|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tečna nosečka....
22.12.2008 13:43:27   
nebo
...ki gre počasi že sama sebi na živce, kaj šele drugim...user posted image  Je katera tudi na začetku nosečnosti in je tako melanholična, da ji ni za nič...sama nimam energije niti za to, da bi zavila božična darila, da bi se veselila, kako bom danes z otrokom postavila smrekico, da grem za novo leto ven in mi ni niti toliko, da bi si šla kupit nekaj bolj svečlanega - no to se mi zdi še najbolj težavno NI MI ZA SHOPING!!! Halo, pa kaj mi je....bo to kdaj minilo...prvič je bilo čisto drugače, polna energije, sedaj pa bi samo spala in seveda JEDLA, ogromno JEDLA!!!!!!!

Sem mogla malo napisat!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tečna nosečka....
22.12.2008 13:53:07   
simonakr
Hormončki draga moja, HORMONČKI!!!! Nisi edina - verjemi!

Sej bo bolš, če ne prej ko rodiš!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.12.2008 13:54:32   
detelja
nebo tudi jaz sem bila na začetku bolj taka tečka, vse mi je šlo na živce-še sonce, vse je smrdelo, vse je bilo preglasno, pretiho, prepočasno...in potem se je iz tedna v teden vse izboljšalo...sicer imam še kakšne "muhe" ampak malo pa jih mora bit...sigurno pa je vsaka nosečnost drugačna...drugače pa tudi jaz nisem glih za extra potepanje in nakupovanje...ponavadi grem v trgovino vzamem kupim in že grem...moj pa 3 h gleda pa obrača pa še vedno ne ve če bi imel ali ne...to mi je preveč stresno...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.12.2008 14:48:57   
bskrle

Popolnoma razumem,meni se tudi ne da. Bo pa mož pomagal.
Bom pa zmanjšala priprave, potico bo spekla mama.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.12.2008 14:57:40   
nebo
...ma vsaj kekse sem spekla...lahko vam jih pošljem tistim tečkam, kot jaz...)))user posted image
pa danes bomo smreko postavli...)))

(odgovor članu bskrle)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?