Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:04:37
|
|
|
|
malalorelaj
|
Pozdravljene! Z ločevalno dieto sem začela skupaj z vami - pa se nekako nisem upala prijaviti, saj se bojim, da bom slej ko prej popustila . Ampak, evo, tukaj sem, v upanju, da bom zdaj res zdržala. V teh petih dneh nisem naredila nič prekrškov- le malo me skrbi moja teža. Štartala sem z 91,5 kg, danes jim imam 87 Hm, tukaj nekaj ni v redu, kajne??? Lep pozdrav
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:14:51
|
|
|
|
KIKI****
|
zakaj ne bi bilo v redu? Zdaj si v 5 dneh izgubila vodo in malce se je spremenila presnova, več odvajanja manj dovajanja zdaj bo šlo dol pa malce počasneje, ampak vseeno bo šla najmanj 1-2 kg na teden dol pri višji teži, dut jaz mam podobno visoko težo kot ti tak da ni panike-skupaj nam bo uspelo!!! lp
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 9:53:53
|
|
|
|
žužu
|
včerajšnji dan preživela med mandarinami danes bo še lažje, ker ne bom doma. nimam pa časa kuhat, tako da bodo danes na jedilniku jajca!
|
|
|
|
RE: Ta Nove Vztrajne ... 5.dan(B) 10.11.2006 14:06:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeraj s pomočjo zvečilnega gumija zdržala brez težav. Moj jedilnik danes: Zajterk:3 mandarine Kosilo:jajšni odščipki(posebnost kuhinje moje mami)+ketcup Večerja:še nevem:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?