Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 8:28:25
|
|
|
|
KIKI****
|
Sklad Ivana Krambergerja TRR : 02920-0019831742 SKLIC:7074 NAMEN: Za Davida in Tadeja
< Sporočilo je popravil wahoo -- 2.3.2007 13:50:28 >
|
|
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 11:50:07
|
|
|
|
Wahoo RR
|
Pozdravljene Drug teden sem tole temo želela odpret. Z njimi smo namreč sovaščani in sem želela, da bi ringarajevci posebej zbrali denar in kakšne potrebščine. Do strica ( Marko ) sem hotel v ponedeljek, da povprašam, če lahko zberemo tudi kaj drugega. Včeraj je bil namreč pogreb. Če želite, mi povejte. Bomo naredile posebej akcijo...ali boste prispevale v sklad ?
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 11:53:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem za akcijo na RR.
|
|
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 12:03:24
|
|
|
|
Anonimen
|
Seveda
|
|
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 12:56:49
|
|
|
|
Anonimen
|
wahoo,joj tega nisem vedela,da imaš ti namen temo sprožit. Pa še premišljala sem ali naj jo dam gor ali ne,ker nikoli ne veš,če kaj narobe narediš,če moraš od koga dovoljenje dobit.
|
|
|
|
RE: Tadej in David,otroka iz Zdenske vasi 2.3.2007 13:13:43
|
|
|
|
Wahoo RR
|
neva6 Ne , ne...saj ne potrebuješ nobenega dovoljenja :) Prav je,da si jo odprla, saj ne moreš vedet, da sem jo želela jaz... Bi pa rada videla, da naredimo posebej RR akcijo Tako,da tiste ki se strinjate, mi pošljite ZS.
< Sporočilo je popravil wahoo -- 2.3.2007 13:24:44 >
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?