|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Teža mi ni še nič narastla
21.10.2008 10:38:35   
Mojc
Sem v 4 mesecu in s kg še nisem šla gor. Sicer tudi v prvi nosečnosti vsaj do 12 tedna nisem šla gor, potem pa kar 3 kg. Sedaj pa še nič.
Ščitnica je vredu (sem bila na kontroli).
res je sicer, da sem nekoliko pod stresom zadnji mesec (in bom še 1 mesec), a se vseeno trudim jesti normalno.
G. mi bo na pregledu spet težila, da se nič ne redim, ampak prav res ne vem, kaj še lahko naredim. V zakup sem pač vzela tale stres (in morda res nekoliko manj hrane - a še vedno najmanj zajtrk, kosilo, večerjo + vsaj sadne obroke, pop. tudi kakšen mlečni obrok).

Ima / je imela katere podobne težave (pa ni bila ščitnica)?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Teža mi ni še nič narastla
21.10.2008 10:42:27   
Lorencia
Če si v 4.mesecu, pomeni da si noseča 3.mesece...jaz v tem času nisem šla gor, ampak sem šla -2kg dol ( zaradi slabosti ) in vem, da nisem edina.
Pa mi G. ni nič težila, saj je vedela da jem koliko lahko...od samega ploda se zdaj tako še ne moreš zrediti saj tehta premalo, tako da jaz sem pridobila 2kg do zdaj ( 19t 1d ) in se sploh ne sekiram, saj jem redne obroke in zdrave, nisem nikoli lačna itd...

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.10.2008 10:45:26   
Naja30
Do 20t ali še kakšen teden več se ni treba nič zredit. Otrok dobi vse kar rabi iz tvoje prehrane. Potem se pa začne hitra rast in kopičenje njegove teže, takrat se pa potrebe povečajo.
Sama sem v 18t in sem se zredila 2 kili. No, nekaj je, ampak samo zato, ker me včasih preveč razvajajo. user posted image

Za stres pa ti svetujem, da se sprostiš. Naj bo karkoli, najbolj je pomembno tvoje dete, ki mu stres zelo škoduje. Stresni hormoni se prenašajo do njega preko posteljice.

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.10.2008 10:52:36   
Anonimen
Jaz sem imela podobne "težave" ... v prvih 3h mesecih sem celo shujšala za 3kg, ker mi je bilo non-stop slabo in nisem mogla nič jest, bruhala pa tudi nisem. potem sem do 5. meseca nekako držala to shujšano težo in šele v 5. mesecu sem dobila prvi kilogram na gor. Sadaj sem sredi 8. meseca in sem na +4 kg glede na začetno težo in moja G nič ne paničari glede teže ... prej bi rekla, da ji ni všeč, da sem se v 2h mesecih toliko zredila (7 kg).

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
21.10.2008 10:54:14   
Dali*
Ne se sekirat zaradi teže. Jaz sem v 19 tednu in sem se v zadnjih dveh tednih šele začela malo rediti. sicer pa moja G pravi, da v prvem tromesečju se ni fajn zrediti, saj otrok dobi vse potrebno za svojo rast. Še kako hitro se bomo zredile od 6. meseca dalje...

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.10.2008 10:55:20   
frutka_
Meni je teža tudi zelo počasi šla gor. Do 27.t sem se zredila komaj 3kile. user posted image  

(odgovor članu Mojc)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.10.2008 11:37:54   
lukec
Meni je bilo kar dolgo slabo. Sicer nisem bruhala, imela sem pa zelo skromne potrebe po hrani. Prvo kilo sem pridobila šele v 28 tednu in ker sem močnejše postave, sem bila celo pohvaljena. Do poroda sem jih pridobila še 8.

Meni nebö odprto se zdi,
kadar se v tvoje ozrem oči,
kadar prijazno nasmejaš se,
kar sem prestala, pozabljeno je.
(F. Prešeren)

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.10.2008 12:06:29   
Anonimen
Jaz sem danes polni 21t, pa se tudi nisem zredila še nič.

Sem si pa shranila eno tablecko, ki je bila enkrat objavljena tu gor na RR-ji. Katera jo je objavila in od kje jo je dobila pa žal ne vem več.

Tabela pridobivanje teže po tednih.

teden....min..................max
12........0..........1...........3
16........0..........2...........5
20........0..........3...........6
24........1..........5...........8
28........3..........8...........11
32........6..........10.........13
36........7..........11.........15
40........9..........12.........18

(odgovor članu lukec)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.10.2008 12:31:04   
poli*
Kile so mi začele iti gor šele po 20 tednu (ko sem dobila apetit user posted image ).
Nič ne skrbi, na koncu jih ponavadi pride še preveč ;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.10.2008 12:55:57   
piamaria
uf ste dobre...zdaj pa še moje sorte nosečkeuser posted image
1. nosečnost do 20t 7kg do konca 18 kg
2. nosečnost            6 kg                15 kg.

3 nosečnost pa do 19t imam že 6+.

Pa kaj važno da so user posted image  zdravi, telovadba ne bo odvečuser posted image

Imejmo se radi- živimo za jutri :)

(odgovor članu lukec)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.10.2008 13:06:38   
poli*
se mi pa zdi, da mamino telo že ve kolko kil rabi za kasnejše dojenje in samo poskrbi za zaloge. Jaz nisem nikoli nekej zlo jedla, ma se mi je tam po 24. tednu toliko povečal apetit, da sem dobila tut neki "svojga" user posted image . V zadnjem mesecu mi pa sploh ne greveč za jesti..

(odgovor članu piamaria)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.10.2008 16:04:14   
Čebel@
ne sikeraj se zaradi kil......jaz sem 1.tromeseje full bruhala in so mi šle kile v -,sedaj sem pa v 23t in sem jih pridobila 3kg.......kar je čist uredu........probej imeti redne obroke čeprav nisi vedno full lačnauser posted image

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 12
21.10.2008 18:50:39   
pekmez
Čez 3 tedne imam rok in do zdaj sem pridobila le 4 kg,ginekolog mi nič ne teži,kvečjemu sem jaz paničarla,pa je rekel,da otrok itak vzame koliko rabi...tako,da je čisto odvisno od vsake posameznice,je pa res,da sem od vedno tudi jaz drobna.

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.10.2008 9:43:08   
PikicaStonoga
dokler zdravo ješ, se ne sekiraj, pa tudi če se ne zrediš dosti ;)

(odgovor članu pekmez)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?