Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Verjetno se tudi vam kdaj zgodi, da nimate niti 5 minut časa sami zase, sploh ker imate otroke. Jaz jih še nimam. Imam pa polno enih obveznosti (dve službi, dve šoli, zidanje hiše, ki je sicer v mirovanju zaradi usihanja financ ). No in, nikoli se ne pritožujem -je pa tako, da so se vse te stvari nagrmadile, brez da bi hotela (nekatere). Na podiplomski sem se odločila vpisat zadnji trenutek, ker je zadnje leto znanstveni, pa moj se je spomnu firmo odpret in mi bo prav prišlo. No in zaradi tega bo itak verjetno družina na vrsti šele čez nekaj let (kljub temu, da bom še 29 letos). Kar sem se pač sprijaznila, ker tole je blo treba naredit. Amapk kar me pa ful razjezi, je pa to, da še takrat ko imam 5 minut časa zase, jih ne morem izkoristit, kot bi jaz hotela. Namreč, ko hočeva z mojim v kino, se vmeša zraven še en par in pride do spremembe plana - in bi naj šli gledat film, ki meni sploh ni všeč. Vse bi bilo OK, če bi bilo mogoče drugič po moje, pa ni - ker takrat je pa pol na vrsti sklepanje kompromisov. Na koncu potem sploh nismo šli, ker se nismo mogli zmenit. Naslednji dan, hočem gledat film (posnet na dvdju, ker moj ni bil za, da bi si tega pred mesecem ogledala v kinu) in moj bi spet gledal nekaj drugega. KO si dam film na računalnik, sej ni problema, mi pride sred filma težit, da si bom oči pokvarila. Ja OK no, a lahk film pogledam... Včeraj itak ni bilo časa pogledat filma, učenje, likanje, priprave na službo, moj je pa lepo gledal dirke na TV, vsaj uro dlje, kot greva ponavadi spat - in ker je v isti sobi, ni treba govorit, da nisem mogla spat. Na žalost je vse v isti sobi. Da bi dojel, sem prižgala luč in sem se učila, ko je šel on spat. No, to mu seveda ni pasalo. Danes sem se zbudila cela tečna in neprespana in evo... Ni treba nič odgovorit, nimam pa nič proti kritikam V glavnem, razmišljam o tem, a naj se vpišem na eno dejavnost, ki bi bila zame ful sprostitev, moj pa nekako ni za (ker bi rad bil povsod zraven, to mu pa ni všeč), sam vem, da je časovno to ful nemogoče (mogoče tud finančno), ampak sem razmišljala, da bi bilo bolje mogoče malo pozabit na določene obveznosti, pa tudi če bodo cilji malo kasneje doseženi... Npr. kak izpit lahko spustim in se ga lotim kasneje, v miru... Mogoče... Samo sprašujem, kaj naj bi zgornje pomenilo, kako to misliš?
|