Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 15:18:14
|
|
|
|
suzolinka
|
Tametil predpišejo kadarkoli, ko ti zmankuje mleka! Meni jih je osebna zdravnica 3 mesece po porodu. Lahko ti jih pa tudi ginekolog. Še enkrat jo pokliči in reči.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 16:37:31
|
|
|
|
kristel
|
jaz sem tametil dobila 3 tedne po porodu, poleg tablet pa mi je G dala še nasvet, naj popijem malo piva in da mleko sigurno bo. Matija ima 7 mesecev in ga še vedno dojim, tako da je delovalo.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 26.8.2007 18:06:58
|
|
|
|
Luckica
|
a G tudi predpiše?No,super,bom poklicala.Hvala
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 4.11.2007 22:39:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kaj je Tametil?
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 9:29:33
|
|
|
|
MiRaNi
|
Tablete, ki so v originalu proti slabosti. Imajo pa neko sestavino, ki naj bi pomagala za večjo količino mleka. Tako nekako. Naj me prosim popravi tista, ki ve več o tem.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 10:19:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Kakšni pa so stranski učinki jemanja teh tablet?
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 5.11.2007 21:19:52
|
|
|
|
MiRaNi
|
Jaz jih nimam.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 13.11.2007 14:10:40
|
|
|
|
Emm
|
Dojenje Posvetujte se z zdravnikom ali farmacevtom, preden vzamete katerokoli zdravilo. Majhna količina domperidona se izloča v mleko. Ker varnost zdravila za dojenčke ni potrjena, med zdravljenjem s Tametilom odsvetujemo dojenje.
|
|
|
|
RE: Tametil -kdaj po porodu se predpiše 13.11.2007 14:16:28
|
|
|
|
emaa
|
jaz nisem imela stranskih učinkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?