jazz
|
Ti ta huda, jaz sem tud huda. Se pridružujem tvoji misli. Da ne govorim, uletava po 10 krat na dan, pametuje, po njihovem je vse ok., mi itak nič ne znamo,... Sem ravno zadnjič pisala o tem, da hoče bit MAMA, pa ni nobena babica v žlahti mama, so vse ome, babice,... Ne bi bila tako alergična na njo, ker prej sva se super štekale, ampak od takrat ko je bil mali star mesec in pol in je precej jokal, ker nismo vedeli da ima refluks in je en večer ob desetih prišla dol in vprašala kaj delamo s tamalim, da nam ga bo vzela in si ga nesla gor k sebi in tastu, od takrat se mi je pa zasrala. Smo ji povedali da kaj takega nikoli več ne reče, oz. naj malo pomisli kaj blekne v pričo mene!!!! Ej, kregam se ne rada, raje potrpim, ker jim po desetkrat povemo kaj naju moti in kaj nam ne paše, pa ne j..... pet posto, ali pa je en dan mir, potem pa jovo na novo! Še malim otrokom se da bolj dopovedat. In pol tast pametuje, da škrtarim pri mleku, ker mu odmerjam točno meric po navodilih in podobne blesarije... Ma bo že. Saj vem, postavte se zase, naredte rabuko... ni šans jim ne pride do živega, razen če se na smrt skregamo, tega pa ne morem narest!
|