Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Ta nove, vztrajne...16.d(S) 21.11.2006 10:28:49
|
|
|
|
ELENCA
|
Kje ste vse sotrpinke? Danes imamo na jedilniku vitaminčke , upam da bom zdržala... Sem slabe volje ker mi je zjutraj tehtnica pokazala več kot včeraj, nevem zakaj ne gre nič dol , a so krive tabletke ker sem jih spet začela piti? Kako pa kaj pri vas kilce kažejo? Jst mislim, da bo treba začeti telovaditi... Danes sem pa že pojedla jabolko, sledijo pa še mandarince, mal oreščkov, pa popoldne kakšen sataraš ali pa pečene paprike, če bo potrebno, če ne pa samo sadje. No lepo hujšajte še naprej in bodite pridne!
|
|
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...16.d(S) 21.11.2006 10:39:58
|
|
|
|
lelaval
|
Ojla! Danes smo na zdravi hrani. Sem že pospravila 2 jabolki. In bom zdržala do konca dneva le ob sadju. Do sedaj imam 2 kg manj (no - 30 dag manj, kot 2 kg), a z današnjim dnem vred bo točno 2 kg manj).
|
|
RE: Ta nove, vztrajne...16.d(S) 21.11.2006 11:05:15
|
|
|
|
KIKI****
|
živjo tudi jaz sem danes na sadju-4 mandarine, 2 jabolki in 1 banana čez dan ter zvečer 1 kolobarček ananasa. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?