Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 28.1.2009 19:20:24
|
|
|
|
srki
|
V bistvu imam z menstruacijo kar "srečo", nikoli nobenih preglavic. Ampak, oprostim, moram rečt, naslov mi je pa kar malo oduren, pa ne bit huda .
|
|
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 29.1.2009 10:30:25
|
|
|
|
Virtualna
|
IZVIRNO SPOROČILO: srki ...naslov mi je pa kar malo oduren.... Brez zamere, Mojca...ko sem prebrala ta naslov, sem si mislila...UMAZANKA PA TAKA ...
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 29.1.2009 10:33:50
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcapr Danes je že 5 dan in mi prav teče menstruacija kot potok, pa še strdki so zraven . Vložek mi takoj pretone. Za znoret. Dobila pa sem jo 10 dni prekmalu, kljub kontracepciji. Pol ko bom mela pa pavzo za krvavitev, bo pa menda spet prišla, al pa jo bom mela kar skoz ...je odgovor ginekologinje...A vam tud kdaj zagode menza sredi kontracepcijskega ciklusa. Imam obliže in do sedaj so bili Zanima me zakaj in kako se naredijo strdki, če ne uporabljam tamponov in tud ležim ne, sedim ali stojim že cel ljubi dan. strdki oziroma krvava sluz, so v bistvu delčki maternične stene ki se odluščijo ke ni prišlo do oploditve. vsaj tako so men razložili. Drugače pa če ti obliži ne ustrezajo več, pojdi do G in najdita nov nčin kontracepcije
|
|
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 29.1.2009 12:03:05
|
|
|
|
mojamura
|
sorry, ampak meni se zdi, da maš SS
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 29.1.2009 12:58:37
|
|
|
|
Čupka
|
Pa daj, to ni za na spolnost, to je za naše zdravje. Prej mi je žrla živce in jemala veselja manstrualna skodela , sedaj pa tole.... Še tisti redki moški, ki se pomudijo tu gor, bodo ob takih temah pobegnili
|
|
|
|
RE: Teče mi menza ven kot potok 6.2.2009 9:20:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Ma naslov je čist realn... kako boš pa drugače to povedu.. tut jaz mam probleme s strdki, ja ok maternična stena ampak toliko???? Sm pa mela rauno ta mesec tako močno menstro da groza.. ja kako kontracepcijo maš? Sj spoznam se tak sam na tablete - če imaš te, bi se na tvojem mestu malo zamislila (če ne zadržijo menstre, a jajček bojo??)
|
|
|
| Stran: [1] |
Izbor imencrno_belaKatero ime bi izbrali?Tadej (
36%)
Dominik (
23%)
Aleksander (
41%)
Število vseh glasov: 181Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!