|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tečna...
14.4.2009 10:06:52   
Poka
Verjetno se tudi vam kdaj zgodi, da nimate niti 5 minut časa sami zase, sploh ker imate otroke. Jaz jih še nimam. Imam pa polno enih obveznosti (dve službi, dve šoli, zidanje hiše, ki je sicer v mirovanju zaradi usihanja financuser posted image ). No in, nikoli se ne pritožujem -je pa tako, da so se vse te stvari nagrmadile, brez da bi hotela (nekatere). Na podiplomski sem se odločila vpisat zadnji trenutek, ker je zadnje leto znanstveni, pa moj se je spomnu firmo odpret in mi bo prav prišlo.

No in zaradi tega bo itak verjetno družina na vrsti šele čez nekaj let (kljub temu, da bom še 29 letos). Kar sem se pač sprijaznila, ker tole je blo treba naredit. Amapk kar me pa ful razjezi, je pa to, da še takrat ko imam 5 minut časa zase, jih ne morem izkoristit, kot bi jaz hotela. Namreč, ko hočeva z mojim v kino, se vmeša zraven še en par in pride do spremembe plana - in bi naj šli gledat film, ki meni sploh ni všeč. Vse bi bilo OK, če bi bilo mogoče drugič po moje, pa ni - ker takrat je pa pol na vrsti sklepanje kompromisov. Na koncu potem sploh nismo šli, ker se nismo mogli zmenit. Naslednji dan, hočem gledat film (posnet na dvdju, ker moj ni bil za, da bi si tega pred mesecem ogledala v kinu) in moj bi spet gledal nekaj drugega. KO si dam film na računalnik, sej ni problema, mi pride sred filma težit, da si bom oči pokvarila. Ja OK no, a lahk film pogledam... Včeraj itak ni bilo časa pogledat filma, učenje, likanje, priprave na službo, moj je pa lepo gledal dirke na TV,  vsaj uro dlje, kot greva ponavadi spat - in ker je v isti sobi, ni treba govorit, da nisem mogla spat. Na žalost je vse v isti sobi. Da bi dojel, sem prižgala luč in sem se učila, ko je šel on spat. No, to mu seveda ni pasalo.

Danes sem se zbudila cela tečna in neprespana in evo... user posted image Ni treba nič odgovorit, nimam pa nič proti kritikam user posted image V glavnem, razmišljam o tem, a naj se vpišem na eno dejavnost, ki bi bila zame ful sprostitev, moj pa nekako ni za (ker bi rad bil povsod zraven, to mu pa ni všeč), sam vem, da je časovno to ful nemogoče (mogoče tud finančno), ampak sem razmišljala, da bi bilo bolje mogoče malo pozabit na določene obveznosti, pa tudi če bodo cilji malo kasneje doseženi... Npr. kak izpit lahko spustim in se ga lotim kasneje, v miru... Mogoče...

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tečna...
14.4.2009 10:27:27   
MLADAMAMICA
aha... sama sem se upisala na aerobiko in ti rečem, da je full dobro. prvič zato, ker se migam (ker se sicer skoraj nič) in pa drugič zato, ker je tisti čas samo moj, ko nimam časa razmišljat in pridem tako lepo zmatrana, da me tudi prižgana luč ne bi motila za zaspat. toplo priporočam

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.4.2009 11:02:04   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Poka

Verjetno se tudi vam kdaj zgodi, da nimate niti 5 minut časa sami zase, sploh ker imate otroke. Jaz jih še nimam. Imam pa polno enih obveznosti (dve službi, dve šoli, zidanje hiše, ki je sicer v mirovanju zaradi usihanja financuser posted image ). No in, nikoli se ne pritožujem -je pa tako, da so se vse te stvari nagrmadile, brez da bi hotela (nekatere). Na podiplomski sem se odločila vpisat zadnji trenutek, ker je zadnje leto znanstveni, pa moj se je spomnu firmo odpret in mi bo prav prišlo.

No in zaradi tega bo itak verjetno družina na vrsti šele čez nekaj let (kljub temu, da bom še 29 letos). Kar sem se pač sprijaznila, ker tole je blo treba naredit. Amapk kar me pa ful razjezi, je pa to, da še takrat ko imam 5 minut časa zase, jih ne morem izkoristit, kot bi jaz hotela. Namreč, ko hočeva z mojim v kino, se vmeša zraven še en par in pride do spremembe plana - in bi naj šli gledat film, ki meni sploh ni všeč. Vse bi bilo OK, če bi bilo mogoče drugič po moje, pa ni - ker takrat je pa pol na vrsti sklepanje kompromisov. Na koncu potem sploh nismo šli, ker se nismo mogli zmenit. Naslednji dan, hočem gledat film (posnet na dvdju, ker moj ni bil za, da bi si tega pred mesecem ogledala v kinu) in moj bi spet gledal nekaj drugega. KO si dam film na računalnik, sej ni problema, mi pride sred filma težit, da si bom oči pokvarila. Ja OK no, a lahk film pogledam... Včeraj itak ni bilo časa pogledat filma, učenje, likanje, priprave na službo, moj je pa lepo gledal dirke na TV,  vsaj uro dlje, kot greva ponavadi spat - in ker je v isti sobi, ni treba govorit, da nisem mogla spat. Na žalost je vse v isti sobi. Da bi dojel, sem prižgala luč in sem se učila, ko je šel on spat. No, to mu seveda ni pasalo.

Danes sem se zbudila cela tečna in neprespana in evo... user posted image Ni treba nič odgovorit, nimam pa nič proti kritikam user posted image V glavnem, razmišljam o tem, a naj se vpišem na eno dejavnost, ki bi bila zame ful sprostitev, moj pa nekako ni za (ker bi rad bil povsod zraven, to mu pa ni všeč), sam vem, da je časovno to ful nemogoče (mogoče tud finančno), ampak sem razmišljala, da bi bilo bolje mogoče malo pozabit na določene obveznosti, pa tudi če bodo cilji malo kasneje doseženi... Npr. kak izpit lahko spustim in se ga lotim kasneje, v miru... Mogoče...

Samo sprašujem, kaj naj bi zgornje pomenilo, kako to misliš?

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.4.2009 11:33:21   
nuala
Ne, meni se kaj takega nikoli ne zgodi.
Vzamem si dovolj časa zase, kljub otrokom, delu, hiši,...in se družim samo z ljudmi, s katerimi mi je res prijetno.

Zakaj bi učil prašiča letati; izgubljaš čas in vznemirjaš prašiča.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.4.2009 12:11:14   
mika

A tvoj bi rad bil povsod zraven in bi se delalo to, kar je njemu všeč. Če pa mu ni všeč, pa ti tudi ne boš hodilauser posted image ...malo prizemlji  tvojega user posted image  in začne delat na sebi...pa če je to tvojmu všeč ali ne.

Jaz si ravnotako kot nuala vzamem čas zase...sicer nisem za neko športanje....ampak je moj čas za moje sproščanje živčkov.

kar se pa gledanja tekem tiče....men je kr fajn, da jih moj gleda.  ponavadi ležim zraven njega in me boža po dlaneh ali pa ležim kontra in me boža po podplatih.....sem čist nora na touser posted image ...in oba sva zadovoljnauser posted image ...

iz vsake stvari, ki ti na prvi pogled izgleda neprebavljiva, poskusi potegnit nekaj dobrega, mogoče bo pa  fajnuser posted image

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.4.2009 12:18:07   
Anonimen

sorry, ampak zakaj bi pa morala povsod vozit svojo prikolico sabo user posted image  meni se zdi, da je tvoj precej posestniški.
jaz se "ful sprostim" ravno takrat, ko mi noben ne diha za ovratnik

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
16.4.2009 7:41:14   
Poka
Natasa77 - ja maš prav, prikolca je user posted image , res je malo posesiven in to vem že od začetka, preden sva bila skupaj - čist po resnici povedano, me je to tako odbijalo in mi je šel tako na živce, da sploh niti nisem razmišljala da bom ostala z njim. Pa sem, ker v vseh drugih pogledih je super oseba, ampak do sedaj sem imela večinoma srečo, ker se ta ponesrečena motnja osebnosti ni preveč izražala - ni bilo priložnosti user posted image Ampak je bilo obdobje štirih let, ko nisem niti imela preveč stikov z drugimi, zaradi obveznosti sem se dpovedala pa res čisto vsem hobijem, nimam stikov skoraj z nobenim prijateljem... Zaradi mene, ne zaradi njega. In po resnici povedano, bi se rada spet malo sprostila, ker drugače sem po karakterju totalen individualist, potrebujem svobodo, ko mi paše samoto in bog ne daj, da bi mi kdo hotel preprečit, da naredim tisto, kar si zamislim.

No, tu bo zdej en problem... In mi tudi ne gre skupaj ta posesivnost in pa recimo inteligenca, kar pa me v bistvu pri mojem najbolj privlači. Ampak se več ne čudim, ker sem srečala že dosti hujše - en moj nekdanji, s katerim niti ni bilo potem kaj resnega, ker sem se ga itak znebila kolikor hitro je bilo možno, ampak takrat sem bila stara 18 on pa 30, bil je pa ful ljubosumen, tako da me je potem tudi nekajkrat užalil s svojimi izjavami, ki so res presegale vse meje dobrega okusa in tip je delal doktorat in bil kao strokovnjak na svojem področju. In se zdaj sprašujem - kje hudiča jih jaz pobiram? user posted image Sicer moj zaenkrat še ni prišel dlje od izjave: ja samo da bi šla sama tja in tja - a ne? Sam men gre to grozno na živce. In ne vem, mogoče pa celo povzročim to vedenje pri moških pač s tem svojim vedenjem, da sem sama sebi dovolj.

No in kaj se je zdaj zgodilo? Mi je nerodn - itak grem tja, kamor sem si zamislila, ampak prikolca user posted image gre zraven user posted image Zaradi mene, sam bo ful trpel, ker mu to res ni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.4.2009 7:55:28   
mika

No in kaj se je zdaj zgodilo? Mi je nerodn - itak grem tja, kamor sem si zamislila, ampak prikolca user posted image gre zraven user posted image Zaradi mene, sam bo ful trpel, ker mu to res ni.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če bo dovolj trpel si bo mogoče premislil in boš hodila sama.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.4.2009 9:31:41   
ssevin

Verjetno se tudi vam kdaj zgodi, da nimate niti 5 minut časa sami zase,

To pa res nikoli, na wc  moram vsak dan.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.4.2009 11:59:11   
Anonimen

Natasa77 - ja maš prav, prikolca je user posted image , res je malo posesiven in to vem že od začetka, preden sva bila skupaj - čist po resnici povedano, me je to tako odbijalo in mi je šel tako na živce, da sploh niti nisem razmišljala da bom ostala z njim. Pa sem, ker v vseh drugih pogledih je super oseba, ampak do sedaj sem imela večinoma srečo, ker se ta ponesrečena motnja osebnosti ni preveč izražala - ni bilo priložnosti user posted image Ampak je bilo obdobje štirih let, ko nisem niti imela preveč stikov z drugimi, zaradi obveznosti sem se dpovedala pa res čisto vsem hobijem, nimam stikov skoraj z nobenim prijateljem... Zaradi mene, ne zaradi njega. In po resnici povedano, bi se rada spet malo sprostila, ker drugače sem po karakterju totalen individualist, potrebujem svobodo, ko mi paše samoto in bog ne daj, da bi mi kdo hotel preprečit, da naredim tisto, kar si zamislim.

No, tu bo zdej en problem... In mi tudi ne gre skupaj ta posesivnost in pa recimo inteligenca, kar pa me v bistvu pri mojem najbolj privlači. Ampak se več ne čudim, ker sem srečala že dosti hujše - en moj nekdanji, s katerim niti ni bilo potem kaj resnega, ker sem se ga itak znebila kolikor hitro je bilo možno, ampak takrat sem bila stara 18 on pa 30, bil je pa ful ljubosumen, tako da me je potem tudi nekajkrat užalil s svojimi izjavami, ki so res presegale vse meje dobrega okusa in tip je delal doktorat in bil kao strokovnjak na svojem področju. In se zdaj sprašujem - kje hudiča jih jaz pobiram? user posted image Sicer moj zaenkrat še ni prišel dlje od izjave: ja samo da bi šla sama tja in tja - a ne? Sam men gre to grozno na živce. In ne vem, mogoče pa celo povzročim to vedenje pri moških pač s tem svojim vedenjem, da sem sama sebi dovolj.

Ta njegova osebnostna motnja je "ponesrečna" ravno toliko, kot tvoj totalni individualizem. Ne bi bila prvi par, ki dokazuje tezo o privlačnosti diametralno nasprotnih karakterjev. In v svojih gornjih postih se obnašaš popolnoma v skladu s svojim značajem. Partnerja daješ v nič, od kod ti ideja, da ležijo kar takole naokrog, da bi jih lahko "pobirala". In če lahko rečemo, da je partner naše ogledalo, torej naša zrcalna podoba, potem po tej logiki še najbolj pljuvaš v lastno skledo.
Zanimivo, da v bistvu dobro razumeš kaj se dogaja, cenim da premoreš dovolj zdravorazumske samokritičnosti, da si priznaš lastno vasezagledanost in da ugotavljaš, da si dovolj samozadostna da... Da partnerja pravzaprav sploh ne potrebuješ. Ali pač? 

(odgovor članu Poka)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
16.4.2009 13:43:11   
ronja
Po moje večina ljudi rabi tudi čas zase - da delamo nekaj, česar partner ne dela z nami. vsaj pri nama je tako: zelo rada sva skup, veliko časa, imava veliko skukpnih zanimanj,... ampak znorela bi pa brez svojega plavanaj in on brez svojega basketa. Da ti ni treba nič mislit, da se samo sprostiš, ne sekiraš se, kako se ima takrat partner, to je takrat pač njegov problem, ker je to tvoj čas... Prejšnji teden je bila mala bolana in nisem šla, ne ker bi je on ne znal sam pošlihtat, amapk ker je pač rabila mami, ta teden je pa odpadlo zaradi velike noči in se mi že kar mešauser posted image .
Zdi se mi, da to tudi ti rabiš. PO moje to, da rabiš partnerja ne pomeni, da ne smeš počet ničesar več z njim. Večino stvari rada delava skup, nekatere pa tudi vsak sam. Prav nič ga ne rabim zraven, ko šivam ali plavam, njemu bi pa tudi jaz bila samo v napoto na igrišču.

(odgovor članu Poka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?