|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Težave pri dihanju
13.1.2009 20:37:13   
Anonimen
Pozdravljene,

sem v 29 tednu nosečnosti in ponoči imam blazne težave z dihanjem (tišči me v prsih in komaj diham,...). Zanima me, če imate tudi vi kaj podobnega....kako si pomagate.

Hvala za odgovore.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Težave pri dihanju
13.1.2009 22:09:51   
tia12
Nisi edina....tud jaz sem v 29.tednu pa ko se zvečer ulezem mi tudi ne da dihati oz. tezko diham....

Najina otročka rasteta zato maternica pritiska na notranje organe in nam malo otezuje vse skupaj....vsaj jaz tako mislim....

TAJ - 10.4.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.1.2009 22:16:58   
yania
Se strinjam, da rastejo bebiji....

Jaz sem v 33.tednu, pa mi še v rebro desno tišči...to šele boli, ko noben poloćaj  ne ustreza v leže, ko pa sem pokonci se ne morem naprej niti malo prekloniti, ker čutim nogice čisto v rebrih...punce moje, vesele bodimo da smo nosečke...haha...sej bo kmalu minilo...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.1.2009 22:17:05   
Najaa
Isto. Še posebej, če ležim na hrbtu. Kar pa je vedno težje...

(odgovor članu tia12)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.1.2009 17:35:44   
marjetica8
Ojla,

Jst sem v 25. tednu in sploh ne morem vec lezat na hrbtu - me kr dusi in zeha se mi pa ne morem ne zadihat, kje sele zazehat...nosim bolj visoko in pravijo da je to normalno. Ni pa prijetno ker ne mores spat.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.1.2009 14:14:04   
Anonimen
Meni se enostavno dogaja, da ponoči ne spim, ker resnično težko diham. Najprej sem mislila, da me že srce matra. Sploh ne vem kako naj spim.

Na hrbtu nisem nikoli spala. Težave mi dela ne glede ali sem na levem ali na desnem boku.

Kaj naj storim?
Malo sem si tudi podložila prsni koš in glavo, a ni kaj prida.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.1.2009 14:29:01   
ajam27
Poskusi s spanjem v poldesečem položaju. Ali pa, če imaš doma kakšen počivalnik. Glavo imej više od prsnega koša. Mogoče ti bo pomagalo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.1.2009 10:07:45   
rj1808

IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Meni se enostavno dogaja, da ponoči ne spim, ker resnično težko diham. Najprej sem mislila, da me že srce matra. Sploh ne vem kako naj spim.

Na hrbtu nisem nikoli spala. Težave mi dela ne glede ali sem na levem ali na desnem boku.

Kaj naj storim?
Malo sem si tudi podložila prsni koš in glavo, a ni kaj prida.

Sem v 34.tednu..in ne spomnim se kdaj sem zadnjič prespala noč..Na hrbtu pa ne morem spat ker me križ tak boli da ne vem če bom poleg teh bolečin sploh čutila popadke...user posted image

Carpe diem!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?