|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tametil?
24.4.2005 18:51:44   
Leni72
Halo mame!

Dajte meni malo več povedat o Tametilu, prosim. Pred parimi dnevi sem zasledila, da ste ga jemale za pospeševanje nastajanja mleka. Kdaj ste ga začele jemat, kak dolgo, koliko krat, ...?
Naši tamali moje mleko nekako ne zadostuje že od začetka (zdaj stara 6 tednov). In sem dobila Tametil; zdaj me pa zanima, kako ste to ve jemale in kako je zadeva funkcionirala.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tametil?
24.4.2005 19:17:15   
Natas@
Meni so napisali recepr ko sem šla iz porodnišnice, se pravi 6 dni po porodu. Jemala sem pribluižno 10 dni 1 tbl. zj in dve zvečer oz. obratno, sem že malo pozabila. Mleka pa sem imela potem ogromno.
LP

(odgovor članu Leni72)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tametil?
24.4.2005 19:18:35   
Anonimen
Jaz sem Tametil tablete dobila v porodnišnici. Vzeti sem morala prvi dan dva zjutraj potem pa še tri čez dan, potem pa naslednji dan enega zjutraj,enega opoldne in enega zvečer. Meni je zadostovalo, če ne nadaljuješ po potrebi.

Metka

(odgovor članu Leni72)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tametil?
24.4.2005 19:59:42   
Anonimen
Začela sem ga jemati nekje okoli 3. tedna otrokove starosti in nadaljevala do 2. meseca, dve tableti zjutraj in eno zvečer. Mlečnost se je zvišala vendar še vedno ni zadostovalo za vse potrebe. Ko sem ga nehala jemati, sem mleko totalno izgubila.

(odgovor članu Leni72)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tametil?
24.4.2005 21:43:39   
Ro-La
Jaz sem brez Tametila dojila 1 leto in 1 teden (se je sam odstavil). Če ima otrok normalen sesalni refleks in ga na začetku pristavljaš na prsi dovolj pogosto, potem naj te ne skrbi, da ne bi imela mleka. Pa tudi mleko ti v enem dnevu ne usahne. Torej, dojenje po otrokovi želji.
Ne verjamem, da je vsa ta kemija, ki je v tbl. res brez kakršnih koli posledic.

(odgovor članu Leni72)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tametil?
24.4.2005 21:50:21   
Anonimen
Draga romci, žal pri vseh ni tako in čeprav je moj otrok imel normalen sesalni refleks in jaz veliko voljo do dojenja in čeprav je bil na meni praktično skozi, mleka nisem imela.
Poleg tega te prosim, da si s svojimi sodbami malo bolj mila, ker taki posti kot so tvoji mlade mamice, ki nimajo mleka (pa ne po svoji krivdi!), doživijo prave depresije!
In verjemi, da bi vsaka rada dojila in najraje brez težav in tablet, pa vsaka ne more!

(odgovor članu Leni72)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tametil?
25.4.2005 3:33:53   
Leni72
Rodila sem s CR, pa na ˇsrečoˇ imam še eno bradavico vdrto. Kljub normalnemu sesalnemu refleksu sma se kr nekaj čaka trudile, da je sploh začela sesat na vdrto bradavico in to z nastavkom. Že od začetka pa dodajam mleko. Zdaj je potreba po dodatku vedno večja. Že res da je 6 teden, ampak ... malo sem se zasekirala, da bomo čisto prenehali z dojenjem. :((
Upam, da bo Tametil pomagal.

(odgovor članu Leni72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To je razlog, zakaj se dojenčki zbujajo po...
Strokovnjaki so prišli do razloga, zakaj se dojenčki ponoči zbujajo. Raziskave so pokazale, da gre za evolucijo oziroma ...




Ime za hčero
mag3

*

Naja (21%)

Neli (20%)

Lina (22%)

Hana (37%)


Število vseh glasov: 463

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!