Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 21:54:32
|
|
|
|
majas
|
Mi jih nismo nič limali, jih imamo pa komaj od 9 meseca- Mogoče jih še ne bo moral sam razstaviti.
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 21:56:30
|
|
|
|
erna14
|
mi bomo tamale kose kr vn pobral imamo pa isto zzivalce
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 22:03:17
|
|
|
|
bibi
|
Erna jaz sem jih dobila iz Ariela. Pa so v kosih še manjši kosi in če bi te ven dala bi mi pol puzzla manjkalo Pa čist na lahko jih ven vzameš oz. kr padejo ven, če jih butneš.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 22:14:40
|
|
|
|
makla2
|
Mi mamo tud ene take z živalmi, samo najmanjši delci so oči, krogci, sicer jih je mala od 6 meseca naprej čist komot razstavla, pojedla pa ni nič. Samo grizla, so se pa eni krogci kr zmanjšali al kako bi rekla, enostavno padejo skozi, če hočeš sestavit. Tiste smo odstranil. Druge so pa črke, te so pa precej boljše, vse so še brezhibne, pa jih je sine precej premetaval.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 22:21:14
|
|
|
|
Naja30
|
Mi imamo tudi te puzzle in sem vzela ven čisto male delce. Ima pa zelo rada ostale delčke, ki jih vlači naokoli in grizlja
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 22:39:16
|
|
|
|
adrijana.sara
|
Jaz sem jih nazaj zapakirala in kupila velike puzzle brez majhnih koščkov. Ko sem ven pobrala majhne koščke, ni imelo več smisla, ker je bilo preveč lukenj. Kupi ta velike!
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 23:31:24
|
|
|
|
Zamima
|
jaz sem kupila ene črke in ene živalce, pa ji živalc še nisem dala, lepit pa jih je škoda po moje,...
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 23:40:32
|
|
|
|
Anonimen
|
[sam so pa dobri teli vaši malčki da puzle pr gmah pustijo. k sem jih js dala po tleh so bli v pet munut vsi raztureni po celem stanovanju.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 4.9.2007 23:54:10
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: LARA [sam so pa dobri teli vaši malčki da puzle pr gmah pustijo. k sem jih js dala po tleh so bli v pet munut vsi raztureni po celem stanovanju. Pri nas so bili v celoti sestavljeni samo enkrat. Ko smo jih kupili in sestavili. Potem pa nikoli več v celoti. Mi smo imeli črke, so se mi zdele boljše, ker niso imele toliko majhnih delčkov.
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2007 8:58:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 5.9.2007 13:40:37
|
|
|
|
Vilma
|
Mi imamo tudi puzle-črke, se mi zdi, da je najmanj majhnih delčkov. Razmišljamo pa o zamenjavi z otroškim tapisonom. Zakaj? Zdaj sicer samo razturava puzle in jih grizllja, sem pa slišala od prijateljice, da so njeni, ko so dobili zobke odgriznili puzle in jih jedli. Tako da jih bomo zamenjali, še preden pride do tega. Jaz bi odsvetovala nakup puzlov. Je še dosti drugih stvari na trgu.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 5.9.2007 13:44:34
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz sem tudi kupila napačne puzzle z milijon delčkov. Takoj ko se je otrok začel premikat, sem jih umaknila, ker je bil vedno raztur.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 5.9.2007 13:44:54
|
|
|
|
Naja31
|
Jaz bi odsvetovala nakup puzlov. Je še dosti drugih stvari na trgu. Se strinjam.
|
|
|
|
RE: Talni penasti puzzle-pomoč! 5.9.2007 17:11:12
|
|
|
|
ribicau
|
Pri nas so tudi po vsem stanovanju. Mala se spravi na rob puzzla, ga upogne in sesa rob. Takrat ko puzzle upogne, tisti manjši delci ven popadajo! Črke so res najboljši.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 5.9.2007 17:15:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?