Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:23:28
|
|
|
|
HuAnita
|
... danes grem še na en obisk, če pa se to noč ne naspim, res skočim čez balkon:(( :(( :(( Ne štekam nič več... Pustiti, da joka, nima smisla, včeraj sva to počeli ponoči 4 ure!!!!!!! :(( :(( :(( Jedli pa sva ponoči 4x!!!!! Je spet en od sosedov rogovilil, ko se je mala drla! Valda ji potem čez dan mleko ne diši in ful poliva, ko se kao naje... Ne ve, ali mislite, da bi ji že začela uvajati gosto hrano - pri skoraj 5,5m? Bi tista žlička na dan res spremenila zadevo?:zmeden2: Obuuuuupana! pa tako lepo nam je šlo kje so tisti zlati časi?
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:29:30
|
|
|
|
cuma
|
jaz nimam nobenih izkušenj :( sem pa prepričana, da bo minila ta faza! in potem boste spet mirno spančakali :) :miska::miska::miska: naj mine čimprej, samo to ti lahko rečem :metulj:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:30:06
|
|
|
|
baguSka
|
Hudo mi je ko tole berm.. Ampak upam da imaš balkon v pritličju :zmeden: Ker tole res ne bo prava rešitev. Sm se kr ustrašla matr k sm naslov teme prebrala :zmeden: Želim ti vso srečo..:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:30:40
|
|
|
|
TaRe*
|
Seveda probaj.Mogoče ji pa ni zadosti.Midve sva že od 6.meseca samo na žlici.Ker,da 4krat ponoči je,je pa res to much.Daj ji najprej zvečer,pol boš pa vidla.. :muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca::muca:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:44:46
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Moj :duda: je star skoraj 4 mesece in se je začel kakšen teden nazaj. Ponoči se začne premetavati, brcati in jamrati. Prej je ponoči lepo spal, zbudil se je le 2x da je jedel. Najprej sem mislila, da je luna, sedaj pa se ta luna kar vleče. Moj sicer ne joka ,ampak samo jamra, kar pa je isto, moram ga vzeti v naročje da preneha. Sem pa v ustih opazila spodaj dve beli pikici in zgoraj eno. :zmeden: Mogoče je pa to vzrok? Upam da bodo naši :muca: čimprj mirno spali. Ne se sekirat.:metulj::zajcek::angel:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:47:34
|
|
|
|
Mojca20
|
Jaz bi ji pri 5,5 mesecih pa že kar dala kaj za probati za papcat. Poskusi s kakšnimi redkimi kašicami, mogoče bo bolje, ali pa zvečer kakšen mlečen obrok - mojemu je bila dobra tista Hipp jabolko-vanilija.
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:48:05
|
|
|
|
Anonimen
|
o ti imaš pa enako ime kot moja punčara :)) drugače pa je moja tisa začela isto pri 4 meecih in sva že pri 4. mesecih začele z žlico. lepo postopoma, pa čez dan tut kako flašo mleka namesto dojenja lp, lara
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:49:43
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Ja tudi moja bi bila Tisa, če bi bila punčka.:love:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:52:31
|
|
|
|
Anonimen
|
a maš fantka? kako mu je pa ime?
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:54:49
|
|
|
|
Divja vijolica
|
Ker ni Tisa je pa :angel: Tit.
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 10:56:23
|
|
|
|
Anonimen
|
hehe zanimivo ime ..še nism slišala. js se pa skos bl navdušujem za žak če bo naslednji fant :) lp, lara
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 11:05:14
|
|
|
|
baguSka
|
Moj sošolc je biu Tit!;) Pa se mi je vedno zdel full težko izgovort :zmeden:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 11:26:01
|
|
|
|
Pikca
|
HuAnita, ne gasrat z balkonom, sej bo boljš! Eno :rozica: za lepši dan in :angel: za mirno noč, Pikca
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 12:38:56
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
HuAnita,a kr z balkona:)-ti ga pa serješ mal upam,da si vsaj visok ker če skočiš z niskega se loh polomš če je pa visk greš pa pol med.....:)- NO PA LEPO NEDELJO TI ŽELIM:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 13:38:17
|
|
|
|
lin
|
Mi smo z uvjanjem goste hrane začeli pri 3,5 ,ampak nevem če ima to kak pomen,da bi dlje in boljše spala. Prijatelicin fantek spi slabo že od rojstav pa im azdaj že 10 ms.
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 16:45:53
|
|
|
|
ajf
|
iz revije Moj malček Od štirih do šestih mesecev Je že čas, da začnem uvajati gosto hrano v dojenčkovo prehrano? .....Drugi znak je prebujanje sredi noči, potem ko je že spal vso noč. Omenjena znaka pomenita, da je že čas za dodatne kalorije v novi obliki.
|
|
|
|
Tako, jutri skočim čez balkon... 13.3.2005 16:54:55
|
|
|
|
Lunca1
|
HuAnita, meni je pediatrinja rekla da pri 4 mesecih lahko začnemo s kakšnim sokcem, tako da najbrž pri 5,5 že lahko začneš z gosto hrano. Pa čimveč prespanih noči vama želim. Lp Lunca
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......