|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Take hlače bi imela
27.5.2011 11:43:28   
pety78
Kje jih lahko kupim? user posted image

http://www.ksnbmark.com/2011/05/lena-meyer-landrut-outfit-images.html

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Take hlače bi imela
27.5.2011 12:12:19   
*alja*
Vau, res so lepe user posted image Jaz bi jih tudi mela če bi imela tak ozek pasuser posted image

drugače pa nimam pojma kje jih kupišuser posted image

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2011 13:02:13   
Nika v službi
Piši Leni, da si njena fenica, pa navrzi, da ti je bil njen look na Evroviziji ful hud, pa če ti lahko pove, kdo skrbi za njeno garderobo.... mogoče ti jih pa šenka.user posted image user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2011 13:31:37   
pety78
user posted image user posted image user posted image Nika. user posted image

Ful dobra ideja. Čuj, a mi sestaviš en tak mail v nemškem jeziku? Ti ga obvladaš. user posted image

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2011 13:47:00   
Medea10
Tale stvarca, ki jo nosi Lena se imenuje Overall ali jumpsuit.
http://cgi.ebay.com/New-Korea-Women-Jumpsuit-Strapless-Pleat-Trim-Pocket-/270718113764?pt=US_CSA_WC_Pants&var=&hash=item84b79ae2b8
http://clothing.shop.ebay.com/Womens-Clothing-/15724/i.html?_nkw=overall&_catref=1&_fln=1&_trksid=p3286.c0.m282

< Sporočilo je popravil Medea10 -- 27.5.2011 13:49:41 >

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.5.2011 13:53:54   
mišk
Na tak način jih majo v H&M-u. Počekiri.user posted image

(odgovor članu Medea10)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.5.2011 14:30:11   
Nika v službi
IZVIRNO SPOROČILO: pety78

user posted image user posted image user posted image Nika. user posted image

Ful dobra ideja. Čuj, a mi sestaviš en tak mail v nemškem jeziku? Ti ga obvladaš. user posted image

Sem prepričana, da Lena razume tudi angleško. Tako da - kar potrudi se, lenobe ne podpiram.user posted image user posted image

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.5.2011 14:38:22   
mateyka
jup. sem ravno hotela komentirat, da to niso hlače - to je kombinezon v bistvu user posted image  po novem se mu sicer reče jumpsuit, smo je to isto sranje/pakovanje user posted image

mene je skoz zanimal kako to bejbe furajo poleti, če nimajo modrca spodi - a to ko grejo lulat morajo snet z jošk dol in v bistvu lulajo toples?

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2011 14:39:56   
pety78
mene je skoz zanimal kako to bejbe furajo poleti, če nimajo modrca spodi - a to ko grejo lulat morajo snet z jošk dol in v bistvu lulajo toples?

Eh, saj je po moje več različnih izvedb. Bi itak raje takega z naramnicami. Drugače pa obstajajo tudi modrci brez naramnic. user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2011 14:46:12   
blaža
V taakotu al neki takega, sem vidla reklamo za lepe kombinezone. so bolj športni, pa so mi vseeno všeč. edino včasih majo v reklami kaj, ki zgleda ful ok, pol pa v živo,.. ni lih.

Jaz mam pa problem, da sem šla ful dol s kilami in zdej mi pa ni ama ništa prav, a soudkov, do prve plače po mescu pa pol,..user posted image . Se bom lotla vse poožat, tolko obvladam mašino, da poštepam.user posted image

Tvoj čas je omejen, zato ga ne zapravljaj tako, da živiš življenje nekoga drugega!
Naj hrup drugih mnenj ne utiša tvojega notranjega glasu!

Steve Jobs

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?