|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tablete proti krčem
27.4.2007 20:01:20   
ALEKSA13
Pozdravljene,

zanima me, katere tablete ste jemale proti krčem (v nosečnosti), in ali si jih lahko kupim sama brez da vprašam ginekologa za nasvet? Sem v 17. tednu nosečnosti in občasno imam rahle krče (kot pri men). Ali so ti krči "normalni"? lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tablete proti krčem
27.4.2007 20:28:03   
dorina
Lahko si kupiš magnezijeve šumeče tablete. Če pa so krči močni, pa povej G.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.4.2007 20:58:24   
MarijaPo
dorina je vse pravilno napisala. Moja sestra je imela te krce precej mocne in je jemala tudi po 8 teh tablet (so 150 ali 300 mg), tako da je pojedla tudi po gram magnezija na dan. Jaz sem imela manj mocne krce.
Kolikor vem niso ne vem kako nevarni, dokler niso res ful mocni, ce pa so, pa povej to G in kolikor vem, ti bo dala buskopan (ampak nisem zihr).

So pa velikokrat povezani z zivci, tako da se probaj cim bolj relaksirat.

(odgovor članu dorina)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.4.2007 21:50:42   
TONČI.
Jaz sem imela krče že od vsega začetka. G mi je priporočila, da naj vsak dan popijem vodo z magnezijem. Najboljš, da jih kupiš v lekarni, tiste 20 v paketu. In eno na dan. No odvisno kere kupiš. Pozanimaj se pri G.

(odgovor članu ALEKSA13)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.4.2007 21:51:39   
TONČI.
Aja, moraš jih pa popiti tam okoli 250mg na dan.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?