|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ta teden in M
29.9.2004 13:19:17   
pi

LP vsem skupaj.Je katera,ki ta teden ne pričakuje M:hudicek: .Jaz sem sedaj v 31.dnevu. Danes sem naredila test pa je bila samo ena črtica :(, M:hudicek: pa še vedno ni. Kaj to pomeni ?
Držite pesti da bi bila 9nebesa!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ta teden in M
29.9.2004 13:22:30   
anadejka
To pomeni samo dvoje:
1.mogoče ti :hudicek:samo malo zamuja,ali pa.....
2.si9nebesapa imaš samo premalo nosečniškega hormona in si test delala prezgodaj.

Svetujem pa ti da čimmanj misliš na to in če :hudicek:,še vedno ne bo test lahko ponoviš čez tri dni.Pa sej kot pravim,bodi mirna,misli na kej druzga.

Lepe pozdravčke.......andrejka76:rozica:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ta teden in M
29.9.2004 13:23:24   
anadejka
Aja prehitr sm zaključla,seveda ti držim pestke:miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ta teden in M
29.9.2004 14:23:14   
pi
Hvala !:sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ta teden in M
29.9.2004 14:24:58   
Janja5
jaz imam tudi 31 dan pa ne upam testa narest. A imaš kakšne posebne zanke ali si kar tko kot vedno?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ta teden in M
29.9.2004 14:30:46   
pi
Že imam tri dni take krče, kot jih imam ponavadi tik pred M. Že sem mislila da bo prišla pa nič. Pa dosti hodim na wc. Pa ti ?
Držim nama pesti!:sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ta teden in M
29.9.2004 14:45:57   
Maša26
Pozdravček vsem,

Pi, mogoče si delala prezgodaj, dokler je ni, ni za obupat. Upajmo, da imaš že :duda:!

Jaz imam pa danes 34. dan, ampak imam v zadnjem letu neredno M (zadnja 34, predz. 40, prej pa parkrat 37 pa tudi do 53. dni), tako, da nimam ravno razloga za kakšno veselje.. Moram pa priznat, da prvič po nekaj mesecih nimam znakov, razen bolečih prsi, pa še to so me prejšnji ciklus bolj bolele. Sicer sem opazila pred enim tednom kapljico krvi, ki me je malo iztirila (saj veste, da se vsega oprimemo :)), ampak sedaj nekako niti ne upam, da sem noseča, tako, da komaj čakam M, da začnemo znova.. Ker prava agonija bi jo bila spet čakat do 50. dneva, pa še vemo, da je tako zbegana M slaba popotnica za zanositev.

Uf, sem naložila!

Vsekakor pa nestrpno čakam nove srečke nosečke, ki se bodo selile na drug forum in tudi zase upam, da pridem čimprej za vami..

:miska::miska:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Ta teden in M
29.9.2004 15:03:32   
pi
A ne kako se dnevi vlečejo ko čakaš kaj pride ali m:hudicek: ali 9nebesa. Jaz sem že čisto zmešana vsakih 5 minut letim na WC gledat ker imam občutek da sem dobila m:hudicek:. Upam, da se bomo vse kmalu selile na drug forum, kot srečke nosečke.

Lp

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Ta teden in M
29.9.2004 15:07:18   
Maša26
Največji absurd je pa to, če bi se bala, da sem noseča, bi bila 100%, da sem in bi bil pravi čudež, da ne bi bila, potem se pa kar navadiš, da :hudicek: pride kljub nezaščitenim sp. odnosom v času plodnih dni itditd..

Potem pa še tej znaki, ki so praktično isti za :duda: in za :hudicek:.

Saj pravim no, jaz sem ta mesec še kar mirna, še najbolj se bojim tega čakanja, ki je, kot praviš, res grozno!

LP

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Ta teden in M
29.9.2004 15:19:49   
pi
Si je katera od vas mogoče merila bazalno temperaturo. V eni knjigi sem brala, da če imaš več kot 20 dni bazalno temperaturo na višji ravni, da je to znak za nosečnost.
Jaz si merim že 10 dni pa mi vedno kaže 37,2, pa me zanima, če pred M pade bazalna temperatura ali pa je na višji ravni do M?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Ta teden in M
29.9.2004 16:07:10   
Maša26
Ne vem točno, vem pa, da sem prejšnji ciklus imela do M malo čez 37, potem pa mi je padla. Mislim pa, da če si 9nebesa, T ne pade, ampak ostane povišana.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Ta teden in M
29.9.2004 19:36:03   
ninca
piiiiiiii :)
držim pesti da M:hudicek: ne bo in da boš ugledala :modri::duda::modri: ali :roza::duda::roza:!!!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Ta teden in M
29.9.2004 19:45:55   
pi
Hvala, hvala !:sloncek:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Ta teden in M
30.9.2004 7:02:27   
Janja5
no pri meni je včeraj po :sloncek: z mojim dragim prišla tista :hudicek: teta s krvavca.

Prav žalostna sem. Že toliko let pa nič za znoret!!!

No ja ga bom vsaj lahko žurala tele dva nepozabna vikenda.

Držim pesti za vas ki je še vedno ni da bi bili :modri: ali :roza:

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Ta teden in M
30.9.2004 8:16:18   
pi
Pri meni je pa še vedno ni M:hudicek:. Danes je že 32 dan, M pa imam na 28 dni. Naj spet naredim test ?

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Ta teden in M
30.9.2004 9:32:44   
Janja5
Kar naredi ga jaz mislim da ti je uspelo in boš srečna nosečka :bravo:.

Držim pesti pa javi!

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Kaksna vlada?
Frodo Bisagin

Kaj menite, da bi bilo najboljse v danem trenutku za Slovenijo glede vlade in politicne situacije?

Ostane tako kot je (15%)

Zamenja se predsednik vlade (26%)

Predcasne volitve (29%)

Tehnicna vlada (30%)

Število vseh glasov: 110

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!