Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 14:31:29
|
|
|
|
NIN@
|
jz jih imam najbrž še doma bom pogledala ti mi pa poplji naslov ti jih pošljem so nam ostale..... lp nin@
|
|
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 15:33:02
|
|
|
|
Petraa
|
Mi imamo sirup in mu ga dajem v sok,saj sploh ne pogrunta.Zobki so pa lepi beli,se nič ne obarvajo
|
|
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 17:33:52
|
|
|
|
tinica
|
Lepo pozdravljen, morda ti ne bom veliko pomagala, ker je že kar nekaj časa od tega ko smo jih morali jesti. Brez recepta jih tako ali tako ne moreš dobiti, tako, da je najbolje, da vprašaš pediatrinjo on 100% ve kako se jim reče in ti bo napisal recept. Pa pazi, da ti napiše recept za čisto majhne katerih je v škatlici 100 kom. Bay
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 20:53:06
|
|
|
|
Blejka26
|
ja jaz tudi ne bi dajala otroku tabletke brez da so napisane na recept.Je pa res,da meni v mladih šolskih letih niti tableti niti sirup ni pomagal..moj hemoglobin je bil 82-87 in to je bilo kar nekaj let,dokler se na bledu ni zamenjala pediatrinja..in tako sem pristala v bolnišnici in to skoraj cel mesec,saj niso mogli ugotoviti zakaj imam tako malo železa..tko da se glede tega res raje posvetuj s pediatrinjo..
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 21:02:50
|
|
|
|
pika_b
|
Hvala za nasvete. Za recept bom rekla pediatrinji, ampak moram vedeti kako se jim reče. Potem bo pa že rekla kakšno zraven. Zraven tega železa sem že čist obupana. To se nam nenehno vleče. Pa malo zraste do 113 pa spet pade na 100. Je pa res, da so mu sedaj 2x delali preiskavo krvi ko je bil nahoden (kar precej) sedaj pa je imel ful virozo. Sem pa že prejšnji teden opazila, da je nekaj narobe, ker je postal ful bled in je dobil podočnjake.
|
|
|
|
RE: Tabletke-pomanjkanje železa 29.10.2007 21:04:05
|
|
|
|
pika_b
|
Bljeka26 in kaj je bil vzrok pomanjkanja železa???? Men skoz govori prehrana, prehrana.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Praznična okrasitev: Papirnate snežinkePapirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?