|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tabletke proti nosečnosti
23.4.2008 13:14:06   
Martina27
Pozdravljene! A mogoče katera ve,kako se imenujejo tabletke,ki v 48-ih urah po spolnem odnosu preprečijo zanositev in če se jih da dobit v lekarni brez recepta. Hvala!!!!

< Sporočilo je popravil Moyca RR -- 24.4.2008 0:12:11 >

13.06.2009- BOM POSTALA GOSPA!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TABLETKE!!!
23.4.2008 13:15:55   
kristinaj
mislim,da moraš imeti recept, nisem pa sigurna....pejdi do g in povprašej...... in če ne .... a ne bi bilo lepo da bi se princu pridružila še prnceska :=)???

(odgovor članu Martina27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.4.2008 13:21:21   
loredana
Rabiš recept, izda ti ga pa lahko tudi osebni zdravnik. Postkoitalna tabletka.

Neposredna povezava do sporočila: 3
23.4.2008 13:33:17   
Martina27
Ja bi bilo lepo,ce bi dobili še princesko ali princa,sam zdaj se ne,cez kakšno leto pa ze. Hvala za odgovore. Sem ze klicala G in mi je rekla sestra,da ga moram poklicat po drugi uri.

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.4.2008 16:09:25   
tinka-pepa
Meni so v lekarni dali pač ene kontracepciske tabletke, morala pa sem jih vzet takoj 2 in čez 12 ur še dve. Nisem želela it k ginekologu.
potem sem čez par dni postala bolana.

Neposredna povezava do sporočila: 5
23.4.2008 19:07:50   
Martina27
Ja,tko je men reku ampak da moram vzet 3 naenkrat in cez 12 ur še 1x 3.

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.4.2008 19:11:33   
AnciM
Tablete se imenujejo stediril d. Tiste, ki so "super plodne" jih uporabljajo kar za kontracepcijske tablete. Jih pa g za kontracepcijo ponavadi ne predpiše, saj imajo zelo veliko hormonov. Raje dajo kaj lažjega. Je pa to med lajiki jutranja tabletka. Pojdi do g in ti jih napiše na recept. Če se prav spomnim se jih vzame 3x po dve tabletki. Te pa opozarjam, da je nekaterim po njih slabo; zaradi velike količine hormonov.

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.4.2008 15:04:21   
Martina27
Veste kaj,jaz še zdaj nisem zakrvavela po teh tabletkah,ki sem jih vzela.user posted image A ve katera,cez koliko dni priblizno,bi naj dobila kao menstruacijo ali začela krvavet? V cetrtek zjutraj ob 4 sem vzela zadnje stiri.

(odgovor članu AnciM)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.4.2008 12:34:29   
Anonimen
Ni nujno, da zakrvaviš po jemanju teh tabletk.

Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?