|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tanjšanje materničnega vratu
12.5.2009 14:55:25   
nosec
Pozdravljene

Imam eno vprašanje. Noseča sem v 36 tednu in danes sem imela pregled.
Ginekologinja mi je rekla, da se mi vidi da imam maternični vrat tanjši (da se mi tanjša) in da je nekoliko rdečkast.
kaj to pomeni, nimam pojma.
Vem le to, da mi je rekla, da se lahko zgodi, da bomo šli rodit malo prej.
Sedaj pa me zanima, če je imela katera podobno izkušnjo in koliko prej je rodila.
Vsaka informacija mi bo prišla še kako prav.
Prosim za odgovor, če katera ve kdaj lahko pričakujem.
Hvala in lp

Noseca
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tanjšanje materničnega vratu
12.5.2009 16:07:53   
FLASK_A
Enako, v prvi nosečnosti. Plus tega sem bila odprta 2cm.

Rodila: osem dni čez rokuser posted image
Butasta G., jaz sem pa skor s torbo pred vrati čakala zadnji mesec in pol! user posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu nosec)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.5.2009 16:08:17   
Splišni
To je super, pomeni, da boš normalno redila. Meni se npr, matr. vrat sploh ni tanjšal, tudi en teden čez rok ne, tudi s sredstvi za mehčanje, tako da so mi naredili CR.
Bodi vesela, da je tako.

(odgovor članu nosec)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.5.2009 16:15:48   
FLASK_A
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

To je super, pomeni, da boš normalno redila. Meni se npr, matr. vrat sploh ni tanjšal, tudi en teden čez rok ne, tudi s sredstvi za mehčanje, tako da so mi naredili CR.
Bodi vesela, da je tako.

To ti dam pa prav.

Mislim pa, da če nima nosečnica nobenih problemov, je čisto brezveze delat vaginalne preglede pred rokom. Samo v grozno pričakovanje te spravijo, skoraj se ne upaš več nikamor (ker se ti zdi, da se lahko zdaj zdaj začne), vsi izcedki so kar naenkrat sumljivi... V tej nosečnosti tega pregleda nisem imela in mi je lažje, moram priznat.

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.5.2009 22:07:47   
Splišni
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

IZVIRNO SPOROČILO: Splišni

Bodi vesela, da je tako.

To ti dam pa prav.

Mislim pa, da če nima nosečnica nobenih problemov, je čisto brezveze delat vaginalne preglede pred rokom. Samo v grozno pričakovanje te spravijo, skoraj se ne upaš več nikamor (ker se ti zdi, da se lahko zdaj zdaj začne), vsi izcedki so kar naenkrat sumljivi... V tej nosečnosti tega pregleda nisem imela in mi je lažje, moram priznat.

Mene je pa vsakič vaginalno pregledal, na vsakem  pregledu. In meni je bilo tako čisto prav. Če se njemu zdi to pomembno, potem že je.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
13.5.2009 8:35:43   
nosec
pozdravljene

Najprej hvala za odgovore.
Ja tudi jaz mislim, da mi je samo "pognala čakanje v žile".
Res da je rekla da je možno da bo prej ni pa rečeno. Ampak vaginalne preglede pa sem imela vedno, na vsakem pregledu, saj sem v 13 tednu krvavela in zaradi tega bila do sedaj tudi na bolniški.
Upam da bo vse vredu z našim sončkom in da bo tudi s porodom vse tako kot mora biti.
Lp

(odgovor članu Splišni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.5.2009 9:43:36   
2srcka
Mislim da je normalno da se v zadnjem mesecu maternični vrat krajša...Jaz sem se v drugi nosečnosti, ki je bila slabih pet mesecev po porodu, lijakasto odpirala v 30 t MV pa sem imela še dovolj dolg. Čez 14 dni je MV izginil in sem bila odprta 2 cm. Me je bilo pa tudi strah ko je G rekla da bom v P mogla pohiteti oz. takoj ko se bo začelo, doma pa malega otroka in še 40 minut do P. Rodila pa sem 2 dni pred rokom.

(odgovor članu nosec)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?