|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tablete rovamycine
10.9.2008 14:20:16   
macka27
Čau punce,

Evo danes sem bila pri dr.Premrujevi in mi je rekla da gre  99% za staro okužbo, ampak mi je vseeno predpisala tablete Rovamycine, ki jih moram preventivno jesti en mesec. Amiociteze pa mi ne priporoča , razen če bi jo sama želela.

Zdej me pa zanima, ali imajo te tablete Rovamycine tudi kakšne strankse učinke?

Lep pozdravček user posted image

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 10.9.2008 15:31:52 >

Nushy
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tablete ROVAMYCINE
10.9.2008 14:47:40   
symona
Oj, jaz imam pa sum na svežo okužbo s toxo (noseča 20 tednov), odkrili so mi jo v 9. tednu in od takrat dalje jem tudi Rovamycin, zaenkrat nimam nobenih stranskih učinkov. V ponedeljek grem pa na amniocentezo.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 2
10.9.2008 15:00:46   
macka27
Symona, ali te lahko vprašam kakšne izvide si imela če ni skrivnost?

Danes ko sem bila pri dr. Premrujevi mi je rekla da je 99% stara okužba in da naj preventivno papam ROVAMYCIN. Vprašala pa sem tudi dr.Pušenjaka in mu posredovala izvide in mi je tudi odgovoril da je 99,5% da gre za staro okužbo in da on ne bi več opravljal nadaljnih preizkav.
Hmmm punce a bi šle ve vseeno na amniocentezo?

Nushy

(odgovor članu symona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.9.2008 15:10:21   
Anonimen
Jaz bi na tvojem mestu poslušala zdravnike in ne bi šla na amniocintezo. Oni ziher najbolj vejo kako in kaj, sploh če sta ti isto predlagala dva ginekologa. Saj že vse življenje to delajo, pa ja morjo vedet kaj nardit v kerem primeru.

(odgovor članu macka27)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
10.9.2008 15:23:02   
macka27
Anonimna hvala za odg...veš tudi jaz mislim tako...sam sej veš, še kakšno mnenje več vedno pride prav. user posted image

Nushy

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.9.2008 15:39:14   
symona
Moji izvidi so bili, da imam sum na svežo okužbo s toxo.

(odgovor članu macka27)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......