|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tast
30.1.2008 23:29:34   
Kepica83
Hej punce!
Že dolgo se sprašujem eno stvar. Moj dragi ima očima. S pravim očetom se vidi nekje 1x na 3 mesece-mogoče.  Jaz pravega očeta ne poznam. In me zanima kako naj imenujem njegovega očima. Ker za taščo rečem tašča za njega pa user posted image  Saj vem da mi ni pravi tast ampak vseeno nevem kako in kaj.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tast
30.1.2008 23:30:57   
Anonimen
Jah, tast, kaj pa drugega user posted image Imaš pač dva tasta user posted image

(odgovor članu Kepica83)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2008 1:02:20   
Marogica
Drugi mož(partner) od tašče, ali pa kar tast. Saj za tiste, ki ne poznajo tebe dobro in tvoje družine je konec koncev vseeno...

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.1.2008 7:58:06   
Anonimen
Jaz bi mu rekla kar tast ,ali pa poimensko.Mislim da nimaš kaj zgrešit.V končni fazi ga lahko mirno vprašaš ,kako mu odgovarja.

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
31.1.2008 7:58:07   
Anonimen
Ja madona kliči ga po imenu kajne user posted image

Jaz npr. svojega očeta kličem ati, maminega partnerja pa po imenu (ne ati).

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
31.1.2008 8:07:38   
mojamura
hm....ja res je najboljše da vprašaš, kako ga kličeš.

sama ima sina iz prejšnjega zakona, pa je mama od zdajšnjega partnerja rekla mojemu sinu, da jo lahko kliče babica - ampak moj sin pa je rekel, da on ima 2 babici ona bo pa teta in je bil problem rešen

Assumption is mother of all fuc*k*ups.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
31.1.2008 9:17:15   
Tanik
moj ima tudi očima, s pravim očetom nima stikov. jaz mu pravim kar tast (če o njemu govorim), drugače ga pa kličem po imenu.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu mojamura)
Neposredna povezava do sporočila: 7
31.1.2008 9:17:19   
Anonimen
Sicer ne vem ali to sprašuješ zato, ker bi ga rada klicala tast ali pa te samo zanima če je lahko on tebi tast.

Moje mnenje je, da ga kličeš po imeui, saj konec koncev on ni tvoj tast, ampak partner od tvoje mame...tudi tvoj mož ga verjetno ne kliče ati, ali pač?! Pa konec koncev ima tudi pravega očeta.

Jaz ne bi komplicirala.

(odgovor članu mojamura)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
31.1.2008 9:33:11   
sneška_
Pri nas je isto samo mi vsi ga kličemo stric mislim partnerja od moževe mame.

Najdojenček

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
31.1.2008 10:00:22   
Pajaca
Ja če eni prjatlci neki razlagaš o njem rečeš pač tast, pa je. Tko ti ni treba na dolgo razlagat kdo je pa kdo ni. Al pa taščin prijatelj.

Njega pač kličeš po imenu, sej tašči tud rečeš Francka, Mojca, Karolina karkoli že je in ne tašča????

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
31.1.2008 13:18:50   
Anonimen
Najboljše da svojega partnerja vprašaš kaj se njemu zdi prav. Ali pa kar njega samega.
Še najmanj smo me pravi naslov za taka vprašanja.

(odgovor članu Pajaca)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
1.2.2008 13:50:10   
karin412
Jaz striktno kličem po imenu, tako ženo od tasta kot moža od tašče. Prav tako morajo otroci-bog vari da bi klicali babi, dedi... ne, to sta oba določila že prvi dan, ko smo se spoznali.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
1.2.2008 14:00:20   
tanikaa
Jaz partnerja od tašče in partnerico od tasta kličem po imenu.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 13
1.2.2008 14:43:20   
Anonimen
Moževo mačeho kličem po imenu, če o njej teče beseda, jo imam kar za taščo. Moževe mame nisem žal imela sreče spoznat, ker je umrla ravno, ko sva z mojim user posted image  začela hodit. Drugače bi imela pa dve tašči user posted image .

(odgovor članu tanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?