|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tanja
28.12.2007 23:00:05   
Sandrin
Še vedno nimamo imena...april pa se hitro približuje  user posted image user posted image user posted image
Danes sem tako mimogrede slišala ime tanja, zdaj pa premlevam al je to dovolj lepo ime za user posted image  al ne. Kaj ve pravite??
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tanja
28.12.2007 23:01:20   
rija
kak to misliš dovolj lepo user posted image

ime je naravnost prečudovito user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.12.2007 23:09:45   
Sandrin
Kaj sem mislila z izrazom "dovolj lepo"?
Vsako ime je po svoje lepo, od starih do modernih, od tradicionalnih do t.i. skovank, pa vendar meni nobeno ime ni dovolj lepo za mojo pikico. Samo izraz pač, malo nerodno sem se izrazila.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
28.12.2007 23:24:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Sandrin)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
28.12.2007 23:25:27   
laurago
Morem reči, da mi je ime zelo všečuser posted image user posted image . Poznam pa tudi eno zelo simpatično punco s tem imenom. user posted image

Najraje jih imam:
Laura- 26.6.2001
Gorazd- 13.8.2003
Gašper & Gaber- 6.1.2007
ter da seveda ne pozabim najboljšega ter najprijaznejšega moža Klemna.

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.12.2007 23:35:04   
Anonimen
Evo jst sm Tanja pa ti povem kako jst gledam na moje ime...sicer ime ni ultra moderno in sm si kdaj tut želela, da bi bla kej bl umetniškega je ime sila praktično.user posted image Da se namreč iz njega izpeljat res celo morje pomanjševalnic, kar je blo men v najstniških letih res full the best (pr 15 sm se hotla kr v tancy preimenovt) user posted image drugač sm pa res uporabljala od tancyke,tancy, tanch(a), frend k je rus me je klicu tut tanecka, tanjuša.... drugač pa so mi všeč tut druga imena na to foro, npr. Tanaja, Tamika, Tanisha...uglavnem Tanja je kr smex imeuser posted image , uporabljan je povsod po svetu, sicer ponavad kot Tania, da se ga hitr zapomnt...

(odgovor članu laurago)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
29.12.2007 0:01:22   
rija
user posted image user posted image  saj nisem mislila nič slabega....

tiste ki me poznajo, vejo kajuser posted image

...vox populi...

(odgovor članu Sandrin)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.12.2007 0:46:47   
Anonimen
Meni je všeč.user posted image

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
29.12.2007 9:49:39   
klepetka
mi je všeč ,samo otročku ga pa ne bi dala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.12.2007 12:30:12   
maša*
Ni mi všeč. 

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.12.2007 12:32:19   
ta.nja
Meni je všeč.

Anejko bejko

(odgovor članu maša*)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.12.2007 12:41:42   
eya
Meni pa ni preveč všeč. Sicer pa-do aprila imata še veliko časauser posted image

(odgovor članu ta.nja)
Neposredna povezava do sporočila: 12
2.1.2008 19:48:33   
*lenc@*
user posted image , še lepše pa tania, pa napisano ni glih najbolj to prebrano(tanija) pa the best, tud tanja zelo lepo

"Kam potuje čas? Če bi vedel, zaprl vrata bi pred njim."
R. K.

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?