|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako sem jezna
31.8.2006 21:58:44   
Anonimen
namreč jutri se začne vrtec,jaz pa nisem dobila nobenega obvestila o kakšnem sestanku,ki naj bi bil še preden otrok vstopi v vrtec.
kot drugo : danes sem svojega poslala.da naj gre pogledati na katera vrata in pri kateri vzgojiteljci je in veste kaj sploh ni v tem vrtcu v katerega smo ga vpisali.je čist v drugem,na koncu "mesta" bi se lahko reklo.Uhh,kaj me bodo jutri slišali
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tako sem jezna
31.8.2006 22:02:39   
Anonimen
To pa je res čudno. Pa saj ste morali dobiti obvestilo, da je sprejet. Seveda v tistem vrtcu, kamor ste dali prošnjo.
A pa je ta vrtec, v katerega so ga zdaj dali, kakšna enota tega vrtca, v katerem bi  otrok moral biti?
Sestankov pa tudi pri nas ni, kar daleč od tega, da bi bilo prav.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
31.8.2006 22:22:34   
Anonimen
Ja,seveda da smo dobili da je sprejet v vrtec,ampak ni pisalo v katerega.
rekli so,da bo sestanek še preden bo otrok vstopil v vrtec,tako da se dogovori kdaj pridemo prve dneve.
Tukaj imamo 3 enote vrtca.In ravno v tega ,ki so ga dali imam jaz skoraj pol ure hoje.V tega,ki smo ga pa vpisali pa nam je pred nosom.
me bodo jutri že slišali user posted image .Če bo bil kakšen potres,se opravičujem user posted image ,ampak vem da grmelo bo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
31.8.2006 22:29:13   
Anonimen
Reci jim, da želiš vedeti za kriterije, po katerih so odločili. Ampak točne in koliko točk ste vi dobili ter na katerem mestu ste v tem vrtcu, kamor ste želeli otroka vpisati. Tako te bodo menda bolj resno vzeli.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
1.9.2006 6:46:27   
srki
Tudi pri nas pred sprejemom v vrtec ni bilo nobenega sestanka. Ko sem Aljaža peljala na uvajanje, smo se tam vse dogovorili.

Glede tega, v katero enoto so ga sprejeli, pa lahko malo povprašaš, zakaj tja in ne tja, kamor si ti želela. Pri nas s tem ni problema, ker imamo itak en vrtec-eno enoto, pa še v tej enosti so samo dve skupini.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.9.2006 13:34:34   
Anonimen
Kako si rešila zadevo?

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.9.2006 13:42:54   
Anonimen
Mah,ostal bo tam,sem jih pa lepo nakurla,da kaj mislijo da so.
Mi njim moramo vsako spremembo javit,kaj pa oni nam user posted image
So pa rekli,da če se sprazni kakšno mesto,da ga bodo premestili.Sem rekla da ni point v tem,ampak da bi nas vsaj lahko poklicali ali pa napisali da je v drugi enoti vrtca.
No,so se me vsaj zapomnili,ker si je zapisala kdo sem,tako da v bodoče se več ne bodo igrali z mano,ker drugič bo huje in bom tudi ukrepala ne pa samo kričala na njih user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako organizirati nepozaben rojstni dan za...
Organiziran rojstni dan za otroke je lahko nepozaben dogodek, ki razbremeni starše in poskrbi za veselje otrok. Izberite...
Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?