Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tako si želim, da bi bilo res... 4.8.2009 15:35:36
|
|
|
|
Marikaa
|
Evo me punce.. še moja situacija... Alora, imam PCO in moje so kakor so. Enkrat na 30, enkrat na 45, enkrat na 55 dni... Ni pravila. Ne vem, kdaj imam ovulacijo, ne kdaj bi morala dobiti . Skratka . No situacija pa je sedaj taka... Predvčerajšnjim sem naredila CB in je negativen. Včeraj sem naredila FS in sta , vendar je druga zelooooooo slabo vidna. Danes zjutraj sem naredila še enkrat test (enako FS) in je rezultat enak - druga črtica je, vendar slabo vidna... Prsi imam za številko večje, so težke in boleče, bazalna temperatura je 37c.... Vendar sem čitala, da FS reagira tudi na en drug hormon in ni nujno, da bo to pač . Pa tako si želim... In vendar se mi zdi, da bom tudi ta mesec kmalu ... Kaj pravite?
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 4.8.2009 15:42:59
|
|
|
|
tailor
|
meni je tudi pokazalo drugo črtico čist slabo da si jo komaj videl pa sem nardila čez 2 dni spet ,zdaj sem pa v 28 tednu
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 4.8.2009 16:09:47
|
|
|
|
Marikaa
|
A je bla potem čez 2 dni bolj vidna?
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 4.8.2009 21:11:46
|
|
|
|
miša24
|
jaz sem enako tale fs naredila, pa je bila črtica zelo slabo vidna, in potem je bile čez 5 dni še vedno slabo vidna, cb pa negativen..potem pa sem dobila ...ta fs je baje res tolk občutljiv, da kar reagira pred menstruacijo. pomoje najboljš čez par dni še en cb narest. držimo pesti!
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 8:20:34
|
|
|
|
Marikaa
|
Ja, danes sem si zmerila bazalno in je 36,7 ... Testa pa še nisem naredila... tako se bojim grenkega razočarjanja...
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 9:40:31
|
|
|
|
sensi
|
Mrikka ,tudi jaz te ne morem potolažiti.Meni je FS tudi pokazal na 6 dan rahlo črtico bz je bila 37.8 čez dva dni pa 37.3 FS še kr rahla črtica CB pa negativen in rezultat še isti dan je prišla tečka.Kljub mojim iskušnjam z FS ne izgubi upanja saj veš da je vsaka zase unikatna mogoče bo pa pri tebi drugače in le zagledaš .Lp in pogumno naprej tudi če bo minus.
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 10:56:41
|
|
|
|
Marikaa
|
Malček upanja še imam... čeprav me nekaj šika tam spodaj... Prsa so še vedno kot baloni. Danes grem kupit CB.. bom sporočila...
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 12:13:12
|
|
|
|
Marikaa
|
CB je negativen
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 19:41:22
|
|
|
|
niky31
|
Marikaa, Se že dolgo trudita? A lahko uprašam kaj pomeni tatemperatura ki jo merite?? A veste po njej da ste noseče??? Držim pestke da boš čimprej ugledala + . Pridi na forum UPAJMO SKUPAJ MED AUGUSTOVKE nas je kar 39 bork ki bomo ta mesec nestrpno čakale na rezultat CB-ja in upale skupaj
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 21:26:49
|
|
|
|
miša24
|
če ne dobiš menstruacije, najbolje, da na vsake par dni delaš test. pa res priporočam cb, ker meni je fs samo dajal lažno upanje:(..ali
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 5.8.2009 21:27:24
|
|
|
|
miša24
|
ali pa da greš na krvni test, ki stane 10 evrov, pa boš 100%.
|
|
|
|
RE: Tako si želim, da bi bilo res... 6.8.2009 9:42:36
|
|
|
|
Marikaa
|
Je prišla .
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......