|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tale december, pa res ni bil fer do nas
6.12.2004 8:44:37   
pupika
Punce, tako kot se je pa tale mesec z nami poigraval in nam kazal že lažne rezultate, potem pa še občutje ravno pravšnje in pa tolika zamuda M. Na koncu nam je pa dal za darilo "Menstruacijo" na miklavžev dan oz. no dan prej. Pa taka nesramnost, potem me je pa še tolko bolj razočaralo, ker sem na RR prebrala da nas je tolko punc dobilo na isti dan, ki nam je že pokazalo nosečnost in še tolika zamuda M, da smo se že veselile. Potem nas pa za nameček takole prizadane.

Rajši bi videla, da mi sploh ne bi zamujala in da bi bili vsi ti testi, ki so bili pozitivni, negativni, bi mi bilo sedaj veliko lažje.

lp, :((:((:((:((
Neposredna povezava do sporočila: 1
6.12.2004 8:48:37   
žužu
ma pupika, ne se sekirat! zdaj je veseli december, v tem mesecu nastane največ lepih majčkenih dojenčkov! veselile se bomo, pa manj premišljevale, pa zagotovo bo!
in potem bo ravno pravi čas. mamice bomo na jesen, poletje nam bo pa še dano za uživat in za plavat na morju!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.12.2004 8:53:35   
Neža81
:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((:((

Še zdaj se nisem potolažla!

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.12.2004 8:54:03   
pupika
Žužu, ko bi se vsaj tvoje besede uslišale. Mene je včeraj tako prizadelo, ko sem zagledala tole nezaželeno :hudicek:. Pa še včerajšnji dan naj bibil vesel in lep, ker bi se naj bi kao pripravljali na miklavža, potem nas pa takole udari še za nameček.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.12.2004 10:07:34   
baguSka
Punce mogoče vam tega nebi smela pisat, ker sm jst med unimi k M še vedno nečakajo.. Ampak vseeno: med vikendom sm se pogovarjala z nekaj novopečenimi mamicami in so mi rekle, da je naslabš mislt na to in pričakovat in samo o tem premišljevat. Seveda so tud same nardile to napako in jim je bilo žau, saj je vsem uspelo šele takrat, ko so to res najmanj pričakovale. Vse mi razložile približno takole:..ko sem najmanj pričakovala in ko sem imela čisto vse drugo za počet in ne mislit na :duda:, ravno takrat se je zgodilo.. In res! Sedaj so že vse mamice! Čisto sveže in srečne!
Vem da je težko ker je to pač trenutno naša največja želja - tud njihova je bla, ampak vse so mi rekle, da je njim uspelo šele takrat ko so ble s tem najmanj obremenjene. In da nej teste in premišljevanje o tem pustim. Da bom že pravi čas zvedla ko bo v meni pikica.
Lp,
Tadeja.

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.12.2004 10:15:53   
hugolina
pozdravček vsem!
berem vas sicer že dolgo časa, zej sem se pa odločla da še jaz svoj piskrček pristavim. Povsem res je to, kar praviš baguška.Čim manj mislit na vse to, ampak kaj ko je to tako težko. Tud jest mam kolegico k je bla že zmenjena za umetno oploditev-tolk časa sta se matrala pa nič. No in k ni več premišljevala o tem...evo. Pa je zanosila po naravni poti in dobila prečudovito punčko. Tud jest se poskušam nemislt ampak mi ne ratuje. Ne pričakujem jo tam okrog 13.12. -bomo videli.

lp vsem

(odgovor članu pupika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.