Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...9.d(B) 14.11.2006 9:26:16
|
|
|
|
KIKI****
|
jaz sem danes zjutraj za foro stopla na vago in je kr manj pokazala kot včeraj se vidi da sobotni grehi popuščajo. Jaz pa za zajtrk ne bom nič-bom imela ob 11 sadno skodelico mešanega sadja za kosilo bom jedla repo za večerjo oz popoldansko malico okrog 5 ure bom pa pojedla stročji fižol. lep dan
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...9.d(B) 14.11.2006 10:09:28
|
|
|
|
mala Tinka
|
Juhuhu! Tudi jaz sem preživela sadni dan. Danes pa nekaj konkretnega za jest. Sem že kar lačna. Z: pomarančni sok in kavica z mlekom (sladkorja je samo še za vzorček) K: goveji zrezki v omaki, bučini njoki in solata V: pol manj kot za kosilo Sicer za njoke še nisem ziher, da jih bom jedla, ker ne vem, če se bodo dali narest brez moke. No, ostali člani družine jih bodo 100% jedli. Komaj že čakam na kosilo, ker sem že malo lačna!
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...9.d(B) 14.11.2006 11:31:16
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz sem bila tudi včeraj zelo pridna-brez grehov! In ne,nisem še obupala-in tudi kmalu ne mislim obupat! DAN 9-beljakovinski dan: zajtrk:2 mandarini kosilo:ocvrt sir in ali solata ali ketcup večerja:še nevem-al jajčka,ali jogurt,al sir,...bomo še videli GREMO NAPREJ!
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?