|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža dvoletnika
19.7.2011 19:43:37   
neli365
Moj dvoletnik meri v višino nekje 92 cm in tehta 14,5 kg. Začelo me je malo skrbeti, ker se mi zdi da je to preveč za to starost. Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža dvoletnika
19.7.2011 20:12:48   
naomy
Naš 23 mesečnik ima 12 kg, ne vem pa točno koliko je velik, okrog 90 nekje. Me je nekaj časa skrbelo, ker je v zadnjem letu pridobil le 1,5 kg, poje tudi manj kot je včasih. Je pa zelo živahen, ni veliko bolan in zato sem se nehala obremenjevati. Mislim, da tudi 14,5 kg pri dveh letih ni preveč. Sama veš kaj in koliko poje. Če poje veliko sladkarij in drugih prigrizkov, mu jih pa malo zmanjšaj. Ampak mislim, da nima preveč kg. Že je zdrav, živahen fantek, ni razloga za skrb user posted image

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 2
19.7.2011 20:21:40   
neli365
Poje kakor kdaj, včasih zelo dosti, včasih skoraj nič, hrane mu do zdaj nismo omejevali, pojedel je kolikor je hotel. Prigrizke ima, ampak tudi ne toliko. Sladkarijo dobi kakšno ko se spomni vendar samo enkrat na dan. Problem pa je da ne mara sadja in zelenjave, kakšno banano ali pa kos lubenice še spravim v njega, tu pa se konča. Nonstop je v gibanju. Je pa res, da ko gremo kam na obisk ali obratno, se pa dobesedno nabaše sladkarij.

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
19.7.2011 20:27:13   
josephine27
moj je že od rojstva pri težkih. že rodil se je pri 4,5 kg, pri enem letu je imel 12, pri dveh letih cca 15. zdaj pri treh ma 17. 

(odgovor članu naomy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
19.7.2011 21:10:04   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: neli365
Moj dvoletnik meri v višino nekje 92 cm in tehta 14,5 kg. Začelo me je malo skrbeti, ker se mi zdi da je to preveč za to starost. Kaj menite?

kaj pa vem, ima svega i svašta - otroci so različni.. moja bo zdaj 4, pa ima 15 kil in 95cm, tako da težko rečem ali - raje nič ne rečem user posted image

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 5
19.7.2011 21:18:08   
*miska.mcc*
nasa ima 12 kg. avgusta bo 2 leti. pa je ne tak piščanc.....po mojem je pol teže njen karakter.
ker cunje ima pa 80. user posted image

....v glavnem.....komaj čakam poletje!!!!!!

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.7.2011 21:23:23   
urshak
moja bo tudi avgusta 2, pa ima 12,5 kg, mi tudi še 80 in 86 nosimo, sem prav vesela, da ji je še kaj od lani prav.user posted image

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
19.7.2011 21:47:31   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka

kaj pa vem, ima svega i svašta - otroci so različni.. moja bo zdaj 4, pa ima 15 kil in 95cm, tako da težko rečem ali - raje nič ne rečem user posted image

Se strinjam ... vsak otrok ima tudi konstrukcijo malo drugačno, tako da se na splošno ne more kar napisat, al je premočen ali ne ... naša je stara 2 leti in 8 mesecev in ima 12 kg in enih 95cm pa se mi zdi ravno prava ... od kolegice ima pa pol kile več pri isti višini pa zgleda vsa suhcana.

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
19.7.2011 21:50:25   
Jantar
Naša najmlajša bo sredi septembra dve leti in ima trenutno malo čez 11kg ampak,ko jo pogledaš bi ji rekel da jih ima vsaj 13 če ne še kako kilco več,velika je 90 cm.....tko da ni vse v številkah ampak tudi to šteje kako je otrok videt,ker nimamo/jo vsi enako težkih kosti.....

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 9
20.7.2011 7:38:16   
Leela
tabela rasti pa poglej:

http://www.pedijatrija.org/Download/2005/01/23/percentilne_krivulje_5-95_(crveno_plave_u_boji).pdf

čist vredu je

< Sporočilo je popravil Leela -- 20.7.2011 7:43:08 >

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 10
20.7.2011 7:39:30   
Hope2
Kilaža je lahko tudi malo odvisna od fanta in punčke. Pa tudi kot so druge rekle sama konstitucija, mišice/špehek.

Naš Je imel pri 2 letih nekje okoli 95 cm in 13 kg, zdaj pri 2 letih 8 mesecev pa je dosegel 100cm in 15kg. Ima pa bodybilderske noge in roke, trebušček pa pirovskiuser posted image . Meni zgleda bolj pri suhih, vsi ostali pa pravijo, da je močen user posted image .

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 20.7.2011 7:52:15 >

(odgovor članu Jantar)
Neposredna povezava do sporočila: 11
20.7.2011 8:12:07   
polho3006
Naš je star 20 mesecev in ima 12,5kg. Koliko je velik ne vem, ampak vsak pravi da je pravi maneken. Nosimo pa 86, tako da...različni smo.

Naš sploh ne mara sladkarij ima pa noro rad jedi na žlico. Tistega bi pa pojedel toliko da se kar sprašujem kam daje.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 12
20.7.2011 8:14:23   
manna
Oh kako lepe mere imajo vaši...user posted image   Naša miss ima 2 leti, 84 cm in 10,5 kg. Drobižek. Poje dva grižljaja za vsak obrok, energije ima za izvoz, bolana nikoli. 

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.7.2011 10:43:52   
aprilčica07
Naša skoraj dvoletnica  je tudi med bolj zalitimi user posted image , 14 kg na 90 cm višine. user posted image Nobeden se še ni obregnil ob njeno težo. Je pa res, da zeloo rada je, ni izbirčna in je vse po vrsti. user posted image Če bo tako nadaljevala bo ulovila starejšega bratca, ki ima pri dobrih 4 letih slabih 17 kg user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
20.7.2011 11:04:54   
Naja31
Meni se ne zdi pretežak.
Moj starejši sin je imel pri enem letu 13 kg, mlajši pa 12 kg pri enem letu, oba sta med večjimi že od rojstva.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.7.2011 12:03:03   
pikatara
No mi smo imeli pri 2 letih mala 81,5 cm in 9,9 kg, mali pa 87 cm in 11,2 kg. Je pa res, da sta dobila v enem letu vsak samo po 1 kg in 6 cm.

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 16
20.7.2011 12:21:22   
hedviga
Pomoje je čist ok. Naša dva sta slabih 2,5 stara, pa ima naš Miha ene 16,5 kg in skoraj 100cm, rojen je bil pa s 2700, Špelca je manjša ima cca. 13 kg in ene 95cm...

Špelca in Mihec 9.2.2009

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.7.2011 12:43:17   
Claudi
mi smo stari dobre 2,5 in imamo skoraj 100 cm in dobrih 16 kg

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.7.2011 13:00:41   
tasa_m
Mi smo skoraj pri 2,5 letih veliki okoli 92cm in ima nekje 12,5kg.
Ampak tako kot so že punce bnapisale...odvisno od vsakega otroka posebej.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 20.7.2011 13:01:03 >

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 19
20.7.2011 13:21:07   
mate0ja
Naša ima v genih velikost in močne kosti in ima pri treh letih 103 cm ter 17 kg. Je zelo velika in zgleda suha, vidijo se rebra, trebušček raven, ampak nekateri pa ne morejo da ne bi ... pravijo da je "močna". Pri dveh pa je imela 96 cm in 14 kg.  

Če bi rad bil srečen, BODI!!

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.7.2011 16:47:43   
Taddy78
Naš je pri 2.letih imel 86cm in 13kg...na pogled zgledal, kot da ne ve kaj je hrana. In res smo med 1. in 2.letom imeli grozne probleme, saj je rasel zgolj na sokovih, jedel ni nič (no, če sem vse skupaj seštela je čez dan bilo za toast kruh količina, ki jo je spravil vase).
Pri 5.letih ko je imel sistematskega, je sestra že skoraj do konca povedala, da pa je 20kg malo preveč zanj, ampak ko ga je pogledala, se je takoj vgriznila v jezik. Še pediatrinja je rekla,da bi bilo potrebno malo rebra obložit. Res je dosti odvisno od konstitucije, saj ima recimo njegova prijateljica pri istih letih 15kg, pa zgledata isto suha, je pa samo kak cm ali dva manjša od njega.

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.7.2011 19:19:28   
črticaa

moj sin ima že od 15 meseca naprej 16 kg ,.. sedaj ima 29 mesecev (2,5 let)

(odgovor članu neli365)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.7.2011 19:39:06   
blaža

IZVIRNO SPOROČILO: mate0ja

Naša ima v genih velikost in močne kosti in ima pri treh letih 103 cm ter 17 kg. Je zelo velika in zgleda suha, vidijo se rebra, trebušček raven, ampak nekateri pa ne morejo da ne bi ... pravijo da je "močna". Pri dveh pa je imela 96 cm in 14 kg.  

ma to je ful različno. Naš ma tudi tri leta in je visok 102 cm, ima pa le 13 kil. ker ima lička in malo trebuščka, se zdi na prvi pogled, kot, da je bucko. še posebaj, pozimi, ko je mel bundico. No pedijatrinja je rekla, da je ok, da bi pa lahko mel kako kilco več.user posted image . No glavno, da je zdrav. sem se že navadla, ker ima ta starejši sin 8 let in ima samo 24 kil user posted image . je pa ful zdrav, sploh se ne spomnem, da bi bil v zadnjih 4ih letih kaj bolan, al, da bi mel kako vročino pa to,..Sem pa mela tudi jaz v četrtem razredu osnovne šole komaj 25 ubogih kil, pa sem zdej fajn babnca.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu mate0ja)
Neposredna povezava do sporočila: 23
20.7.2011 20:31:47   
jakipaki83
Pri skoraj 2 letih ima naš skoraj 15 kilogramov in okoli 95 cm. Se mi ne zdi nič debel, je pa tak konkreten fantek. user posted image V vrtcu je med mlajšimi, ampak tudi med večjimi. 

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 24
20.7.2011 21:34:50   
Katy78
Star 2 leti in 7 mesecev, tehta 15kg, velik je okoli 98cm (rojen z 2kg in 45cm), poje ogromno, ne izgleda debel (ok, trebuščka ima user posted image ), je pa tak "kompakten" fantek, v pogonu pa itak nonstop. user posted image

(odgovor članu jakipaki83)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Čarobna zimska pustolovščina za najmlajše ...
Decembra v Kinodvor prihaja očarljiv animirani film Zimske prigode iz živalskega sveta. Pet poetičnih pravljic za otroke...
Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?