|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tašče
10.8.2005 12:30:42   
Anonimen
Punce, kakšne imate pa kaj tašče? :(
Pa ne zdej vse; joj moja je pa tko zlata, pa fajna, pa čudovita,.... Razen, če je no. Resnico prosim!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Tašče
10.8.2005 12:31:27   
huda
manj jo vidim, rajši jo imam 8)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Tašče
10.8.2005 12:32:12   
Anonimen
normalno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Tašče
10.8.2005 12:33:42   
Blink1
Moja je tudi normalna....Sva imele svoje iskrice, ko je bila Neja še majhna...glede hrane.

Pred rojstvom Neje je bila fajn, zdaj pa sem 100x bolj vesela, da jo imam:bravo::bravo:

Ima pa seveda svoje momente:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Tašče
10.8.2005 12:34:27   
Anonimen
A je tko hudo?:((

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Tašče
10.8.2005 12:35:08   
Anonimen
Huda se ti pridružujem! Ne bi o tašči!!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Tašče
10.8.2005 12:35:54   
Anonimen
Kaj pa tasti? Bolj, kot da jih ni? Tako je bolj pri nas. Ene par let se sploh ni pogovarjal z mano.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Tašče
10.8.2005 12:36:56   
Anonimen
Sem bla prepričana, da jih boste bolj hvalile. Bodte bolj konkretne, no.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Tašče
10.8.2005 12:40:09   
m jana
Moja tasca in tast sta "super"! Malih se nista enkrat peljala na sprehod! Jih ne cuvata ali se ukvarjata z malima 5 min na teden! Zivimo pa v isti hisi! Sicer pa sta ok!
Ena gospa , ki jih pozna mi je enkrat rekla, da naj bom vesela, kajti brez njiju ne bi bilo mojega :love:!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Tašče
10.8.2005 12:40:18   
Anonimen
Tasta nimam.

Kako konkretne? je normalna ženska, s posameznimi popadki, ampak se v primerjavi z dobrim izničijo.

Sicer je gospa, vedno urejena, tudi ko doma peče palačinke je v stilu - obleka, nakit, rituca, šminka....pa rada šnofa po štacunah, da meni ni treba. Naročim, naj pogleda kje imajo to in to in ženska pogleda...včasih kupi, včasih pove kam, pa grem sama.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   Tašče
10.8.2005 12:41:41   
Wahoo RR
moja dva sta zlata vredna....oba...

s tastom nisem imela nikol nobenga konflikta...ve kaj hočem in da se ne pustim in je vse ok..

s taščo pa...hja...vsake par mesecev se počve...ker ač ne razume da sva zdej midva svoja družina in da ne marava vmešavanja...in obe sva temperamentni ...zato še prej pride do česa...pa ful je občutljiva...sam jest se vsen ne pustim...in pol je pač ene 2 meseca mr...pol pa jovo na novo...

sam drugač sta pa oba v redu

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Tašče
10.8.2005 12:42:40   
smrka
moja tašča bi rada vse vedela in povsod bi rada vtaknila svoj nos in vse bi rada komentiralla in dajala svoje mnenje, drgac je pa v redu, ni slaba.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Tašče
10.8.2005 12:43:05   
Anonimen
Moja tašča in tast sta super fajn. Imamo se radi in se zelo razumemo.:bravo::bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
   Tašče
10.8.2005 12:44:02   
Anonimen
tasta nimam, tašča je pa kul. vidmo se ene 2x na mesec, tamalo ma ful rada, je prijazna, ne ve kaj nm bi v rit vtaknila, pa nima ne vem kaj. dobr aje. js jo mam rada, mislm da tut ona mene :)

lp, lara

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Tašče
10.8.2005 12:44:02   
Blink1
Tast je tudi zakon:bravo::bravo:

Tašča pa v bistvu kot al binina, samo da je vedno doma in gre redko v mesto po nakupih....Vedno na voljo, redko reče ne, ima svoje muhe, ki pa jih jaz hitro pozabim, ker nisem zamerljiva....

tast je končno (po 36 letih) prišel iz Nemčije. Dal nama je vse kar imava (no, otroka sva naredila sama;) ), spoštuje najino zasebnost, obožuje Nejo.

Imam še v.d. tasta...taščinega prijatelja...tudi on nam da vse kar lahko, obožuje Nejo (je njen boter).

Vsi trije živijo v isti hiši, ločenih etažah, se super razumejo tako med sabo kot z nami.

Nimam pripomb;)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Tašče
10.8.2005 12:44:22   
jazz
Ti ta huda, jaz sem tud huda. Se pridružujem tvoji misli. Da ne govorim, uletava po 10 krat na dan, pametuje, po njihovem je vse ok., mi itak nič ne znamo,... Sem ravno zadnjič pisala o tem, da hoče bit MAMA, pa ni nobena babica v žlahti mama, so vse ome, babice,... Ne bi bila tako alergična na njo, ker prej sva se super štekale, ampak od takrat ko je bil mali star mesec in pol in je precej jokal, ker nismo vedeli da ima refluks in je en večer ob desetih prišla dol in vprašala kaj delamo s tamalim, da nam ga bo vzela in si ga nesla gor k sebi in tastu, od takrat se mi je pa zasrala. Smo ji povedali da kaj takega nikoli več ne reče, oz. naj malo pomisli kaj blekne v pričo mene!!!! Ej, kregam se ne rada, raje potrpim, ker jim po desetkrat povemo kaj naju moti in kaj nam ne paše, pa ne j..... pet posto, ali pa je en dan mir, potem pa jovo na novo! Še malim otrokom se da bolj dopovedat. In pol tast pametuje, da škrtarim pri mleku, ker mu odmerjam točno meric po navodilih in podobne blesarije... Ma bo že. Saj vem, postavte se zase, naredte rabuko... ni šans jim ne pride do živega, razen če se na smrt skregamo, tega pa ne morem narest!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   Tašče
10.8.2005 12:50:54   
Anonimen
Pol sem jaz še v redu tamlada, ker ji še nikol nisem kej hudga rekla. Da bi se ful skregala z njo. Razen zdele mamo ene probleme, ampak ji je kr moj povedu, kaj je. Drugač se vam zdi, da se vaš mož/fant dovolj potegne za vas. Se jim postavi po robu? Ker moj se ne. To me ful moti. Kaj naj nardim?
Ej N JANA, bodi vesela, da jih ni tok blizu. Od moje prjatlce tašča in tast, jih nista šljivila pet posto, preden ni rodila. Dve leti po rojstvu otroka sta hodila VSAK DAN (med tednom in vikendi) na obiske! Ne pretiravam. Pa še za vikende sta ga hotla večkrat zase met! Ampak zdej je počlo prjatlci in samo še ob petkih vzamejo tamalga do sobote zjutri! HALO! Jaz tudi to ne bi pustila!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   Tašče
10.8.2005 12:52:18   
Anonimen
Jih na žalost nimam.
Bom pa morda kmalu jaz--

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   Tašče
10.8.2005 12:57:28   
muki1
Joj, babe, moja 2 sta pa včasih takoooo tečna. Meni ju skoraj ni več za poslušat. Vedno znova ponavljata ene in iste stvari. Že tisočkrat sem poslušala ene in iste zgodbe, že sem parkrat rekla, JA SAJ TO SEM PA ŽE ČULA, pa čez teden dni spet. Jaz tega ne razumem, babica in dedek od mojga :love: sta bila že oba nekaj let mrtva, ko sem začela s svojim, tega je že devet let,pa še vedno ju vsak dan citira. No vsak dan se niti ne vidimo, hvala BOGU. Pa tast je tečen ko :hudicek: . Skos sili s hrano, pa tamalo bi nonstop pital, da sem mogla že ene parkrat GLASNO protestirati.
Drugače je vredu, ko rabimo varstvo ni panike, mala ju ima rada, vmešavati se kaj skušata, pa ju štopamo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   Tašče
10.8.2005 12:58:09   
Magi*
oba sta zelo fina. celo tako fina, da se moramo za obisk usklajevat kot za sestanek pri ministru. pa živita kakih 5 min od nas;)

nič ne nagajata, pa tudi pomagata nič. BP.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   Tašče
10.8.2005 13:13:50   
Blink1
Moj dragi se vedno potegne za mene...kar se tiče konfliktov z njegovo mamo. kadarkoli je kaj bilo, sem vedno njemu rekla...jaz sem se z njo skregala samo 1 krat in to je bilo dovolj:hudicek::hudicek: Drugače pa se vedno postavi na mojo stran.

kako bi bilo pri tastu ne vem, ker še nismo imeli konfliktov....V tem primeru bi bilo težje, ker ata je za njega bog i batina.....ne vem, nočem probat.

Poznam pa primere,ko se mož ne potegne za svojo ženo. Pa ne zgolj zato, ker se nebi hotel, ampak se preprosto ne more. Ne vem zakaj...mogoče se je laže skregat z ženo kot z mamo:zmeden2:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   Tašče
10.8.2005 13:16:06   
dinika
zlata tašča in tast, imam srečo:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
   Tašče
10.8.2005 13:17:28   
Margareta

Moja je taka kako naj rečem muhasta:)-

Zadnjič nama je z mojim:love: zmanjkalo kruha pa sva jedla prepečenec - meni se to ni zdelo nič kaj takega, ona pa skoraj v jok - tolk ji je bilo hudo, da mora njen sine prepečenec jesti:)-, da se je pripeljala 20 km, zato da nama je kruh prinesla.

Kaj naj rečem, je dobra, po svoje pa :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 23
   Tašče
10.8.2005 13:21:16   
Maček Muri
Tako tašča kot tast sta ok. Vidimo se približno enkrat na teden, včasih več, včasih manj, ne vtikamo se drug v drugega, pa je.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
   Tašče
10.8.2005 13:21:34   
Anonimen
:hudicek::hudicek::hudicek::)-
to se vsem slovenskim taščam in kakšnim tastom danes kolca:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?