|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tale m mi kravžla živčke!!!
3.5.2006 10:48:50   
Anonimen
Ojla, ta mesec sem dobila user posted image  cel teden prezgodaj in (včeraj) jo je blo samo za vzorec, joški me bolijo za znoret, lačna kar naprej, pa ne vem kaj je zdaj to! Mal čekiram tu okol, da naj bi bila vgnezditvena, samo tega občutka pa ni od nikoder...živčki me dajejo, ker se mi to ni še nikol zgodilo oz. da bi jo dobila en teden prej???Ne, to pa še nikol, ta moja user posted image  je raje vedno zamujala po cel mesec, kot da bi bila točna kot švicarska urica...user posted image  Kaj pravte bejbe???naj kar še mal čakam do datuma al kako?
Lep sončen dan še naprej Vam želim, pa čim več srečk user posted image  in čim več user posted image ...
Nati 
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tale m mi kravžla živčke!!!
3.5.2006 12:16:31   
LUNA06
Oj!
Joj tako rada bi ti pomagala, pa ne znam.
Lahko ti samo povem, da sem zdaj očitno res user posted image , nisem pa iemla nikakršne krvavitve, lačna pa sem res nonstop.
Kaj pa če narediš test?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.5.2006 12:30:35   
Maj78
Jaz sem imela podobne simptome kot Nati a sem potem naredila test in je bil negativen in očitno je bila tista psiha tako močna da je vse to sprožila, vse te simptome.
Joj danes user posted image  jo pričakujem in upam da je ne bo!!

Naj vam v srcu vsak dan sije sonček, pa čeprav zunaj še tako dežuje!

(odgovor članu LUNA06)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.5.2006 13:39:13   
jasnika
ud midva delama nauser posted image  in sem aprila dobilauser posted image , 3 dni prehitro pa mela sem vse znake da bi lahko bila noseča, pa je bil test negativen, ampakuser posted image  pa je trajala samo 3 dni, tako da mislim da bom danes naredila še en test pa bo kaj bo, sem preveč radovedna kaj bouser posted image user posted image , mi ni jasno saj mislim da če sem živčna in tako da bi mi naj user posted image  zamujala ne pa da je še prej prišla, no ja bom vidla kaj bo in javim zvečer
lp

(odgovor članu Maj78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?