05.2010 - 2070 g 45 cm
07.10.2011 - 9960 g 80 cm

(odgovor članu kobacaj)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2010 13:20:02   
Čebel@
pri user posted image  sem se v celi nosečnosti zredila le 8kg
pri sedanji nosečnosti sem se pa že ziher 5kg

nisem pa nikoli pazila kaj in koliko jem

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2010 13:26:04   
tix
Podobno kot ti sem se v 5  mesecu zredila toliko kot prej v vseh skupaj. Do konca sem se skupaj zredila za 13 in se jih znebila 8 že v prvem tedno po porodu, izgleda je bilo veliko vode. 

(odgovor članu m_o_i)
Neposredna povezava do sporočila: 11
5.11.2010 20:50:20   
Bonnie_RR
Prvič 14kg, drugič 10kg. Oboje postopoma, je bilo pa prvič težje spravit dol kot drugič.

Ponosna mamica dveh navihanih zakladkov, Nika in Vite.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 12
6.11.2010 12:34:47   
sasa79
Prvič sem se 7kg, ko sem rodila sem imela takoj -10kg. Zdaj sem v 38t in sem šla gor 6kg.

Sreča... tako majhna, da jo lahko držiš v naročju, a hkrati tako velika, da napolni tvoje življenje z ljubeznijo.

(odgovor članu Bonnie_RR)
Neposredna povezava do sporočila: 13
6.11.2010 12:41:05   
BabyKitty
Točno taka je bla tud moja zgodba... od 20. do 27. tedna cca.5 kil gor... ginekologinja ni neke velke panike nardila, sam rekla je da nej pazim, pa neslana dieta zarad vode... skratka zdrava prehrana... in sem se precej lepo držala, da sem jedla polnozrnato vse, čimmanj sladkarij, nesladkan čaj... vglavnem vse kar bi tako ali tako mogle početi... danes sem v 37. tednu in imam cca. 13kg plusa... nisem pa nikoli pustila sebi, da bi bila lačna... tudi če je bilo izven "urnika"...

(odgovor članu sasa79)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.11.2010 13:01:26   
benika
Prvič +4
Drugič +6
tretjič -20

(odgovor članu BabyKitty)
Neposredna povezava do sporočila: 15
6.11.2010 15:09:55   
becky27
Men tud ginekologinja ni nikol težila zarad teže zredila sem se 30 kg, v 8. mesecu sem dobila 6 kg v 1 mesecu.Vse kar je blo grozen je blo to, da sem tok zatekala prstov na roki nisem  sploh čutila,pa mi ni nobene diete predpisala,je res odvisno od ginekologa do ginekologa.K sm rodila sm mela takoj -15kg in po 1 mescu -25kg,zdej je že 10 mescev od poroda pa mi 2kg hodijo viška kot pred nosečnostjo,tko da ne se sekirat,če dojiš kr dol leti.Je pa bil sine pravi korenjak 4240g in 55 cm,pa tak jedec je že od prvega dne,...user posted image

Moj sonček Taj 27.12.2009

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
6.11.2010 16:55:46   
*tajda*
V prvi nosečnosti sem se zredila 17 kil,ko sem šla iz porodnišnice sem jih izgubila 10,tistih 7 mi jih je pa ostalo,večinoma na trebuhu.Sem se pa res celo nosečnost nažirala.
Zdaj v drugo sem se od začetka pa do 31 tednov zredila 6 kil in se pazim da ne jem kruha in sladkarij,ker vem da če do konca nosečnosti pridelam več kot 10 kil,mi bo spet vse ostalo.Se mi zdi da je meja nekje tam do 10 kil,kar je več gre ponavadi pod kožouser posted image  Bom pa itak mogla po porodu še fajn shujšat ker imam še zaloge od prej,no mogoče mi bo pa dojenje kaj pomagalo....sem optimistuser posted image

(odgovor članu becky27)
Neposredna povezava do sporočila: 17
6.11.2010 18:10:31   
Dadi
Prva nosečnost 14 kg
Druga nosečnost 8 kg
Tretja nosečnost do 36 tedna: 8kg

May you be strainghtened by yesterday¨s rain, walk straight in tommorow¨s wind and cherish each moment of the sun today.

(odgovor članu *tajda*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
10.11.2010 9:38:52   
severnica77
Prva nosečnost 14 - takoj je šlo vse dol
Druga nosečnost - sem v 40 tednu - 11 kg.

Se pa sedaj zadnji mesec sploh več ne redim ...

Včasih se katera zelo malo zredi pa še tistega ne more dol spravit, nekatere pa kar konkretno in kilce kar odletijo. Je res čisto odvisno.

Po porodu pa dojenje pri hujšanju res fuuuul pomaga.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
10.11.2010 9:40:17   
severnica77
Pa še to. Sem pa se do tričetrt nosečnosti ziher redila kilogram na mesec.

(odgovor članu Dadi)
Neposredna povezava do sporočila: 20
10.11.2010 11:00:51   
liamm
Hvala vsem za komentarje....lepo se imejte....

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?