Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tako sem jezna - povozil je psičko! 26.6.2008 20:26:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, jezna ko in žalostna . Nekdo, da mu j**** vse po vrsti, nam je pred slabo uro povozil psičko. Staro komaj tri mesece. Brezobraznež ni niti bremzal, kaj še le, da bi se ustavil, pa se vsaj opravičil ter razložil, da je ni videl. Idiot se je kar odpelal Psička je bla pa od moje 5 letne hčerke. Hudo je potrta, joka še zaenkrat ne, od šoka ne more. Najprej sem mislila, da me zafrkava, pa je rekla ne mami, Kala ima kri , pa nič več se ne premika Tolko da me ni kap zadela. Ni mi jasno, da so nekateri tak zeeeeeeeellllllllllloooooooooo pokvarjeni in neuvidevni Samo se sprašujem, če bi se odpelal tud v primeru če bi povozil otroka Naj jo čuvajo našo drago Kalo
< Sporočilo je popravil ribicaRR -- 26.6.2008 23:38:46 >
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 20:39:54
|
|
|
|
Ajvy
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 20:48:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, kaj vam je na cesto ušla?
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 20:53:03
|
|
|
|
Netopirčy81
|
Boga kužika
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 21:22:51
|
|
|
|
Anonimen
|
Nikoli ni šla sama na cesto, ne vem kaj jo je danes vleklo tja Usoda
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 21:40:19
|
|
|
|
Pinga
|
Najprej za vaš psičko. A se je to slučajno zgodilo v Mb ?
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 21:54:17
|
|
|
|
Nikita***
|
Moje iskreno sožalje
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 21:56:01
|
|
|
|
Naja31
|
Ojej, bogi kužek.
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 22:11:11
|
|
|
|
metkica1
|
Ojoj
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 22:25:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Ojoj, kako vam je usel....
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 22:27:18
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Bošček .....................
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 22:37:46
|
|
|
|
Mišni
|
Ja pa ne moreš pri 3 mesece starem kužku računat s tem, da pa ne bo šel na cesto!!!!!
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 26.6.2008 23:40:16
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja pa ne moreš pri 3 mesece starem kužku računat s tem, da pa ne bo šel na cesto!!!!! se strinjam. Mladicke je potrebno se posebaj pazit in pri treh mesecih zal redko vedo, da je cesta prepovedana stvar Uboga psicka.
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 27.6.2008 6:31:55
|
|
|
|
Sonnja
|
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 27.6.2008 11:07:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: ribicaRR IZVIRNO SPOROČILO: Mišni Ja pa ne moreš pri 3 mesece starem kužku računat s tem, da pa ne bo šel na cesto!!!!! se strinjam. Mladicke je potrebno se posebaj pazit in pri treh mesecih zal redko vedo, da je cesta prepovedana stvar Uboga psicka. Smo doma na vasi. Zraven tega je bila zmeraj pod nadzorom, babica je šla z mojo tavečjo hčero zapirat kokoši, jaz sem pa morala nahranit dojenčka. Zraven tega, se psička nikoli ni oddaljila od nas. Vsi imamo občutek, da jo je na cesto zvabila mačka.
|
|
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 27.6.2008 13:34:59
|
|
|
|
anabanana
|
Vem, da vam je hudo, vendar NI izgovorov za pustit 3mesečnega mladiča samega in spuščenega v bližino ceste!!! Uboga mala kužika
|
|
RE: Tako sem jezna!!! 27.6.2008 18:13:29
|
|
|
|
* Mateja *
|
OJej, a ji niste mogli pomagat? kr mojega je pred parimi meseci tudi avto zbil, na srečo je bilo vse ok, sam denarnico mi je zropal. Drgač pa sožalje, tega se ful bojim,....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?