Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 19:35:37
|
|
|
|
petra81
|
Kaj, a nima nobena nobene ideje??
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 20:26:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz bi jih imela najbrž za na sive hlače. Kaj pa vem, kaj imaš ti v omari.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 20:31:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra81 Rjavi V rjavi barvi bi jih dobro "ponucala"....za belo srebrno zal ne vem...mogoce za kaksno vecerno priloznost, za cez dan pa ne..
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 20:32:40
|
|
|
|
Janya
|
Aja, so pa od Dolce & Gabbana in so mi super!! Hvala! Ja to je pomemben podatek da veš kaj zdraven oblečt
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 20:41:31
|
|
|
|
N _ B
|
Čeprav si ta model v kombinaciji bele in srebrne težko predstavljam, ampak jaz jih na kaj drugega kot bele hlače verjetno ne bi imela.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 21:03:00
|
|
|
|
jakaracman
|
Bele hlače, belo krilo, kavbojke.Pa najbrž poleti, če si tip za to, meni beli salonarji ne potegnejo.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 21:04:40
|
|
|
|
lotoska
|
Ja lahko pride do kontradiktornosti z Valentinom ali Maxmaro, bog ne daj da je kej od No name.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 21:38:43
|
|
|
|
anča banča
|
hit letošnje mode: h visoki petki sodi tudi krilo z visokim pasom, črno krilo z belo bluzo, krilo lahko ima šrok pas z veliko srebrno šnolo, krilo je dolgo malo čez kolena in čisto oprijeto. priporočljivo je, da je srajčka body, da ne leze iz krila... v zari imaš veliko izbire. ne najdem nobene primerne slikce da bi ti poslala
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 20.2.2008 23:27:09
|
|
|
|
petra81
|
A se ne more človek tukaj niti malo považit?? Ker so to moji prvi taki dragi čevlji, sem hotela samo povedat, da jih imam!! Sploh pa nimam komu kaj razlagat, ker nisem nobenmu nič dolžna!!! Mislim, da ste nekatere pač samo fouš in potem take izjavljate!!! Za ostale, ki ste dale uporabne informacije, pa hvala!!
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 22.2.2008 12:47:25
|
|
|
|
Raho
|
Beli hlačni kostim in srebrno torbico.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 22.2.2008 13:01:11
|
|
|
|
Olivija
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra81 A se ne more človek tukaj niti malo považit?? Ker so to moji prvi taki dragi čevlji, sem hotela samo povedat, da jih imam!! Sploh pa nimam komu kaj razlagat, ker nisem nobenmu nič dolžna!!! Mislim, da ste nekatere pač samo fouš in potem take izjavljate!!! Za ostale, ki ste dale uporabne informacije, pa hvala!! ne se sekirat. Jaz sem včeraj ta malima kupila par zadev v GAP-u in smo danes zjutraj že imeli modno revijo. Čevlji pa zgledajo zelo fajn. Mene pa zanima: ali so udobni, ker peta zgleda kr ok, kako je, če moraš daljšo pot peš prehoditi? Verjetno bi res zraven kombinirala kakšno belo krilo ali pa sive/bele hlače.
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 22.2.2008 13:30:55
|
|
|
|
smigli
|
IZVIRNO SPOROČILO: anča banča hit letošnje mode: h visoki petki sodi tudi krilo z visokim pasom, črno krilo z belo bluzo, krilo lahko ima šrok pas z veliko srebrno šnolo, krilo je dolgo malo čez kolena in čisto oprijeto. priporočljivo je, da je srajčka body, da ne leze iz krila... v zari imaš veliko izbire. ne najdem nobene primerne slikce da bi ti poslala ja tako je, pa boš ful huda bejba ti jih pa malo zavidam
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 22.2.2008 13:38:50
|
|
|
|
smigli
|
Evo te so mi dobre....... bai bai
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 22.2.2008 23:05:50
|
|
|
|
petra81
|
Hm, hvala za odgovore! Zdej me pa zanima, če bi lahko dala npr. bele legice, pa kakšno tuniko, al kaj podobnega čez rit? Kako bi to zgledalo?? Se mi pa dopade uni ta prvi kostim in pa kakšno krilo do kolen tako, da ne bi bilo oprijeto! Olivija, sej se ne sekiram, samo me zmoti, ker sem vesela, pa se ti vtaknejo glih tam, kjer ni potrebe!! Drugače imamo mi ponavadi tudi modne revije s ta malo in ona kar pozira, če vidi fotoaparat!! Lep pozdravček vsem....
< Sporočilo je popravil petra81 -- 22.2.2008 23:07:25 >
|
|
|
|
RE: Taki čevlji, kaj obleči?? 23.2.2008 19:33:05
|
|
|
|
Taula
|
ej me pa zanima, če bi lahko dala npr. bele legice, pa kakšno tuniko, al kaj podobnega čez rit? Kako bi to zgledalo?? Odvisno od tvoje postave. Če je ''dobra'' pol bo ok, če si pa mala in buckasta pa NE.
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.