JASNA D
|
Seven, vse tiste, ki smo ti pomoč obljubile pred časom, smo mislile resno. Vsaj jaz sem prepričana tako. Pokliči ali pošlji Z.S., pa ti bomo po svojih močeh pomagale. Ni vrag, da ena ob željenem terminu ne bi imela toliko lufta, da ne bi vskočila. Emo spakiraš magari za ven, pa jo odpeljemo na sprehod za kakšno urico. Ali pa morda pridemo do tebe, se spravimo skupaj ven, da malo "zadihaš" - enkrat ena drugič druga. Prvi korak si naredila s tem postom, naslednjega pa s kakšnim klicem ali sporočilom. Zase lahko rečem samo to, da ti lahko pomagam jutri dopoldan, za naslednji teden pa ne vem kako in kaj, ker je ta mala bila sprejeta v vrtec in bova verjetno obe na uvajanju. Lahko pa vsaj za tisto urico, ko me bodo poslali "na hladno" iz igralnice, priletim do tebe. Sicer pa, saj veš, sem ti že 100 krat rekla .....Konec koncev sem sama bila še morda v težji situaciji zaradi manjše razlike in večje odsotnosti moža in vem o čem govoriš. Priznam pa, da so pri tebi zaradi Emine operacije okoliščine res drugačne. Mioslim sedaj na Emin jok, oz. na to, da ne sme veliko jokat. Verjemi, da tudi jaz svoje nisem pustila jokat, pa bi jo lahko in mi je danes na momente celo žal, da je nisem. Glede Eme in joka ne bom nič rekla, ker nisem dohtar, da bi vedela bit pametna. Mislim pa, da se boš zaradi sebe res morala organizirat drugače. Ker na koncu lahko rata iz vsega polomija, pol pa klinc pa familija, če je vse v razsulu. Sem malo zabluzila, ko je sicer itak moja navada, upam pa, da si me razumela. Skratka, pokliči in se dogovoriva oziroma ujameva ugoden termin za vse nas 4 babe......Dokler ne dobim službe, pa ti lahko priskočim na pomoč do cca. 13.30 ure, ko začnem počasi pacat kosilo. Za popoldan se ne morem javit, ker sem sama z obema pobalinoma. Jasna
|