|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako sama...
11.11.2007 15:01:25   
Anonimen
Živjo!

Punce moje tako sem osamljena.S partnerjem sva skupaj 6 let.Nikoli si ne vzame časa zame.Stalno dela odzunaj.Jaz pa not visim kot tele.Dela po cele dneve,potem pa zmatran pade v posteljo in zaspi.Jaz sem pa tako sama.Občutek imam kod da se me izogiba,Ko mu rečem da me moti,pravi jaz ne bom cele dneve visel notri.Ko pa predlagam da greva na sprehod pa noče iti. Ful sem žalostna,res žalostna.Za vse sem sama...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Wahoo RR -- 12.11.2007 19:03:56 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TAKO SAMA....
11.11.2007 15:12:19   
moci
kaj pa, če bi šla kam s kakšno prijateljico, sorodnico, starši ... mogoče mu bo potem kapnilouser posted image vsaj ves čas ne boš sama

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2007 15:13:33   
natasaom
zakaj pa skupaj ne delata zunaj?sej se men tud neda skoz notri čepet....midve greva ven pa skupej kej naredimo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2007 15:14:41   
Anonimen
evo pridi na enouser posted image  ,pa bo takoj bolje ,je vsaj ne bom pila samauser posted image

(odgovor članu moci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
11.11.2007 15:19:46   
FORZA
Auser posted image pa nimata?
Ne počuti se osamljeno, pojdi na sprehod, sama ali s prijateljico. Boš videla kako hitro te bo pogrešal.
Mogoče ga moti, da si kar notri in bi rad videl, da ga greš malo pogledat kaj on počneuser posted image
Da si tudi ti malo zraven njega.
Eni moški res ne zdržijo med 4 stenami, vedno najdejo kakšno delo zunaj to jih veseli.
Moj je notri samo ko je in ko spi, drugače pa najde delo zunaj, če ga ni ga bo našel.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
11.11.2007 15:21:03   
Anonimen
Pojnt je v temu,da tud ko je not za računalnikom stalno gleda avto net.Ko ga kaj vprašam me sploh ne jebe,sploh me ne sliši.....Počutim se kot kup dreka.Če pa sem odzunaj gre pa kaj s fotrom delat,da nimam jaz kaj tam brskat. Res se počutim tako samo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
11.11.2007 16:11:50   
lelaval
Je tak bil že na začetku vajine veze? Ker to sploh ni normalno za zvezo. Si morda pomislila, da ima drugo?

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2007 16:18:20   
Anonimen
da vedno je tak od začetka veze.Full deloholik.Vara? TUdi na to sem pomislila.Samo kdaj? Vedno je doma.Ne gre nikamor tud na pijačko ne.....Iz službe takoj doma.....

(odgovor članu lelaval)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
11.11.2007 16:24:57   
Colt
Kar si povedala nam, povej njemu. In se vsedita dol..iz oči v oči. Najprej pogovor in če ne bo spremembe...pretehtaj ostale opcije.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2007 16:26:42   
natasaom
ja to je pa pol druga stvar..imaš pač popolnoma nedružabnega tipa..zdej pa al ge sprejmeš al ne je pa čist od tebe odvisn.....je pa po tolkih letih težko kar pustit pa it--a otrok pa nimata? ne vem,če bi jest lahko trpela dolgcajt pa tako obnašanje,pravzaprav igniriranje....
po moje,da z njim prihodnost ne bo zanimiva-žal

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2007 18:01:43   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Kar si povedala nam, povej njemu. In se vsedita dol..iz oči v oči. Najprej pogovor in če ne bo spremembe...pretehtaj ostale opcije.

G

Ja, tako je tudi moje mišljenje.

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2007 18:06:05   
Peteršilj
pa pojdi h kaki prijateljici in z njo na sprehod ali pa malo v šoping(če je možno), pa  sama kam na sprehod. Mislim, da če boš večkrat kam šla, da bo opazo da te ni in se potem pogovori z njim.
če si doma, kje v moji bližini, pa pridi na user posted image user posted image user posted image user posted image . Drži se!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2007 18:11:15   
šnucika
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Pojnt je v temu,da tud ko je not za računalnikom stalno gleda avto net.Ko ga kaj vprašam me sploh ne jebe,sploh me ne sliši.....Počutim se kot kup dreka.Če pa sem odzunaj gre pa kaj s fotrom delat,da nimam jaz kaj tam brskat. Res se počutim tako samo.

pošlji ga k mojmu....bosta skupaj gledala avto.net....če pa slučajno alfe gleda,bo pa sploh žur!
midve pa lahko greva na user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
11.11.2007 18:20:36   
karmy
Kaj pa če bi nehala dobesedno gnit notri v hiši, pa če ti je dolgčas pa si kakšen hobi najdi, pojdi ven, zaposli se z čim, karkoli..madona sej nisi na smrt bolna, predvidevam da noge ti čist fajn delajo

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu šnucika)
Neposredna povezava do sporočila: 14
11.11.2007 18:34:12   
Gina
Vprašaj ga, če mu ni fajn v tvoji družbi?
Pa vprašaj ga, kdaj bi mu bilo fajn v tvoji družbi?
Pa še to, če bi ga motilo, ali bi mu bilo fajn, če bi bila zraven, medtem ko dela?

A veš, meni se zdi, da ima tvoj to za hobi. delo mislim in pc z avto-stranmi na netu. Če bi bila ti bolj samotarske sorte, te najbrž to niti ne bi motilo, bi si ti ravno tako našla zabavo vmes, uživala na svoj način, ko pa bi bila skupaj, bi pa uživala skupaj, tako pa so vajine vrednote malo različne. Razumem te, samo pomagati ti pa ne znam.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 15
11.11.2007 20:50:48   
Anonimen
glede na to, da se nimata otrok, ha poslji v tri p.m. in si najdi fanta, ki te bo imel ad im mu bo s tabo lepo

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
11.11.2007 22:32:40   
soncek28
Naj ti povem,da je večina fantov norih na avto net,to povem ker je moj mož tudi,recimo tako kot smo me punce na RINGARAJO,moj nasvet je,da gres ven z mamo,prijateljico,sosedo in ko te bo zacel pogresat si bo hitro prisel gor!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
11.11.2007 22:37:26   
Moyca_
IZVIRNO SPOROČILO: tanikaa

G

Ja, tako je tudi moje mišljenje.

moje tudi

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu tanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.11.2007 12:28:59   
baguSka
Uuuuff zenska!!!user posted image user posted image user posted image  Kdaj pa bos ti zacela zivet??? Tko.. svoj lajf???

ps: samo enkrat se zivi in zacni ze enkrat zivet!!! potem sele od njega pricakuj karkoli..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
12.11.2007 12:32:52   
Anonimen
oj! Ja vedno je bil takšen deloholik. Da saj ga razumem rad je odzunaj,vse lepo in prav,sam lahko bi me imel pa malo bolj.....zakaj pa takoj popizdi če mu kaj ni...takrat me pa vidi.Ok....Včeraj sem ga malce sprobala....povabila sem ga v banjo....ni se branil.....potem še v dnevni sobi...uffff bilo je vroče in strasno.Ma kaj ko je danes isto.user posted image user posted image user posted image user posted image .Z njim se pogovarjat kod da bi teletu rekel kaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
12.11.2007 12:33:01   
baguSka
Hmhm... ze od zacetka je tak? Ze 6 let? In te je sele zdej zacelo to motit? Dobra si, ce si ze tok casa sama.. Ampak se vedno sem mnenja: zacni zivet svoje zivljenje, kot on zivi svojega. Ce bos vedno cakala samo njega in ne bos mela svojga zivljenja, potem ni cudno da je tkole.. Iz tega kar sem prebrala je vec kot ocitno, da imas samo njega v svojem zivljenju.. Sej potem pa res ni cudno da je tkole... Ne vem kaj nej ti drucga recem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
12.11.2007 12:34:51   
baguSka
Se enkrat anonimna: je ze vseh 6 let tako?? In ti se kar upas?? Na kaj??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
12.11.2007 12:46:26   
taja27
veš kaj pa mene zmoti pri vsem tem. tale tvoj besedni zaklad: ... me ne jebe pet posto ... če nejmu kej rečem, kot bi govorila teletu ...

a ni to tko: če je on tele, potem si ti krava, al kao že?!!!!

ne vem no. ampak, če bi moj mož takole govoril o meni, se ga bi jaz verjetno tud izogibala.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.11.2007 15:07:54   
smigli

G

se strinjam

na tvojem mestu, bi probala najt kaj skupnega za počet, ne vem kaj vaju veseli, npr. fitness, kolesarjenje....
v stilu, da se zmenta kaj bi skupaj lahko počela, taki da se dogovorita za samo vajin dan, da enkrat na teden po službi, kostantno v nečem uživata.....

lp

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Kako dolgo ste vozičkali?
maca83 RR

Kako dolgo ste otroka okrog prevažali v vozičku, po tem ko je že dobro hodil? Na malo daljše sprehode, po trgovinah ter do parka?

uporabljamo le nosilko (12%)

dokler ni shodil/a (20%)

dokler ni hotel več v vozek (17%)

do enega leta (12%)

do dveh let (35%)

do treh let (5%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!