|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tast in tašča
14.11.2005 23:24:38   
Anonimen
Tast in tašča na pohodu po furumu. Mene zanima koliko obiskujete svojo taščo in tasta?
Mi živimo v isti hiši imamo pa ločene vhode. Meni se ne da hoditi k njim na obisk. Po pravici povedano gredo mi na živce. Pri meni je tako da če se mi nekdo enkrat zameri to zelo težko popravi. Pa saj so brezvezne stvari, ampak so mi smotani.
Moj mož gre vsak dan z otrokom pogledat svoje starše in to me ne moti. Jaz pa približno na vsakih 14 dni. Sedaj pa mi je ene parkrat očital, da sem nesramna ker ne hodim k njim. Ampak meni se ne da. Bilo bi čisto drugače, če bi živeli drugje. Na obisk bi odšli vsako soboto, pa bi bilo.
tako pa raje doma počivam oz. počnem kar mi se zljubi.
Ali mislite da sem nesramna? On hodi z menoj na obisk k mojim staršem, ampak jaz ga ne prosim da gre. Saj grem lahko sama.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tast in tašča
14.11.2005 23:32:47   
KODA
Jaz sem z taščo živela5 let.Prvič,zadnjič in nikoli veeeččč.!!!!!
Zdaj se je odselila 150km stran,tako da jo vidim bolj malo in se sploh ne obremenjujem s tem.Vidimo se,ko se vidimo.Midva se bolj malo vozakava k njej,ker nama zaradi služb ne znese.Večkrat ona pride k nam.Imam srečo,da moj vedno z mano potegne.,kadar kaj ona zateži,da se bolj malo vidimo.Pa tudi k mojim gremo kadar imamo čas,čeprav so bližje.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.11.2005 23:37:22   
Anonimen
Saj jaz bi se tudi najraje odselila, raje bi šla v podnajemniško stanovanje, samo moj dragi ni za to. Sama pa ne grem.

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
14.11.2005 23:41:43   
rija
Kak se vam še ljubi....user posted image  razpravljat o taščah? Nikoli končana tema in zgodb ravno toliko kot tašč...
Večina jih je najboljših.....mrzlih....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.11.2005 0:15:25   
KODA
A veste kaj imata skupnega tašča in pečenka???

Obe sta najboljši hladni!!!user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.11.2005 1:06:31   
Anonimen
Mi tudi živimo v isti hiši, ločeni vhodi, in grem cca.enkrat na teden k njej na obisk.Pa se kar dobro razumeva, sploh ni tako hudo kot se mi je sprva zdelo da bo.Tudi dragi ne gre kaj veliko več na obisk, ko se mu pač zazdi.Niti slučajno vsak dan,ko pride domov pride k meni in tam tudi ostane.In nihče ne teži zaradi tega,saj imata tudi onedva verjetno rada svoj mir.
Drugače pa se vedno spustiva v kako debato,včasih še z mano potegne in ne z sinom, kar zna biti prav zanimivo.In nič se mi ne vtika v gospodinjstvo in tudi ko pride dol, se prej najavi.Zanimivo, mene pa je pred nekaj časa kar mraz stresal kaj bo, ko se bova preselila k njima.
Edino tast zna biti kdaj tečen, ko sva oba doma in želiva preživet miren dan skupaj in se on najde da naj mu gre dragi pomagat.Takrat pa mi gre res malo na jetra.Ampak mu zna dragi tudi rečt, da naj da miruser posted image .

(odgovor članu KODA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
15.11.2005 7:27:22   
CUKRČEK
Moja tašča je super ženska, zato se res lepo razumeva. Moj mož gre vsak dan gor k njej, ker pelje hčer k njej v varstvo. Jaz se pa bolj poredko odpravim k njej. Se pa med vikendom odpeljemo tja (samo ne čisto vsak vikend), da nadoknadimo zamujeno.

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
15.11.2005 7:32:37   
muki1
Tudi jaz sem mislila, da imam probleme s taščo, pa sem ugotovila, da so to v bistvu moji problemi, torej sem jih imela jaz.
Pa saj valda, da so včasih tečni, ampak tudi mi smo njim včasih tečni in če živimo pri taščah ali starših, moramo upoštevati to, da bi tudi oni radi včasih imeli mir in zasebnost.
Moji odnosi s taščo so iz tedna v teden boljši. Ona je mene že davno sprejela z vsemi mojimi napakami vred, ker jih tudi imamuser posted image , jaz pa se tudi trudim sprejeti njo z njenimi napakami.
Kar dobro vozimo, pa še mojega user posted image  je spravila na svet in ga vzgojila v takšnega kot je. Tudi to šteje, a ne?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu CUKRČEK)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.11.2005 8:05:18   
darjatimci
O moja priljubljena tema,no veš Anonimna moja zgodba je ista kot tvoja z nekaj dodatki in da tudi moj dragi ne hodi veliko dol k njima,ampak mora zaradi fantička,ki mu pustita,da jima dobesedno serje po glavi in ko pride nazaj gor je ves vražji,sicer smo pa res že toliko povedale o tem in še bomo dokler ne bomo tudi mi taščeuser posted image .Pa še o pečenki jaz prisegam na toplo.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 9
15.11.2005 12:08:45   
cincamarinca
O, muki1, ko bi jih več razmišljalo tako, kot ti... user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2005 0:10:16   
Anonimen
Moja tašča in tast živita nekaj ulic stran od nas, torej 5 minut peš hoje. Na obisk k njima gremo ponavadi ob nedeljah, popoldan, za kako urico ali dve, včasih pa se jaz in moj dragi tudi podnevi za eno urico ustaviva tam na kavi, če greva ravno mimo in če sta doma, ampak to je enkrat na mesec, recimo. Tudi tašča in tast se, včasih skupaj, včasih posamezno, oglasita pri nas na hitri kavi največ 1y ali 2x mesečno.
Moj dragi pa svoje tašče, torej moje mame, ne obiskuje, ker jaz z njo nisem v dobrih odnosih, sam pa tja ne želi iti, ker nima niti nobenega razloga. Pride pa ona enkrat na teden za največ pol ure pokukat, če še dihamo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Ime
Beckie

Katero od spodnjih imen vam je najbolj všeč, če vam sploh je? Hvala za glas. Komentarji zaželjeni.

Rebeca (28%)

Erik (33%)

Tom (21%)

Miša (18%)

Število vseh glasov: 297

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!