Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 13:15:55
|
|
|
|
kristinaj
|
mislim,da moraš imeti recept, nisem pa sigurna....pejdi do g in povprašej...... in če ne .... a ne bi bilo lepo da bi se princu pridružila še prnceska :=)???
|
|
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 13:21:21
|
|
|
|
loredana
|
Rabiš recept, izda ti ga pa lahko tudi osebni zdravnik. Postkoitalna tabletka.
|
|
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 13:33:17
|
|
|
|
Martina27
|
Ja bi bilo lepo,ce bi dobili še princesko ali princa,sam zdaj se ne,cez kakšno leto pa ze. Hvala za odgovore. Sem ze klicala G in mi je rekla sestra,da ga moram poklicat po drugi uri.
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 16:09:25
|
|
|
|
tinka-pepa
|
Meni so v lekarni dali pač ene kontracepciske tabletke, morala pa sem jih vzet takoj 2 in čez 12 ur še dve. Nisem želela it k ginekologu. potem sem čez par dni postala bolana.
|
|
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 19:07:50
|
|
|
|
Martina27
|
Ja,tko je men reku ampak da moram vzet 3 naenkrat in cez 12 ur še 1x 3.
|
|
RE: TABLETKE!!! 23.4.2008 19:11:33
|
|
|
|
AnciM
|
Tablete se imenujejo stediril d. Tiste, ki so "super plodne" jih uporabljajo kar za kontracepcijske tablete. Jih pa g za kontracepcijo ponavadi ne predpiše, saj imajo zelo veliko hormonov. Raje dajo kaj lažjega. Je pa to med lajiki jutranja tabletka. Pojdi do g in ti jih napiše na recept. Če se prav spomnim se jih vzame 3x po dve tabletki. Te pa opozarjam, da je nekaterim po njih slabo; zaradi velike količine hormonov.
|
|
|
|
RE: TABLETKE!!! 27.4.2008 15:04:21
|
|
|
|
Martina27
|
Veste kaj,jaz še zdaj nisem zakrvavela po teh tabletkah,ki sem jih vzela. A ve katera,cez koliko dni priblizno,bi naj dobila kao menstruacijo ali začela krvavet? V cetrtek zjutraj ob 4 sem vzela zadnje stiri.
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?