Anonimen
|
Moj tast je zelo hudoben.Komaj ga še prenašam.Nič se mu ne da,ne da se mu prit k nam na obisk,ker lahko sedi doma,čeprav bi tašča(nista poročena) rada prišla pogledat svojga vnuka je ne pripelje,ker živi v mestu v bloku kakega dela nima,razn da buli cele dneve v smrdljive ptiče.Včasih sem še rada šla tja,zdaj pa niti to ne,ker nas nažene ven iz kuhne,da lahk v miru kadi,saj mu ni na balkon za it,poleg tega me sili z nekim žveplavim vinom,ko pa rečem že četrtič da nebom pa nos povesi,pa tud do tašče se obnaša zelo grdo,pošilja jo v p.m,reče ji da je bedak babji in podobno-a to ni moj problem in se ne mislim vtikovat.Hotla sem rečt da ima nikakvo obnašanje.Tolažim se s tem,da je to le očim od ,oče mu je pred leti umrl.Najbolj me je dvigno ko smo imeli krst in sem sem bila v kopalnici,on pa pride kar obut v stanovanje in reče,da se ne misli sezuvat,da imam cajt pucat,saj sem cele dneve doma(sem na porodniški).Halo?Mali bo star eno leto,pa še mu nič ni kupil,saj ne rabi,a kaka igračka ali kako sadje pa ga tud nebi po žepu vdarlo.?Moj je imel roj.dan aprila in so mu v soboto uspeli prit čestitat,s tem da se stari sploh nič kaj ni meno,raje je šel ven na črešnjo.Tašča je rekla,da je jezn,ker ni hoto it,saj dežuje in bo mogo not bit.Sem rekla ja kje pa je te doma,drugod kot not?Pa še tak nebi prišli,če nebi jaz bila z malim en dan prej pri njej in se mu je zlagala,da mi je oblubla da pridejo. Men zanima kak bi vi reagirali na mojem mestu,bi šli tja na obisk,bi se trudli za dober odnos?Meni ni nič od tega,pa tud moj se ne obremenjuje s tem.Še to,oddaljeni smo 9 km,tak da to glih ni dost,da bi mu bila to ovira,saj hčero pa pelje 40 km(v eno smer) po ene čevlje.
|