aluš
|
Jaz imam 11-letnika, torej fanta. Kaj naj rečem. Puberteta na obzorju. Ga je treba skoz imeti na "špagci" kot jaz rečem, če ne takoj VSE!!! po svoje. Ima določeno pospravit iz pomivalca vsaki dan. Dokler je rač. pod geslom, ki ga ne ve, je pospravljeno ko pridem iz službe, prav tako narejena naloga. Kakor ima prosto, nič. Pa se potem sprašujem, če sem zaje ... mama. Ne vem, samo drgač ni nič. Soba je v relativno dobrem stanju, ima 3x popoldne trening + naloga + učenje + računalnik Travian ipd, ga zaposli toliko, da očitno nima časa razmetavat. To dela ta mali, imata skupaj sobo, ampak on jo v glavnem ob sobotah tudi pospravi. Če bi se navadil cunje za sabo pospravljat, bi bilo pa super. 1x ja, pa spet pozab, pa spet na novo težim. Vtikanje v pogovor. Naš se načeloma ne vtikuje kadar se midva pogovarjava kaj,kar se ga ne tiče. Kvečjemu kaj vpraša, ker vse ne razume (čeprav ga nič ne briga). Odgovor je lahko: ali se mu razloži, ali pa pove, da ga ne briga, pač odvisno kaj se pogovarjava. V glavnem se pa probava stvari, ki se ne tičejo družine oz. njega zment brez njegovih in od tamalega ušes. Ker lahko kaj narobe razume, pa potem brez veze tuhta al pa kateremu naprej vse narobe pove. Pol je pa lahko cel za nič oz. brezveze.
|