|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave z zanositvijo
16.4.2007 20:28:49   
mojca83
Pozdravljeni!
Redno skačem po forumu, tokrat pa sem se odločila da nekaj tudi napišem.
Stara sem 24 let fant 27,oba zdrava, brez kakršnih koli problemov.  Lani avgusta sva se odločila da začneva delat na user posted image . Oba prepričana da bo seveda uspelo v prvo sva bila kaj kmalu razočarana. Sedaj sva že v 8. krogu "poskušanja", pa še vedno nič.user posted image   Zadnji mesec pa se mi je zgodilo nekaj čudnega. Moja vedno redna user posted image  je zamujala 4 dni, potem pa se naenkrat pojavi in to samo za 1 dan (ponavadi traja 5 dni). Potem pa nič več. Znaki kot so boleče prsi, vrtoglavica, slabost so vedno prisotni in mislim da si posledica pms-ja.

Zanima me če ima katera podobne težave, ker sem že skoraj obupala nad user posted image .

Ps. pa vem da se nekatee trudite več let, ampak zdaj ko sem sama v tem "preizkušanju" je pa grozno.

Mojca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave z zanositvijo
16.4.2007 20:40:25   
hokejistka
Veš koliko nas je takšnih, ki poskušamo in poskušamo pa ne rata user posted image . Na tvojem mestu bi odšla do G in jo prosila, naj ti naredi UZ. Povej ji tudi, da poskušata že 8 mesecev in da se nič ne prime. Drugače si pa šele po 1 letu poskušanja upravičena do kakšnih dodatnih preiskav. Če bo kaj komplicirala, se pa lepo odpravi na samoplačniški UZ. Pa naj te ne odpravi z besedami, SAJ STE ŠE TAKO MLADI user posted image . Midva sva pričela delati na user posted image , ko sem imela 23 let. Sedaj jih imam 25 in še vedno nič. Veliko sreče!

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 2
16.4.2007 20:45:23   
mojca83
Hokejistka hvala ti za vzpodbudne besede. Če ta mesec ne bo nič, bom res šla. Pa lep pozdrav in upam da tudi tu čimprej zagledaš user posted image user posted image !!!

(odgovor članu hokejistka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.4.2007 22:50:15   
jadrnica
hojla, tudi jaz predlagam, da gres malo svojo G pogledat in ji poveš kaj dogaja.

dobro je. če takoj pogledajo, če je vse Ok z obema, da vsaj veš pri čem si.

držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pet x

se hecem, kolikor jih želitauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.4.2007 22:53:10   
zvezdica26
živjo
Se popolnoma strinjam s Hokeistko, saj leta nenormalno hitro tečejo. Jaz sem bila tudi 24 ko sva začela, sedaj pa je minilo že več kot 2 letiuser posted image . Saj verjetno ni nič narobe, saj upam, ampak glede na to koliko nas je sedaj , ki imamo težave s plodnostjo se nikoli ne ve.
pa veliko srečeuser posted image
lp

(odgovor članu mojca83)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?