|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tako PREKLETO sama
12.9.2006 13:43:46   
Anonimen
Tako sem žalostna, jezna  na ves svet. Že nekaj let se sprašujem kaj je narobe z mano, da....Pri 31 še nisem srečala moškega, ki bi me videl, kot celoto, ki bi me imel rad. Vsak je govoril lepe besede, jaz pa trapa tako lačna ljubezni, da sem vse verjela.
Vse imam samo, nekoga ki bi me vsak dan pobožal, objel, poljubil, nekoga ki bi me imel rad, nimam. Za zjokatiuser posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tako PREKLETO sama
12.9.2006 13:46:58   
Anonimen
Lahko se kaj poves?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.9.2006 13:50:49   
Tia27
Punca kje imaš samozavest, ne jokaj postani odločna, ne čakaj da se te bo kater usmilil, pozabi bo že ko bo, začni delati na sebi, pojdi na aerobiko, jogo, začni se družit z prijateljicami, zapolni si samoto, beri kakšne dobre knjige, še bolje pa vpiši se na kakšen študij,pojdi na potovanje, matr mam idejuser posted image user posted image user posted image ,predvsem se posveti sebi, ko boš imela sebe dovolj rada, da se ne boš smilila sama sebi, ko boš postala odločna, samozavestna in sebi lepa bo prišel on.Veliko uspehov!!Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.9.2006 14:14:51   
srki
Saj anonimna ne govori o tem, da bi se smilila sama sebi, da se obremenjuje s kilami, da je grda....da nikamor ne gre,....jaz jo razumem tako, da je pač jezna, da še ni srečala prave ljubezni. Tistega, ki ga je srečala in ga imela rada, pa ji je obrnil hrbet oz. ji samo nekaj obljubljal.

Anonimna, a se motim?

Tudi zate se bo našel nekdo, ki bo vse lepo znal deliti s tabo in ti ne bo v ključnih trenutkih obračal hrbta. In ni mus, da te mora pobožati in te tolažiti samo oseba nasprotnega spola. Veliko je že to, da imaš starše, sestre, brate, prijatelje. Tisti "nekdo", ki si ga želiš, pa bo tudi enkrat prišel.

(odgovor članu Tia27)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.9.2006 14:43:23   
Anonimen
Ja srki čisto prav imaš. Ne bremenijo me kile. Hodim v kino, na pohode, berem, ogromno berem. Imam kolegice s katerimi se včasih dobimo in čvekamo, vendar sedaj že tudi nobena od njih ni več samska in ves svoj čas preživijo s svojim dragim. Jaz pa....imam včasih takšne težke dneve kot je današnji. da bi vse skupaj nekam zagnala. Pa saj vem da nima smisla se smiliti se sam sebi, da če se bom držala grdo, bom dosegla ravno nasprotno od željenega.
Ko pridem iz službe bom šla laufat in mogoče preženem to slabo voljo, negativna čustva in bo potem vse OK.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
12.9.2006 14:48:17   
srki
Me veseli, da sem zadela bistvo.

In vsi imamo kdaj take dneve, ko se nam zdi vse totalno brez veze, ko nimamo volje, ko smo zelo pesimistični in mislimo, da smo edini s težavami,... Eni bodo pač rekli, da ni tako, da si si za takšno razmišljanje kriva sama. Ampak vsak pri sebi in zase ve, kako se pučiti in zakaj se tako počuti.

In si zelo na dobri poti, da boš te tesnobe ven dala, s pomočjo športa, prijateljic....predvsem pa z mislijo, da za vsakega enkrat posije žarek sreče, tudi zate bo, verjemiuser posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.9.2006 14:49:37   
Anonimen
Ah ja...kako znano...jaz sem si iz vsega obupa celo psa kupila user posted image
Ampak, veš, potem pa kar naenkrat, ko najmanj pričakuješ, buuum...evo ga...pa sem spoznala moža. Se poročila z njim po 3 mesecih, in na prvo obletnico je bil najin sin star 3 tedne user posted image
Sej vem, da je težko, ampak saj bo. Res bo. Mogoče pa daj kakšen oglas. Resno misilm...mogoče pa kaj bo...no, vsaj dolg čas ti ne bo, pa še zabavala se boš user posted image
Sem prepričana, da bo kmalu napočil čas, ko boš v objemu moškega, ki ga boš ljubila on ljubil tebe.
Držim pesti.

PS če ne, imam pa jaz enega kolega, ki tudi nima punce user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
12.9.2006 15:28:59   
Klarissa
samo oglas res ni slaba ideja. moji kolegici je preko neta uspelo najti fanta. pa da ne rečem s kolkiimi je šla na zmenek. ful fantov išče punce na netu. vem, da je bila na kupidu, za ostalo pa ne vem.
veš, včasih je pa bolje bit samskiuser posted image
vso srečo, da najdeš THE ONE.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.9.2006 15:34:13   
piščanc
bo že prišel lepši dan...

imam pa tudi jaz enega sodelavca takih let, ki je malo obupan in išče primerno sopotnico če hočeš kontakt se javi

pa brez zamere, ampak če lahko pomagam, mogoče...

iz malega zraste veliko

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.9.2006 15:51:55   
soncek&luna
join the club anonimna, sam da sem jaz se malenkost starejsa

Mami, pika moja!

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 10
12.9.2006 16:04:01   
smrka
Moj brat bi rabil dekle... ze nekaj casa je nima ..... skoraj 10 let....  tudi on bi potreboval prijetno druzbo. Bi sla mogoce z njim na kavo ali klepet :)  Kmalu bo star 33 let.

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 11
12.9.2006 16:04:13   
baguSka
Evo se ena k ga je spoznala prek neta... user posted image  Takoj sva se postekala in sva si bla d best se predn sva se vidla... Ko sva se vidla je bla simpatija obojestranska.. Jst sm se potem sicer branila 3 mesce (vec razlogov), ampak sem se koncno prepustila in zdej uzivava 1000000000 na uro!!!!

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 12
12.9.2006 16:05:04   
baguSka
IZVIRNO SPOROČILO: smrka

Moj brat bi rabil dekle... ze nekaj casa je nima ..... skoraj 10 let....  tudi on bi potreboval prijetno druzbo. Bi sla mogoce z njim na kavo ali klepet :)  Kmalu bo star 33 let.

Da nimava midve istga brata!?user posted image

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
12.9.2006 16:09:42   
Anonimen
he he men se zdi da bo RR kmal prednjačil pred Ona-on in Kupidomuser posted image user posted image user posted image

Vse tako ponujate svoje sodelavce pa brate.... jao jao.user posted image
Aja Smrka, a nis ti men obljubljala tvojga bratauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu baguSka)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
12.9.2006 16:10:41   
smrka
BAguska moj bratec je mila dusa, fant od fare, ampak tudi on nima srece z dekleti. Enkrat ga je ena mocno ranila, in zdaj je bolj nezaupljiv. Zato pa punujam svojega bratca Anonimni, mogoce bi obema prav prisla druzba ob kofetku.

Anonimna ce si za se mi oglasi na zs.

(odgovor članu baguSka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
12.9.2006 16:11:31   
smrka
Matoviljka sem ja!! Sam ti polj nisi bla za stvar, pa pikec sem ga tud ponujala... :)

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
12.9.2006 16:14:35   
Anonimen
A jz nisem bla za stvar?user posted image user posted image  Jz nč ne vemuser posted image

Sam bogi tvoj braco ko ma tk podjetno sestrouser posted image

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
12.9.2006 16:17:25   
smrka
Moj braco je najboljsi bratec na svetu!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
12.9.2006 16:21:31   
Anonimen
Ok to pa verjamem... (sam moj je boljši... zdej ko se je odseliluser posted image )

Aja a pol je tvoj brat tud tam na severu kot ti.. al je na sončni strani alp?

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
12.9.2006 16:26:52   
smrka
Ne ne, moj bratec je v Slo. na Dolenjskem.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
12.9.2006 16:36:05   
Anonimen
Ajaaa.... viš jz sem pa mislila, da je tam gor kot ti.
Ups... sma mal zasmetile temo. Oprosti anonimna, ni  blo nalašč.

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
12.9.2006 16:40:42   
Anonimen
Najprej spremeni svoj odnos do same sebe, pa te bodo tudi drugi drugače gledali. Mogoče bi se ti kdo približal, pa se ti ne upa, če izgledaš mrka, nezadovoljna sama s sabo in stalno v glavi z mislijo - zame pa ni nikjer nikogar! To se na ven vidi!!!!

(odgovor članu smrka)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
12.9.2006 19:53:57   
Marogica
ANonimna, vsak lonec najde svoj pokrov. En pač prej, drugi kasneje. Jemlji to, da si pri 31-ih še vedno samska kot nekaj pozitivnega. Pozitivnega v tem smislu, da tebe še sreča čaka, kajti eni so pri teh letih že ločeni ali pa živijo v odnosih, ki niso O od odnosa.

Sama sem "ta pravega" spoznala pri 34-tih in odkrito povedano, sem srečna, da je tako. On je bil takrat star 40. Sedaj sva poročena, srečna in imava 2 "divjaka" ter "topli domek". SE je splačalo, vsaj v mojem primeru.

In kot je že ena pred mano napisala, "ta pravi" pride takrat, ko to najmanj pričakuješ. Verjemi, govorim iz izkušenjuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
12.9.2006 21:11:30   
Naty_ka
Jaz pa poznam enega, ki prav tako obupuje. Star je pa toliko kot ti.  Pa sploh ni slab fant. V bistvu je zelo vredu, samo ni še srečal "taprave".
Če ti ni nerodno, mi piši na zs in vaju predstavim.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 24
13.9.2006 5:43:49   
Anonimen
Vi, ki si dovolite, da vas partnerji tako hitro/lahko ranijo ste že kdaj razmišljali, da ni mogoče problem v vas. Kakšne standarde pa imaste pri izbiri parnerja. Poznam eno takšno, ki je stara 32 let in ki še vedno nima resne zveze. Verjemite mi, ta jo bo težko tudi našla. Prvo, neverjetno je zakompleksana, drugo to skriva za krinko izredno samozavestne karieristke, vztrajne vendar izredno arogantne in ignorantske. Sama za sebe pravi, da je preveč dominantna, da bi si lahko našla ustreznega partnerja. In tako je naša domina popolnoma sama in živi v iluzijah o svoji nadmoči in posebnosti user posted image

(odgovor članu Naty_ka)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......