Pajaca
|
Jaz mam tazga tasta.... pa ga je to že velikrat po glav tepl.... kaj pa češ k me noče poslušat. Rečmo sem gradbenica in predvidevam, da se mal bolj spoznam na gradbeništvo k en medicinski tehnik??? Al pa si sam jaz tko domišljam??? Torej se nam zamaši kanalizacija, pridem dam z dojenčkom v naročju, pa prav kaj se je zgodil, pa je neki gledu, pa mu pravim tale jašek je treba odpret, se je zamašil, pa on men, kaj pa ti veš. Je cel dopoldan šaral po kanalizaciji (itak ni jaška odpru) pol pa poklical enga grezničarja, pa gre un direkt k majmu jašku, pa je bil zamašen. Pa pol razlaga kaj je blo narobe... pa moj prav ja pa sej ti je Pajaca rekla, da je to narobe, pa je nisi poslušal... pa je ustal pa šel užaljen od mize. Podobno se zgodi z vsako stvarjo pri hiši. Pač dela po svoje, jaz komentiram, da bi bilo bolje tako in tako, pa on me zignorira popolnoma pa nardi po svoje in pol se popravlja na mojo varianto, ki jo pač predlaga en sosed, majster al kdorkoli že. Zdaj ne komentiram več, povem mojmu kaj bo narobe pa se reživa skupi kok je kreten. Sam mu je pod častjo eno žensko poslušat, pa čeprav je od foha..... Tko da mamo vse vigl vagl, katastrofa, Aja drgač je pa moj tast dojel, da z mano ne more pometat tko k s svojo ženo in da mu bom rekla nazaj kar mu gre, da ne bom tiho, da ga bom tud nazjala če bo treba. Tko da najin odnos bi lahko opisali kot NE DIRAJ LAVA DOK SPAVA..... s tem da sva leva kr oba...... Aja pa smešno je to, da sem jaz najbolj tehnični tip v familiji in da je čist penast k vid k se njegova sinova matrata z sestavljanjem kakšne igrače za mulce pa je ne znata, on raj ne proba k tud ne zna, pol pa jaz znorim, pa vse tri stran spodim, pa sestavim v sekundi.... o kok je fino penast. Aja otroke pa obožuje, vse bi naredil za njih in dejansko ga obračajo okol še pa še..... tko da to je pa super.
|