|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Taščina izjava
9.7.2007 17:14:51   
Anonimen
Najbrž boste mislile, da sem full občutljiva, ampak kaj morem. Izjave ne morem pozabiti.
Z možem delava na user posted image . Bili smo na pikniku, ko sorodniki začnejo, kdaj bova midva kaj nardila. Pač tipično 'zbadanje'.
In prva se oglasi tašča ter pravi: 'Eh, sej ona je pa še študentka. ' Prizadelo me je.
Potem sem celo razmišljala, če je s tem res kaj narobe, da še nimam diplome. Nočem se pustit, da bi mi take reči prišle do živega. Midva bova odločila, kdaj in kako.

Zmedena sem. Kaj vi mislite? Hvala
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Taščina izjava
9.7.2007 17:17:32   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Midva bova odločila, kdaj in kako.

Toje jst mislim.. kot si ze sama rekla..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
9.7.2007 17:31:38   
Anonimen
Tašča se ti je mogoče poskušala postavit v bran, ko je videla da te s tem zbadajo in jim je hotela dati razlog da pač še ni user posted image  na poti. Najbrž se ji sanja ne da delata na user posted image , če bi vedela bi sigurno kaj drugega rekla.

Točno vem kako je, ker sva midva potrebovala 2 leti da sem zanosila, živiva skupaj 9 let in so seveda začela vprašanja kdaj pa bo user posted image . In sem bila vsakič na meji eksplozije, češ kaj bi dala da bi bila že končno user posted image .

Pa btw sem tudi sama študentka, septembra imam rok, oktobra pa vpišem absolventa.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
9.7.2007 17:40:59   
muška
Se popolnoma strinjam s Srčkom. Po moje te je hotela tudi "obvarovat", češ študentka je, dajte ji mir!
Ali sta ji povedala, da planirata otroka? Ona to ve? 
Če slednje drži si lahko užaljena, v nasprotnem primeru ,pa lahko svoji tašči samo ploskaš

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.7.2007 18:26:02   
Anonimen
Jaz tudi mislim, da je hotela tašča samo dobro. Vem, da zelo boli, ko te zbadajo in špikajo, ti si pa user posted image  tako želiš...
Mojemu user posted image  je enkrat ob takem zbadanju plafon dvignilo in je zbrani družbi odgovoril z vprašanjem: Ja, kolk pa vi kej fuuser posted image ? Vsak dan? Včekrat na dan? Samo vprašam, če smo že tako hudo intimni... Od takrat naprej sva imela mir. Kaj češ - če niso dojeli zlepa, so pa zgrda...

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
9.7.2007 19:30:53   
daddy

Zmedena sem. Kaj vi mislite? Hvala

Da po nepotrebnem izgubljaš energijo in živce.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
9.7.2007 19:37:06   
Anonimen
se strinjam z vsemi odgovori.user posted image

(odgovor članu daddy)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
9.7.2007 19:53:53   
karmy
tašča se je postavla na tvojo stran... ne sekiraj se glede user posted image ... če delata na tem in si ga srčno želita bo že prišel... user posted image

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
9.7.2007 19:57:35   
komarka
Ma folk je res zoprn! Kr nekaj sprasujejo in ce ne bi blo to bi pa scim drugim tezili-npr kdaj bos diplomirala user posted image

Kaksna je sicer tasca do tebe ne vem... in verjamem da te ful boli pa tud ce ona ni nic mislila. Ma sploh ni pomembno kaj je mislila, ampak kako se ti pocutis!user posted image

Bos pa morala pazit nase, se zavarovat in si ne pustit prevec do zivega! Sicer te lahko cakanje na otrocka izcrpa in nacne vajin odnos...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
9.7.2007 20:05:04   
Strawberrie Cherrie
IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Midva bova odločila, kdaj in kako.

Toje jst mislim.. kot si ze sama rekla..

To tudi jaz mislim. Se bosta že sama odločila, kdaj in kako!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
9.7.2007 20:10:41   
Colt
user posted image user posted image user posted image user posted image Za taščo. Se je fino postavila zate.

G

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu Strawberrie Cherrie)
Neposredna povezava do sporočila: 11
9.7.2007 20:21:39   
Anonimen

ona je pa še študentka.

Kaj vi mislite?

Da raje uživaj v študentskem življenju, dokler še lahko.

Za tašče, sorodstvo in vse, kar paše zraven, boš imela čas do penzije.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
9.7.2007 21:15:35   
koala
Kot so že nekateri pred mano rekli, po mojem mneju se je samo postavial zate.
Vem pa kako je hudo, ko si nosečnosti neizmerno želiš, pa te takšna vprašanja bombandirajo ob vsaki priložnosti. Meni je bilo najhuje če me je to kdo vprašal v času menzesa. Takrat bi lahko znorela,jokal sem pa tako ali tako kot poletna ploha.
Jaz sem jih ponavadi zabila z kakšnim komentrajem v stilu, da čakava na nov katalog.
Sicer pa z časom otrdiš.

In ne nič ni narobe če še nimaš diplome, vidva najbolje vesta kako je prav za vaju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
9.7.2007 21:38:26   
Nattka
Jaz bi si pa njen odgovor mogoče lahko predstavljala tudi tako: čes, zdej je itak še študentka, naj najprej dokonča študij, potem naj pa otroke delata,user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 14
9.7.2007 21:40:49   
Anonimen
pomoje si že noseča k si tolk občutljivauser posted image user posted image user posted image

Bejba kr navadi se, tašče znajo imet jezike. Jaz sem bila 4 leta tiho, zadnjič pa mi je film poknu, jih je slišala za 4 leta nazaj, user posted image babji.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
9.7.2007 21:42:36   
Njuškalo
IZVIRNO SPOROČILO: Nattka

Jaz bi si pa njen odgovor mogoče lahko predstavljala tudi tako: čes, zdej je itak še študentka, naj najprej dokonča študij, potem naj pa otroke delata,user posted image

Tudi jaz sem najprej na to pomislila.Ne vzet vse takoj za slabo, samo zato, ker pride od tašče, Anonimna!

Vprašaj se, ali te bo to kar počneš danes,kaj bolj približalo tistemu,kar bi želel biti jutri!

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.7.2007 21:44:19   
mamsi
Kakorkoli je tašča mislila, te ne sme prizadet. Ti bodi bolj samozavestna, pa te take in hujše stvari ne bojo prizadele. Prepričana sem, da imaš kup dobrih lastnosti in tudi nameni za tvojo prihodnost so verjetno dobri predvsem pa so tvoja stvar. Karkoli boš delala, je tvoja odločitev, pa če je tašči všeč ali ne, je dobra zate.
Če tašča kej slabga misli, je to njena foušija, ker nima tvoje mladosti in ker imaš njenega sinčka...

(odgovor članu Nattka)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.7.2007 21:50:51   
Slončica
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka

Jaz tudi mislim, da je hotela tašča samo dobro. Vem, da zelo boli, ko te zbadajo in špikajo, ti si pa user posted image  tako želiš...
Mojemu user posted image  je enkrat ob takem zbadanju plafon dvignilo in je zbrani družbi odgovoril z vprašanjem: Ja, kolk pa vi kej fuuser posted image ? Vsak dan? Včekrat na dan? Samo vprašam, če smo že tako hudo intimni... Od takrat naprej sva imela mir. Kaj češ - če niso dojeli zlepa, so pa zgrda...

user posted image user posted image user posted image user posted image  verjetno mata od takrat naprej ful kolegov pa bolj malo frendov,dobr jih jeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.7.2007 21:56:25   
Anonimen
Meni se pa zdi to bolj ne kot,da se je postavila na njeno stran ampak kao,da je še študentka in še nima službe kaj bo prej z otrokom.Nevem jaz vse izjave tašč vidim črno bele in jih drugače nebom nikoli.Pa lahko je nevem kako dobra in sladka zame je tašča tašča in bo tudi ostala z biilokakvimi izjavami.

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
9.7.2007 22:04:55   
Anonimen

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
10.7.2007 6:48:11   
srki
Mogoče je s tem samo mislila, da imata še čas, ker si še študentka in da vse ob svojem času.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
10.7.2007 7:58:23   
Naty*Taja
Ja, ja, se strinjam, tudi meni tole deluje pozitivno naravnana pripomba!! Ti se kr nič ne obremenjuj! Jaz sem bila tudi študentka in sem kot študentka rodila 05 prvega, 06 drugega otroka, se kot študentka poročila januarja 07 in končno diplomirala letos junija. Men se je super izteklo, pa naj reče kdor hoče kar hoče!!! Imam pa zdej pri 29 pošlihtano vse, kar nekateri s faksom čakajo še po 30. letu! A ne? Edino kar še nimam so delovne izkušnje, če izvzameš materinstvo in gospodinjstvo. user posted image  Imam pa 2 leti delovne dobe....
Tak da ti najprej kr v boj za tisto, kar ti največ pomeni potem pa .. faks in ostale stvari! Srečno.

MONTIGNAC

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 22
10.7.2007 8:12:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Slončica

user posted image user posted image user posted image user posted image  verjetno mata od takrat naprej ful kolegov pa bolj malo frendov,dobr jih jeuser posted image

So bili žlahtniki - tisti "ta eht"... Za take, ki ti najdejao, mi pa itak ni žal, pa če jih nikoli v življenju ne vidim...

(odgovor članu Slončica)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
10.7.2007 8:36:01   
Pajaca
Po moje je tašča mela v mislih, kaj ji težite, naj najprej konča študij potem pa ima otroke. In kar se mene tiče ima prav. Lažje je končati študij ko si sam kot ko imaš otroke.

Drgač pa čist tko, men so ful težil za otroke, pa sem vedno rekla ja a mi boste vi vsak mesec nakazal ene 100 jurčkov? Študiram, brez službe sem, zdaj naj imam pa otroka pa od socialne živim??? Pa so bili tiho.

Ma eni so res tečni s tem spraševanjem kdaj bodo otroc, komi je tapru star 6m že morijo z naslednjim, dobro da imam parček, ker drgač bi moril, kdaj bo še en, da bo vsaj en dec pr bajt. Res ne vem kaj jim je to tko všeč???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?